Gå til innhold

KapteinKaos02

Medlemmer
  • Innlegg

    347
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KapteinKaos02

  1. For en liten uke siden så skjedde det noe rart. Jeg ringer opp et nr. og i det mottaker svarer så brytes samtalen. Jeg prøver flere ganger og det samme skjer igjen, så tar jeg en restart på telefonen og allt fungerer fint. i dag skjer det samme igjen. Restart på telefonen og allt fungerer fint. Telefon og sim-kort er kjøpt fra One Call. Er det noen her som har hatt samme type problem? kan det være et problem med telefonen?

     Jeg er borte på jobb nå så jeg får ikke testa sim-kortet i en annen telefon.

  2. 1 hour ago, Kahuna said:

    Verdens Ende er omgitt av Færder Nasjonalpark, det gjør det vanskelig med vindmøller. Dessuten er det masse hytter på land og de ligger så tett at med mindre du setter sikkerhetsavstanden til 50 meter får du knapt plassert en eneste mølle.

    Jeg har kikket på kartene for å se om det kanskje er andre passende områder i Oslofjorden man kunne plassert en vindpark. Hurumlandet* ser i utgangspunktet ikke så ille ut men når du zoomer inn på kartet ser du at det bor folk nesten overalt. Det er rett og slett dårlig med sammenhengende ubebodde områder der. Det burde fortsatt gå an å plassere noen vindmøller der uten å komme for tett på boliger men du mister kanskje 3/4 av arealet på grunn av nærhet til bebyggelse.

     

    *og den halvøya på andre siden av Drammensfjorden for Hurumlandet, den ser passe ubebodd ut. Aner ikke hva den heter da..

     

    Du mener vel ikke Jeløya i Moss?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...