Gå til innhold

Miggelitoo

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Miggelitoo

  1. Hei, har lenge hatt Samsung Wave og er igrunnet storfornøgd med den. Eneste minuset er mangel på android, så av den vurderer jeg nå å gå over til Android, men jeg vil ikke gå bort fra Samsung.

     

    Hvilken telefon er best egnet til mine kriterier:

     

    - Den må være rask

    - Skjermstørrelse fra 3.5 og oppover

    - Kamera på minimum 5mp og helst med fotolys/blits

    - God skjerm

    - Minnekort av typen: microSD, microSDHC

    - Pris fra 1.500 - 3000

     

    Hvor mye kan jeg få for en snart to år gammel Samsung Wave (8500) med minimalt med kosmetiske skader?

     

     

    Jeg kjøpte min samsung galaxy s2 hos Netcom med fastpris Medium. 3 første måndene for 200kr og da kom prisen på telefonen 3000. S2 > 4S

  2. Da var jeg en underwaterphotographer også gitt! :) Har tenkt til å kjøpe et kamera til under 5 lapper, så langt er det DC1400 Pro set som står i tankene; http://www.housingcamera.com/SeaLife-DC1400-Pro-Set-p/sl725.htm

     

    Noen forslag eller kommentarer ?

    Gratulerer :)

    Var kurset fornuftig?

    Trenger å finne ett tilfeldig emnekurs før jeg kan starte på DM(var vel 5 emnekurs for å ta det?)

     

    Det kom forresten ett Canon S95 med undervannshus kom til meg i posten i dag, har hatt ett slikt før og var veldig fornøyd med det.

    Ikke vurdert det da?

    koster ca 3500kr totalt for begge.

     

    Hvem av de som er best aner jeg ikke.

     

     

     

    Er åpen for hva som helst som funker egentlig, men jeg har litt lyst på et med wide angle lens og eller strobe.

  3. Hei! har tenkt til å kjøpe en ny pc, men er litt usikker på hva og mye. Har laget denne;

    http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1002999&su=A6E504E1-8A33-40D3-A152-18F5459781CE

    men vet ikke helt om det er vits med 4gb grafikkort og om de kortene fungerer bra til crossfire. Har helst lyst på en pc til under 10k margrinen, men når jeg lager selv ender det bare over 15k. Pc'n skal i hovedsak bare brukes gaming og kanskje litt video redigering.

  4. Hei

     

    Jeg har på en eller annen måte klart å miste ca. 1x0,5mm av venstre fortann, en liten bit nede til venstre. Er nok fordi den har vert veldig syreskadet. Det ser ganske dumt ut, og hindrer meg i å smile.

     

    Lurer på om det er mulig å erstatte den lille biten som mangler på tanna, og eventuell pris?

     

    Noen med kunnskap?

     

    Om du er under 18 skal det være gratis hos tannlegen. Du kan jo eventuellt ringe ditt lokale tannlegesenter og spørre.

  5. Det som er med lav-karbo dietter er at hvis du først begynner seriøst, må du fortsette med det. Hvis ikke ender du opp langt feitere enn du var når du spiser karbohydrater som kroppen din har avvendt seg til.

     

    -Må kun drite 1 gang om dagen i motsettning til 2-3 ganger per dag før jeg begynte med lavkarbo.

    -Er mye lettere å gidde å gjøre noe

    -Er mett lengre etter ett måltid

    -Konsentrasjonen blir bedre(Derav dette innlegget)

    -Du spiser deg mett uten å ha noe å frykte

     

    Det med at du er mett lenger kan ha noe med om hva slags karbohydrater du spiste. Karbohydrater deles inn i to hovedgrupper; Kjappe og treige. Kjappe er hovedsakelig sukker og hvitt mel, mens treige er grovt korn etc. Hvis du spiser deg mett på kjappe karbohydrater vil du få et ustabilt blodsukker og det kan være veldig relativt på at du ikke gidder å gjøre noe som du sa.

     

    Hvis du sier at du vil legge på deg litt skjønner jeg ikke hvorfor du skal ha noe å frykte for på å spise deg mett.

     

    IMO er det mye bedre å spise vanlig mat, men minimere inntaket av sukker, brus, potetgull og godteri. Det er ikke fettet en gjennomsnittlig nordmann spiser seg feit på for å si det mildt.

     

    EDIT: Prøver ikke å være negativ hvis du skulle tro det :p

  6. Hei, jeg har prøvd og søkt (vet ikke helt ha jeg skulle søke på), men jeg fant ikke noe svar. Jeg har ett problem:

    Jeg har en "god-gutt" som jeg deler internett med, og han ender sånn oftest opp med den største delen av "internett-kaka". Dvs. når han starter å gjøre det han gjør (hmm lurer på hva..) så mister jeg nesten all internettet. Til og med skype sliter med å holde seg inn-logget. Dette er svært irriterende siden jeg liker å spille så mye som mulig når jeg ikke har lekser opp til halsen.

    Det jeg lurte på er: Finnes det en relativt lett løsning for å dele opp internetten mellom to maskiner? Jeg bruker trådløs, og han sitter å suger kraften med en kabel.

    Var en som tipset meg om ett eller annet, men det var avanserte greier. Tutorials delt opp i 6 videoer med 10 min hver. Var litt mye å prøve å lære når du ikke kan det språket.

    Hadde vært veldig fint om noen kunne ha kommet med noen ideer. :)

     

    Først og fremst, hvor kjapp linje har dere?

     

    Hvis han bruker en form for torrent pleier det som regel å ta hele linja, ihvertfall om han bruker kabel. Om dette er årsaken kan du jo be han sette på download rate limit eller noe i den duren.

  7. skal snart til gran cararia anfi!

    er det bra shopping der noen som vet :whistle:

     

    Hvis det er på selve hotellet du mener, så Nei. Bare jalla-butikker. Hvis du vil til et bra shoppingsted på Gc så må du nesten dra til enten Las Palmas eller Vecindario.

  8. Grim Batol

    Failcat: Leafittome (85) - Alliance - Druid - Worgen

     

    Grim Batol

    Failcat: Wurgerburger (85) - Alliance - Rogue - Worgen

     

    Karazhan

    Failcat: Miggelitoó (85) - Horde - Paladin - Bloodelf

     

    Grim Batol

    Failcat: Wildshield (70) - Alliance - Priest - Gnome

     

    Karazhan

    Failcat: Frostface (60) - Horde - Mage - Undead

  9. Hei jeg lurer på om noen der ute kan hjelpe meg litt prøver og joine kompisene mine på mw2 har ikke spilt det på 3 til 4 uker . når jeg prøver pg joine så kommer dene meldingen opp your playlist data is newer than the host you will be unable to play with them until they restart to get the new playlist. Er det noen som vet hvordan jeg kan få fiksa det slik at jeg kan joine venne mine . tussen takk for svarene :thumbup:

     

    Pc eller ps3/xbox?

  10. Heisan

     

    Kjøpte en psu og ssd fra den fyren http://www.hardware.no/bruktmarked/annonse/22967

    for 2-3uker siden og når før jeg ikke svar fa epost addressen og han svarer ikke på annonsen sin som ligger ut ennå.

     

    Siste mld mener han at han har sent pakka men aldri fått sporings nummer.

    Ble lissom sent 17.10.2011.

     

    Noen som har handla med den fyren før?

    Virker litt rart vis han skule hver svindler etter som han oppfordrer til at folk må komme å hente ting hos seg?

     

    Det kan hende den har havnet hos tollvesnet. En venn av meg kjøpte en smg-softgun online og tollen hadde rotet den bort så han fikk erstatning. Et annet tilfelle var da jeg hadde bursdag og onkelen sendte meg en dykkerkniv som aldri kom frem. Vet ikke helt hvordan det er med tollen og "våpen", men regner med at de har noen regler for det. Det er jo også litt rart at han ikke svarer da :/

     

     

    EDIT: Beklager var litt for kjapp der, åpnet bare linken og så luftgeværet.

  11. Vet noen om det finnes steder hvor det antas å finnes Kannibalisme?

    Ikke det at jeg vil dra dit, men lurer på om det finnes og steder man bør styre unna, er nok i jungelen i så fall, der det er mangel på mat muligens.

    Ville ikke påstått at det er en sykdom, men det er og blir "Tabu". Det blir sett på som i strid med våre etniske normer, og ettersom man må drepe andre for å spise andre, vil man bli straffet i siviliserte områder. Etter hva jeg har lært av forskjellige dokumentarer smaker kjøttet vårt heller ikke noe spesielt godt (takk og lov).

    Man kan finne kannibalisme på sykehus: Man opperer bort en bit av kroppen, for å så at legen på vakt tar med seg en pakke med flesk til sykehustet fordi han handlet før han kom på jobb, og så tar han med seg feil pakke hjem igjen.

    At det har blitt mer Gilde innpakning og mindre slaktere hjelper jo på saken, man av hva jeg har hørt så smaker menneskekjøtt nesten identisk med grisekjøtt. En fyr gjorde som nevt overnfor og tok med seg feil pakke hjem, skar det opp, lagde mat med det, og fikk seg et lite sjokk neste morgen. Eller så har jeg i det minste hørt av min gamle barneskolelærer.

     

    Du er hva du spiser :p Neida, men tror en kirurg som har studert i 8 (?) år klarer å se forskjellen på en pakke med bacon og en beholder med menneskekjøtt.

     

    Urelevant: Har forresten sett en dokumentar hvor det kommer frem at frisk hud som blir fjernet ved operasjoner samt. huden fra omskjæringer (ja, du leste riktig)blir brukt til å behandle andre pasienter med seriøse brannskader.

  12. Kjønn: Mann

    Alder: 16

     

    Pris: 4, prisen må være relativ til kvaliteten på produktet i tillegg til at det går an å tjene på å produsere det, men samtidig billig nok til at folk vil kjøpe det.

     

    Vekt: 4 Folk flest liker praktiske ting som lett kan flyttes og legges bort hvis/når den/det ikke er i bruk.

     

    Plassbesparelse: 4 Nå har jo ikke jeg eget hus, men ville ikke hatt et treningsapparat som tar stor plass når vanlige vekter kan trene mange muskelgrupper og tar lite plass.

     

    Brukervennlighet: 5 Burde være relativ enkelt å håndtere siden de som trener seriøst og kan mye om trening vanligvis går til treningsstudioer og derfor ikke er rette gruppe å satse på å selge til.

     

    Fleksibilitet: 6

     

    HMS: 5

  13. Hei! Har lyst til å pusse opp rommet mitt så jeg lurer litt på priser. Er det noen som vet hvor mye fagarbeidere tar for å bytte ut og legge nytt gulv? (Tre) Går betalingen på tid eller kvadratmeter? Har også lyst til å bytte tapet. Vi gjorde det selv for mange år siden da jeg var liten, men det blir ikke så veldig fint i alle kroker og sånt. Takk på forhånd! :)

  14. Ville ikke påstått at det er en sykdom, men det er og blir "Tabu".

     

    Så du mener at folk som spiser andre ikke er syke? Se f.eks vampurer/Resident evil. Og ikke minst Pirates of the Caribbean er vel kanskje også inne på temaet.

     

    Skal ikke det virke ut som folk er syke?

     

    Er alt som er unormalt = tabu? Ikke det at jeg har veldig for Kannibalisme men jeg lurer litt hvorfor det heletatt finnes folk innen den kategorien, om det var en gammel afrikansk måte å skremme folk vekk fra leieren sin? Man risikerte å bli kokt i en gryte også spist hvis man gikk på dems teritorum, men vet ikke om det er normalt i dag enkelte steder.

     

    Det blir sett på som i strid med våre etniske normer, og ettersom man må drepe andre for å spise andre, vil man bli straffet i siviliserte områder. Etter hva jeg har lært av forskjellige dokumentarer smaker kjøttet vårt heller ikke noe spesielt godt (takk og lov).

     

    Skal man så også straffe dyrene hvis de begår kanibalisme?

     

    Er det å drikke blod like ille (Vampyrer) som kanibalisme?

    Uansett hvor godt/ille vi smaker, så er nok smaken forskjellig desverre for noen. Ellers ville det ikke finnes kanaibalisme.

     

    Vet ikke hvordan fattige land holder på, men det er jo klart at eier man ikke annet en husdyr så finnes det menneskerdyr også.

     

    Først og fremst skjønner jeg ikke helt hvorfor du begynner å dra inn vampyrer, videospill og filmer inn i diskusjonen. Jeg skjønner poenget ditt om at folk som har lyst på menneskeblod/kjøtt kanskje har noen mentale utfordringer, men hvis kannibalisme hadde vært en sykdom, ville nok flere vist om navnet. Må legge til at jeg aldri har hørt om noen som er diagnostisert med kannibal. I tillegg ville det nok være noen offentlige "avrusing" sentre om det hadde vært så utbredt at det var et problem for miljøet.

     

    Når det gjelder dyreriket så et det sånn at noen dyrearter spiser egne artsfeller under visse forhold, for eksempel når det er lite tilgang på mat. Dessuten er det vanlig med kannibalisme blant fiskearter som gjedde og torsk samt maur.

     

    Grunnen til at mennesker som bor i siviliserte miljøer ikke driver med dette er at folk flest ville heller stjålet noe god mat som man risikerer langt lavere straffer for enn å drepe andre for matens skyld om de skulle være i en slags krise som kunne føre til at dem ikke hadde tilgang til å skaffe mat på egenhånd.

    • Liker 1
  15. Hei, vi fikk en oppgave der vi skulle analysere en veldig liten tekst. Jeg syntes den var veldig rar, og vet ikke helt hvordan en analyserer den. Derfor lurte jeg på om noen kunne hjelpe meg! :)

     

    "Ein dag faren kjeftar på han, går han i vedskjulet og hentar den største øksa, han ber den inn i stova, set den frå seg attmed farens stol og så ber han far sin om å drepe seg. Faren blir som ventande kan vere berre endå sintare."

     

    Er ikke sikker på hva noen kan få ut av teksten, skjønner ikke helt hva det er å analysere her. Setter pris på all hjelp! ;)

     

    Nå er jeg ikke mesteren i hverken norsk, eller nynorsk, men jeg tror norsklæreren din vil at du skal forklare med dine egene ord hvilke inntrykk du får av det som står mellom linjene (den indre handlingen). Du kan jo også skrive litt om hvilke virkemidler forfatteren har brukt,hvilken litterær tidsepoke novellen ble skrevet i og hva som kjennetegner det.

     

    Hvilken klasse går du i forresten ? ettersom det er litt forskjell i hva læreren kan forvente på de forskjellige trinnene.

    Går på VG1, og det med virkemidler og slikt er under kontroll, men skjønner ikke helt hva det er å lese mellom linjene. Men, det Anskar sa mener jeg høres ganske fornuftig ut, ser ingenting som kan avkrefte "teorien" hans.

     

    Jeg er veldig enig,og han fikk meg til å innse hvor elendig jeg er til å tolke tekster :)

  16. Hei, jeg lurer på om noen kan fortelle om kannibalisme er en sykdom hvis det finnes noe slikt i dag, eller om det finnes gamle idianske/afrikanske urstammer grupper som velger å forgifte fiender med rørgift også spise personene?

     

    http://www.kennislink.nl/upload/143098_962_1134478997376-toon_van_meijl%2C_afb._5.jpg

     

    Er kannibalisme en sykdom eller er det en gammel folke tradisjon som en liten befolkning har drevet med?

     

    Hanibal rising er det en film som skal forestille en fysisk syk person?

     

    Vet noen om det finnes steder hvor det antas å finnes Kannibalisme?

    Ikke det at jeg vil dra dit, men lurer på om det finnes og steder man bør styre unna, er nok i jungelen i så fall, der det er mangel på mat muligens.

     

     

    Ville ikke påstått at det er en sykdom, men det er og blir "Tabu". Det blir sett på som i strid med våre etniske normer, og ettersom man må drepe andre for å spise andre, vil man bli straffet i siviliserte områder. Etter hva jeg har lært av forskjellige dokumentarer smaker kjøttet vårt heller ikke noe spesielt godt (takk og lov).

  17. Hei, vi fikk en oppgave der vi skulle analysere en veldig liten tekst. Jeg syntes den var veldig rar, og vet ikke helt hvordan en analyserer den. Derfor lurte jeg på om noen kunne hjelpe meg! :)

     

    "Ein dag faren kjeftar på han, går han i vedskjulet og hentar den største øksa, han ber den inn i stova, set den frå seg attmed farens stol og så ber han far sin om å drepe seg. Faren blir som ventande kan vere berre endå sintare."

     

    Er ikke sikker på hva noen kan få ut av teksten, skjønner ikke helt hva det er å analysere her. Setter pris på all hjelp! ;)

     

    Nå er jeg ikke mesteren i hverken norsk, eller nynorsk, men jeg tror norsklæreren din vil at du skal forklare med dine egene ord hvilke inntrykk du får av det som står mellom linjene (den indre handlingen). Du kan jo også skrive litt om hvilke virkemidler forfatteren har brukt,hvilken litterær tidsepoke novellen ble skrevet i og hva som kjennetegner det.

     

    Hvilken klasse går du i forresten ? ettersom det er litt forskjell i hva læreren kan forvente på de forskjellige trinnene.

×
×
  • Opprett ny...