Gå til innhold

MinopiLus

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MinopiLus

  1. Alt ser ut til å funke, uten om en ting...jeg mangler "tale" i filmen. Fin kvalitet på videoen, jeg har musikken som går i bakgrunnen etc, men ikke noe tale fra personene. Dette er en mkv fil...jeg har hatt dette problemet før, men har funket når jeg har kjørt de i Windows Media Player Classig. Men av en eller annnen grunn så vil ikke WMPC spille min MKV fil. Så VLC nekter å gi meg tale-sporet i filmen. Hjeeelp! :S

     

    PS: jeg har AC-3 codec inne.

  2. Litt enig med Lord Swag der, blir for mye sims "greier" integrert inn i den faktisk gode spill opplevelsen. Når jeg helst vil ut på gaten for å stjele meg en ny fet bil, så er det lite fristende å dra med seg en halv-trent hund som ikke gjør som den skal.

     

    Blir for mye tamagotchi greier, av samme grunn for at jeg ikke spiller Hunter i WoW. Liker ikke det tamagotchi konseptet :p Unger kan jeg vente med til jeg blir eldre :thumbup:

  3. Bra slike tråder kommer opp, da vet jeg at det ikke er bare her hjemme feilen er.

     

    For 3 måneder siden fikk jeg ikke logget meg på MSN, hva feilen var fant jeg aldri ut, fikk drøssevis av tips som jeg gjorde til punkt å prikke. Men ingenting hjalp. Resultatet blei re-instalasjon av Windows.

  4. Tror ikke mythbusters programmet er helt relevant for denne saken. Det de testet var når *feilfrie* cder eksploderer. En cd med feil vil gå i oppløsning mye tidligere.

    De testet faktisk CD-plater som hadde mange forskjellige feil, plater som hadde lagt i solen, plater med kraftig mye riper osv osv.

  5. Har ikke opplevd noe lignende nei.

    Det går en serie på Discovery Channel som heter "Myth Busters" (hva det går ut på sier vell navnet alene:P), der testet de myten om at CD plater kunne eksplodere inne i CD/DVD rommen. Konklusjonen etter mange tester ble at CD-plater kan faktisk eksplodere, men da i helt andre omstendigheter. De hadde vell 10 ganger så høy fart som en CD-plate kan oppnå (rpm) i en vanlig CD-rom før den eksploderte. Så etter som de sa, så fortalte de en CD-plate kan eksplodere, men ikke i en normal CD-rom. Men du har vell kanskje motbevist akkurat dette :p Hadde jeg vært deg hadde jeg sendt den inn til rep. (hvis du fortsatt har garantien i behold).

×
×
  • Opprett ny...