Gå til innhold

Smouchie

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Smouchie

  1.  

    Dette er egentlig ganske imponerende, da spillet har åpenbart mange feil og mangler (Early Access)

     

    Får håpe de smir jernet mens det varmt og utvikler spillet videre, slik at det blir et spill man kan spille i mange år fremover :)

     

    Syns ikke det har mange feil. Spillet er mer spillbart enn flere fullverdige spill og er langt bedre samtidig.Fysikken er litt rar til tider men utenom det har jeg ikke opplevd en eneste bug. Fantastisk spill.

    Merkelig om du ikke har opplevd noen bugs for det er rimelig mange...

    f.eks. trehjuls-sykkelen kan helt uten videre bare bestemme seg for å velte, helst på helt flatt underlag.

     

    Noen items til tider er ikke så gira på å forlate backpacken

     

    iblant ignorer skudd alt av armor, så du dør på 2 skudd uannsett.

     

    Bli kastet titalls meter unna der du lander da fallskjermen deaktiveres, mister 40% hp.

     

    Reiser opp motorsykkelen etter bruk, den lander oppå deg og du mister hp/dør.

     

    En bil i 1km/t er like dødlig som en i 90km/t.

     

    Stekepanna blokkerer skudd forfra enda den sitter på rumpa di.

     

    Sikkert en haug flere å liste opp, men dette er de jeg opplever minst 1 gang om dagen.

    • Liker 1
  2. Nice! Kansje man faktisk får en grunn til å spille Hanzo nå da, ettersom han bare er en dårligere widowmaker med en annerledes ultimate, synes nå personlig at Hanzo skulle gjort mer skade en Widowmaker rent basert på at hans skudd har traveltime og dermed er veldig mye vanskeligere å treffe på lengre avstander, heller ingen zoom.Hvorav Widow bare kan stå å plukke folk rent så lett, i tillegg har hun en escape mechanism med grapplinghooken som er mye mer effektiv enn å klatre vegger, jaja, time will tell :) Spiller ingen av dem veldig ofte, men av erfaring er en god Widow langt verre å møte enn en god Hanzo.

     

    DVa trenger i mine øyne ikke å tåle mer, men mer skade på skuddene må til, tilogmed om du står helt inntil en fyr vil du ikke klare å drepe han på 3-4 sekunder som er mer enn nok tid til å reagere å stikke av.

     

    Fan the Hammer er greit nok for bra mot Tanks, men McCree er en veldig treig helt, så han er ikke altfor vanskelig å kneppe om du vet hvor han er og helst har litt avstand, hovedproblemet i mine øyne er mer at flashbangen hans er for bra, kastes veldig raskt, stort område som blir påvirket foran deg og cooldownen er heller ikke noe spesifikt lang, noe ala 14sekunder er det vel.

     

    Men lang post, #potatopost

     

    -Smouchie

  3. "alt som ikke er helautomatisk eller kan dekke et større område med kreftene sine, er tilnærmet uspillbart. "

     

    Noe sier meg at denne personen ikke passer særlig i Sniper-rollen i noe spill, det høres mer ut som du likte karakteren men du gav opp fordi de andre er enklere å mestre.

     

    Det vil alltid være karakterer som er bedre enn andre, men det gjør ikke de dårligere såkalt "uspillbare".

  4. Og det nevnes ikke ETT ord i anmeldelsen om at spillet har en drøss mikrotransaksjoner for dem som ikke gidder å bli skutt i 20 timer på rappen for å karre seg opp noen hakk på rangstigen. Dette, og ingen historie, gir ihvertfall ikk 7/10 i mine øyne. Like lite som SW Battlefront fortjener det. Syns dere er usedvanlig snille i anmeldelsene, sjelden man ser spill under 6/10 på denne siden......

     

    Hva har det å si om det er mikrotransaksjoner? Om du ikke gidder å bli skutt i 20 timer ser jeg heller personlig ingen grunn til at du i hele tatt spiller skytespill, men velkommen til PvP FPS :)

    Historie er jo kansje ikke det man skal tenke på i ett rent MP spill, ganske patetisk å lese at folk synes det er dårlig fordi det ikke har historie, bare på grunnlag av at de tidligere R6 var SP.

    Jeg hadde skjønt klagingen at det ikke har historie hvis det var ett Coop vs AI spill, men det er det altså ikke...

  5. Overwatch har auto-aim, sier seg selv at det blir for dumt.

     

    1. Blizzard-made spill flopper aldri i løpet av en måned.

    2. Om du egentlig var klar over hvor lite "auto-aim" som du kaller det hjelper for de på PC så hadde du sluttet å gråte før du i det hele tatt begynte.

     

    Aim Assist er ikke til for å hjelpe de på PC heller, men for de som spiller på konsoll, så heads up, det blir mest sannsynlig også sluppet til konsoll..

  6. Wildstar har nesten dødd helt ut. Kanskje litt vel sene med å lansere det som f2p(som det burde vært fra starten av). Skulle tro de tok hintet når alle andre mmo som startet med subscriptions etter wow floppet og måtte gå over til f2p. 

     

    Personlig er Wildstar ett så mye mer morsomt spill en WoW at det nesten er skamfult at ikke flere prøvde det, eneste grunnen til at jeg ga meg var rett å slett fordi det ble for få folk og at classdeveloperen til classen min gjorde alt feil (ny classdev. som gjør det riktige nå ifølge forumene)

     

    Det er store forskjeller på classene i WS i måten de spilles på som er positivt, selv om de ikke har hatt store inntekter har de dyttet ut masse nytt content veldig gjevnlig, med patcher enda oftere og ikke hver 3-6mnd som bl.a WoW gjør.

    Så lite content WoW produserer i løpet av ett år er det nesten rart de ikke kom med F2P-modellen sin for mange mange år siden.

     

    Hadde enda WS hatt like mange spillere så hadde ihvertfall ikke jeg vært i tvil om hva jeg hadde spilt :)

  7.  

    Er bare følelsen jeg sitter igjen med etter å ha spilt. At det er flere kart er i og for seg greit det, men jeg synes det hjelpe lite når det grafiske virker "dødt", lydbildet er heller ikke noe å skryte av, i det hele er også kamper ganske tam. At de har fjernet gull og individuelle nivå har ikke bare positive sider. Uansett hvor godt du spiller tidlig i spillet, kan du lett tape fordi en på laget ditt ikke har tenkt å spille på lag.

     

    Kan så være at noen vil ha et "dummet ned" moba, og det er helt i orden. Jeg trenger derimot ikke det, og synes dette ble kjedelig.

     

    Synes nå spillet er veldig veldig underholdende, jeg er også en "e-sport person" så jeg spiller egentlig bare spill som har competetive potensiale og jeg synes nå at HotS er langt bedre polert for E-sport enn LoL og Dota er, det at individuelle nivå er borte er ett stort steg i riktig retning, nivåer kan bare fjernes egentlig, uten teamwork er det helt urelevant in the first place.

     

    Det at man ikke har items man kan kjøpe for mer stats er også veldig positivt, for da er alle konstant på likt nivå og det går mer på individuelle ferdigheter. :)

     

    Jeg vil heller ikke påstå at det er dummet ned, om du tenker på lasthits/denies så ja, men det er en faktor som gjør nettopp dota/LoL veldig kjedelig å se på, fordi det skjer ingenting de første 15minuttene.

     

    Det at man heller bestemmer ett ability som blir vagt bedre på spesifikke levler gjør ting mer interessant, man skulle tro man ikke merket forskjellene veldig mye, men da man har prøvd de ett par ganger så merker man en ekstrem forskjell, man må også velge basert på hva man møter, hva slags kart man spiller og hva slags helter har du laget ditt.

     

    Det er nå min oppfattelse av MOBA som det er nå ihvertfall ^^

    • Liker 3
  8.  

     

     

     

    Man blir ett bedre menneske etter ett år på FHS som er i min mening langt viktigere enn ett år på høyskole hvor man bare arbeider i ett kjør, man ikke har ordentlig tid til å knytte bånd med de rundt seg for å få en Bachelor eller Master grad, greit nok med høyere lønn men verden består ikke bare av penger.

    Jobb får man om man er flink nok og engasjert uansett, uavhengig om man har utdanning i faget eller ei.

     

    Hvor får folk denne fantasien om at det er bare på folkehøyskole man har tid til å være sosial og få venner fra? Jeg er villig til å vedde på at det kommer færre varige vennskap ut av en folkehøyskole enn universitetet.

     

    AtW

     

    Målt i vennskap per studieår? Vedder lett imot. Hva spiller vi om? Kronasjer? Gamasjer? Binderser? Knappenåler? Halvlitere?

     

     

    Sa jeg "vennskap per studieår"?

     

    AtW

    færre varige vennskap er godt mulig, men vennskapet og bofellesskapet mellom alle mens skoleåret pågår er langt sterkere og da i min mening også langt mer lærerikt.

    Men jeg kan se hvorfor folk som ikke har gått på Folkehøgskole argumenterer imot det, men de mangler da også fast grunnlag til å gjøre det, imho.

     

    that's my two cents... :)

    • Liker 1
  9.  

    Og dette at man skal lære nyttige sosiale ferdigheter av å spille med andre er bare hestemøkk. Jeg er sikker på at jo mer unge mennesker spiller med andre i dataspill over internett, jo dårligere sosiale ferdigheter får de. Altså en direkte negativ effekt.

     

     

    Sosiale ferdigheter av å spille med andre? Nei, sosiale ferdigheter av å konstant ha folk rundt seg til alle døgnets tider, som man nærmest er dømt til å bli bedre kjent med for å ha ett godt skoleår, definitivt!

    og det er tross alt en folkehøgskole, sosialisering er en del av ett år på folkehøgskoler, i tillegg til så mange andre ting man lærer seg som er verdt langt mer enn en hva mot-argumentene her tilsier.

  10. Jeg går på folkehøgskole nå, ett år på Tegneserie, for øvrig ikke noe mer "nyttig" enn e-sportlinjen, men til de som ikke har gått på FHS kan igrunn ikke si så mye mot det, for selv om det er en mindre nyttig ting jeg lærer så har jeg lært så ufattelig mye mer enn jeg har gjort gjennom hele grunnskolen og utallige år på videregående.

    Man blir ett bedre menneske etter ett år på FHS som er i min mening langt viktigere enn ett år på høyskole hvor man bare arbeider i ett kjør, man ikke har ordentlig tid til å knytte bånd med de rundt seg for å få en Bachelor eller Master grad, greit nok med høyere lønn men verden består ikke bare av penger.

    Jobb får man om man er flink nok og engasjert uansett, uavhengig om man har utdanning i faget eller ei.

    • Liker 1
  11. Midt største problem med Wildstar i forhold til en god del andre MMOs der ute er de uendelig lange Quest chainene. De kunne med fordel ha vært delt opp mer.

    Og serverene ser egentlig ikke ut som det er så mange som spiller. De første sessionene jeg hadde som var rimelig ret etter launc så var det kasnje 20 personer eller noe slikt i samme start up sone som jeg som forsåvit var greit etter som den sonen ikke er så stor.

    Etter det så har det bare blit færre og færre, de to siste gangene jeg har vært, 2-3timer omgangen, på så har jeg ikke sett en eneste medspiller. Selv om jeg har vært i en av de større byene, greit nok har jeg vært på sent/tidlig i forhold til hva som er normal tid men det burde alikevel være mulig å treffe på en tilfeldig person som løper rundt i samme område som deg, istedet for noe som ser ut som enspiler.

     

    Uten tvil det beste MMO spillet som er ute, fortsatt ubalansert PvP/PvE men hva kan man forvente etter knapt en måned?

     

    Neste år er forhåpentligvis masse fikset, levlingen tar 3-6 dager litt ettersom mye man spiller og hvor godt man forstår seg på spillet, har ikke hatt noen problemer med å finne folk under levlingen(ene), bruk zone-chatten om du trenger noe hjelp bare :)

  12. Må bare nevne en feil her, du har skrevet at Glock-18 gjør mer skade en P2000 / USP-S noe som er feil, det er helt motsatt, glock-18 trenger 2 hodeskudd (3 med helmet) for å drepe noen, mens p2000 /usp-s trenger 1 (2 med helmet). Så Glock-18 gjør faktisk ganske merkbart mye mindre skade en CT-pistolene, P2000 og USP-S gjør også faktisk like mye skade som en M4 i chest om motstanderen ikke har kevlarvest.

  13. TotalBiscuit har, så vidt eg forstod det, rapportert at PC-porten er ikkje i nærleiken av BF4 grafisk, men krever samstundes ein 50GB(!) nedlastingsfil, der BF4 har rundt 25GB.

     

    EDIT: Ytelsen til spelet er og søppel. Maks grafikk skal vistnok ha køyrd rundt 40 FPS på SLI Titans.

     

    Det sier seg selv at det ikke er i nærheten av BF4 grafikkmessig, spillet krever 24GB bare for multiplayeren alene, noe jeg synes var veldig mye for ett CoD-spill, Det som skuffer aller mest med dette spillet er hvor fantastisk dårlig optimalisert det er for PC, det KREVER 6GB Ram bare å starte opp, spillet spiser opp VRAMen din, har du 4gb vram på kortet ditt så er alt sammen slukt av Ghosts alene, hvor ingen skjønner hvorfor det bruker så mye da 1gb vram er mye mer enn nødvendig...

     

    Forhåpentligvis fikser de opp i de problemene, men det er nå man virkelig ser hvor "Konsoll-ifisert" de har gjort denne serien, desverre. Jeg er nok ikke den første som sier det, men: FPS-spill hører ikke hjemme på konsoll i det hele tatt og det vil det aldri gjøre. :L trist.

    • Liker 7
×
×
  • Opprett ny...