Gå til innhold

KiX

Medlemmer
  • Innlegg

    183
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KiX

  1. Hei. 

    Fikk min 2022 modell 3 for rundt en måned siden og bare lurte på noen ting:

    1a. Kommer bilen med understellsbehandling mot rust (tectylbehandling) ?
    1b. Dersom ikke, vil det påvirke garantien om jeg får behandlet bilen? (klarte ikke å se noe i TOS) 

    2. Vil det påvirke garantien å få lagt på keramisk lakkforsegling? 

    3. Har begynt å få rust på hjulene, er dette normalt så tidlig i bilen levetid? 
    image.png.c8a8f5180ca9366fa8424efbee46cff2.png
     

  2. Hei! Jeg er i ferd med å bestille en modell 3, og jeg lurer på om det er noe vits å ha med vinterdekk pakken til 20 000, eller om det like så greit å bare kjøpe vinterdekk på siden og bruke samme felg som medfulgte dekk. 

    • Liker 1
  3. Hei, 

    Jeg er ute etter å spare penger via investeringer i fond eller lignende, og lurer på om det er noen med erfaring innenfor dette som kanskje kan gi meg noen tips hvor jeg skal eventuelt begynne? 

     

    Jeg har lest litt i denne artikkelen: https://fundingpartner.no/investere/investeringsguide/ og sitter å vurdere crowdlending da det ser ganske ok ut med tanken på avkasting/riskio. Tanker?

  4. Hei,

     

    Ser etter et nytt headset som jeg primært skal bruke på jobb. Headsetet må ha noise cancellation og en god mikrofon siden jeg tar en del telefoner i løpet av dagen.

     

    Har sett litt på Sony sitt MDR 1000x, men synes det var litt dyrt og headsetet trenger ikke å være trådløst. Forslag?

  5. Hei, 

     

    Nå kjenner jeg at det snart koker over for meg når det kommer til dette hovedkortet. Fra dag 1 har det alltid vært noe, og det siste nå er at USB 3.x driveren har sluttet å virke i Windows 10. 

    Jeg satt å brukte PC-en som vanlig og tenkte at noe å drikke kunne vært greit, når jeg kommer tilbake igjen er det ikke liv i noen av USB enhetene mine. Jeg restarter på svensk vis og ser at tastaturet og alt lyser opp i POST, men etter Windows har lastet inn sluknet det igjen og kom ikke tilbake. Etter en 1 time på forskjellige forum fant jeg ut at det var et alternativ i BIOS kalt xHCI under USB instillingene som du kunne prøve å deaktivere, noe som gjorde det slik at jeg fikk liv i USB enhetene mine igjen. Etter videre lesing så fant jeg ut at det er 4 alternativer, Auto Smart(som er default), Auto, Enable og Disable. Hvis jeg gjør noe annet enn å ha den disabled, får jeg ikke bruker USB enheter og slik jeg forstår det så er også USB 3.0 funksjonen borte. 

    Slik jeg tolker dette er det et USB 3.0 driver problem, og med dette har jeg prøvd å oppdatere driveren uten noe resultat. Jeg har også sjekket chipset og oppdatert BIOS, men ingenting fungerer. 

    Er det noen som vet av noen råd eller har vært borti dette før? 

  6.  

     

    Er veldig fornøyd med (2500x)1440 på 27" ips. Virker som et perfekt forhold mellom størrelse og oppløsning. Vil ikke si det var enorm forskjell til 1080, men det var nok til å gå opp tilstrekkelig i pris.

    Høres jo ut som en positiv opplevelse. Sitter å tenker litt på XB271HU skjermen til Acer. Nå vet jeg ikke hvordan det er å spille kompetitiv FPS på IPS med tanken på responstiden. Har du noen erfaring med dette? Spiller en del CS:GO,Battlefield og PUBG (First person). 

     

    Nei, dessverre. Var sluttet med cs (1.6) på konkurransenivå før det var noe ips-skjermer for hjemmemarkedet.

    Jeg har testet litt cs:go på denne skjermen jeg har nå (60hz panel) og det føltes ikke helt bra. Men dette er også en 16ms skjerm.

    Til Starcraft, Wow og lignende går det selvsagt helt fint.

    Regner med at gaming-utgaven fra Acer du nevner her og Asus tilsvarende, som vel begge har 144Hz skal raske spill som cs gå fint på. Men da koster det også ganske heftig når man skal ha pose og sekk. Du havner vel fort på 8000,-

     

    Takk for svar :) 

  7. Er veldig fornøyd med (2500x)1440 på 27" ips. Virker som et perfekt forhold mellom størrelse og oppløsning. Vil ikke si det var enorm forskjell til 1080, men det var nok til å gå opp tilstrekkelig i pris.

    Høres jo ut som en positiv opplevelse. Sitter å tenker litt på XB271HU skjermen til Acer. Nå vet jeg ikke hvordan det er å spille kompetitiv FPS på IPS med tanken på responstiden. Har du noen erfaring med dette? Spiller en del CS:GO,Battlefield og PUBG (First person). 

  8. Hei, 

     

    Skal til å kjøpe meg ny 27" gaming monitor og er litt usikker på om jeg skal gå for 1080p eller 1440p. Med mitt 1070 skal jeg ha hestekreftene til å kjøre oppløsningen, men er det en nødvendighet å gå opp i oppløsning når jeg øker fra 24(nåværende)->27" ? 

    Har lest litt rundt på nettet og ser formeninger for begge, så nå kommer jeg hit. Hjelp. 

  9. Hei! 
    Jeg skal nå transportere min personbil fra Bodø til Stavanger og har så langt vært i kontakt med 2 aktører. Auto Transport Service og Bring. Det jeg lurer på er om noen har erfaring med transport av bil eller disse 2 eventuelt andre aktører ? 

    ATS tilbyr å kan gjøre jobben for 7800,- med leveringstid på 11 dager, mens Bring vil ha 10 000 (siden jeg må leie en container) med leveringstid på 2-3 dager. 

  10. Hei. Er nylig blitt løslatt fra min jobb (gjennom gjensidig oppsigelse) og er blitt tilbudt ny jobb i et konkurrerende firma. 

     

    I min arbeidskontrakt står følgende: 
    Arbeidstakeren må ikke i den tiden nærværende kontrakt er gyldig ta arbeide for konkurrerende bedrift eller påta seg arbeide for andre av noen betydning uten bedriftens samtykke.

     

    Hva vil dette når min oppsigelse starter slik og ikke inneholder noe om oppsigelsestid eller fratredelse tid

    Oppsigelse

    Du sies med dette opp fra din stilling i XXXXX med fratredelse fra dags dato (11.11.2016)

    Kan jeg tre inn i ny jobb eller må jeg vente noe tid? 

     

  11. Enkeltpersonforetak er det greit nok det. Baksmell er ikke noe problem så lenge du setter av penger til det. Er relativt vanlig å feilberegne her og ikke ha vært så lur at man har lagt av ekstra til skatt. Kjør på og husk å være "føre var" så går det nok bra :)

    https://www.altinn.no/no/Starte-og-drive-bedrift/Drive/Skatt-og-avgift/Foretakets-skatt/Skatt-for-enkeltpersonforetak-forskuddsskatt/

    Takker så mye for svar  :wee:

  12. Hei.

     

    Vet ikke helt om jeg er på riktig sted i forumet eller ikke, men jeg har nå jobbet som IT konsulent i 3 år og skal nå tre inn i en ny jobb i et annet yrke, men ønsker likevel å jobbe med Data og IT som mer en fritids hobby og tjener litt ekstra penger på det. 
    Det jeg lurer på er hvordan jeg kan gå frem for å gjøre dette på lovlig vis uten å få en baksmell? Er enkeltmannsforetak noe jeg burde vurdere eller er det andre løsninger? 

×
×
  • Opprett ny...