Gå til innhold

Opacus

Medlemmer
  • Innlegg

    206
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Opacus

  1. Hvis det står at du er VAC-bannet, så er du bannet. Sånn er det. Ikke kom med masse unnskyldninger, for man blir ikke bare plustelig bannet. VAC er et system som oppdager prossesser (e.l.) som kjører i bakgrunnen når du spiller CS, og styres ikke manuelt. Det er ingen som sitter og trykker 'ban steam_id3324234234' noe sted. Så, det er vel egentlig bare å kjøpe en ny konto, gitt.

    8297641[/snapback]

    NAJ. har gitt opp cs siden det skjedde med begge samme dag!? og den ene accen har jeg ikke brukt. BARE aktivert. lol sier jeg bare.

     

    ALDRIG mere cs.

     

    har jo egentlig ikke noe mening spillet da :)

    8297661[/snapback]

     

    Nok mening til at du kommer her og sutrer når du har drit 45cm opp på anklene. Bra jobba, if you can't do the time, don't do the crime!

  2. Kommer an på hva linje du har. Anbefaler deg å prøve følgende:

     

    For ADSL som er dårlig (typisk overbefolkede sentraler, små og mindre gode leverandører osv.)

     

    cl_cmdrate 50

    cl_updaterate 50

    rate 10000

     

    For bedre ADSL-linjer, og ADSL2:

     

    cl_cmdrate 85-95

    cl_updaterate 85-95

    rate 15000-20000

     

    LAN (anbefaler ikke slike rates på NOE spilling over internett. Ender i de aller fleste tilfeller opp med enten choke eller loss):

     

    cl_cmdrate 101

    cl_updaterate 101

    rate 25000

     

    Selv har jeg presset min 4mbit ADSL fra Nextgentel til smertegrensen - kjører da på

     

    cl_cmdrate 99

    cl_updaterate 99

    rate 20000

  3. men er skins LOVLIG på Source f. eks  ?

    8243693[/snapback]

     

    Skins er lovlig i alle spill, men det finnes alltid noen apeloffer som mener det motsatte. Du har kjøpt spillet og kan dytte det opp i ræva di om du vil :p

    8246541[/snapback]

     

    Er lov ja, men det spørs jo hvor seriøst du spiller og. Spiller du i f. eks. CB kan du ikke bruke skins. (Eller du kan bruke high-fps skins som du finner på siden dems)

    8248935[/snapback]

     

    Kan og kan fru blom, jeg brukte custom models og skins hele tiden i CB. Ingen som visste noe dog, men jeg var klar over reglene. Dette var vel og merke skins som ikke ga noen som helst fordeler, kun kosmetiske endringer.

  4. har vært der å se fra før, og det står ikke noe annet det er hva det gjø i beskrivelsene i server.cfg fila mi

     

     

    8242340[/snapback]

     

    Da anbefaler jeg deg en tur på srcds.com - forumet der har mye nyttig info. Ellers bør du lese deg opp på forskjellene mellom server.cfg og autoexec.cfg, og hvordan disse spiller inn på en server. Mange "server.cfg" lagt ut på srcds.com som du kan bruke som eksempel.

     

    Når det gjelder lyder, sjekk hvordan case på filnavnene er i forhold til hva det sier i configen til mani. BlaBla.wav != blabla.waw

  5. For å få en slutt på dette.

     

    Du trenger skills både i source og 1.6 (mix/pcw over low tenker jeg på)

     

    Source er nok enklere for en nybegynner når det gjelder å treffe.

     

    1.6 spillere synes source er tåpelig.

     

    Source spillere synes 1.6 er tåpelig. (jeg holder meg mer nøytral, liker faktisk 1.6 :) )

     

     

    noen som er uenig ? :p

    8216635[/snapback]

     

    Jeg liker begge deler jeg, source public er herlig til tider det, når jeg vil slappe av og ha litt mer laid back spilling. 1.6 er derimot noe vanskeligere public (har ikke spilt noen matcher i source, så jeg kan ikke uttale meg om det) siden nivået er -mye- høyere.

  6. Når jeg spiller source, gjør jeg det alltid dårlig de 5-6 første rundene - glemmer at jeg faktisk ikke trenger å aime i det hele tatt. I den gamle motoren må du ha siktet på rett plass hele tiden, og generelt være skjerpet hele tiden. Når jeg kaster all fornuft til side, og bare sprayer random i retning av ting som beveger seg og lager lyd i source, funker det som regel greit. Eneste kravet til å gjøre det bra, er å skyte liksom - tyggegummics.

     

    Og... Hvorfor er source slik? Jo, svaret er såre enkelt - Valve ville ha flere kunder, og måtte lage en spillmotor som også fanget opp, og ga en sjanse til de som knapt vet hva et scrollehjul er. De som whiner over at 1.6/CZ er "gammelt", "dårlig" og "random", er nøyaktig de samme som spiller source fordi det er LETTERE enn det gamle - dermed har de en sjanse til å score et kill i ny og ne.

  7. Jeg satte opp en Gungame server i går, den blir nok værende permanent. Var en umiddelbar suksess, den var mer eller mindre full utover kvelden i går!

     

    129.241.87.43:27017 [acme] CS #6 Gungame CS 1.6

    8145155[/snapback]

     

    Dedicated på PC'n din ?

    8145193[/snapback]

     

    155mbps høgskolenett

     

    Hardware er dual opteron

×
×
  • Opprett ny...