Gå til innhold

monkeecheetah

Medlemmer
  • Innlegg

    122
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av monkeecheetah

  1. atLind skrev:

    Bare meg eller ser det ut som Gamer.no har bomma litt på hvilket SureFire selskap det er snakk om? SureFire Gaming ser ut til å være langt nyere enn noen av alternativene i quizen. SureFire, produsent av taktisk utstyr, særlig lommelykter, derimot ble etablert et av årene som er alternativ..

    I en tidligere luke var spørsmålet stilt på samme måte, men da handlet det om SureFire Gaming..

    Ja, kan se sånn ut!
    • Liker 1
  2. Få ting har irritert meg mer, og særlig når det er snakk om "voksenspill". Er det MS sin lokaliseringsavdeling som har føler de er snille siden de snakker vårt språk?

     

    Når man har spilt spill i mange nok år på engelsk så er overgangen veldig klønete. Eneste man kan lure på; hvorfor har de tatt bort valgfriheten? Jeg lo av PS3 eiere som fikk automatisk norsk på en del spill. De kan bytte, det kan ikke vi.

  3. At vi ikke skal ha et statsstyrt leksikon kan jeg si meg enig med, det høres noe kommunistisk ut.

     

    Se for dere et nettleksikon som finansieres av staten, men oppdateres av forskermiljøer og andre troverdige kildepersoner. En slags wikipedia hvor det stilles krav til bidragsytere. Kunnskap burde være allment tilgjengelig, være pålitelig og bør være gratis! På den måten kan alle utdanningsinstitusjoner (og andre kunnskapstørste) ha en pålitelig kilde å gå til og ikke utdaterte leksikon eller en mangelfull wikipedia side.

     

    Hvorfor skal ikke staten finansiere kunnskap? Statsfinansiert betyr ikke at regjeringa kan luke ut egne svin på skogen nødvendigvis. Bare se på NRK, utrolig godt eksempel. De lar seg ikke overstyre av storting og/eller regjeringen. Dette fordi de blander seg ikke i hva NRK gjør annet enn å legge retningslinjer. Hvordan det blir gjort er opp til NRKs ledelse. La dette bli en modell for et norsk pålitelig leksikon. Gjerne i samarbeid med Wikipedia!

  4. Vil fortsatt si at den første problemstillingen blir for enkel (evt vanskelig) og da er det vanskelig å besvare fyldig og særlig utdypende. Om tanken bak den var å lage et enkelt svar vil jeg påstå at du gjør en ganske stor tabbe i forhold til særemne. Blir ikke så mye dypgraving og leting mellom linjene. Og å lese boka litt mer gravende og virkelig lete

     

    Du kan jo lete etter punkter hva som tilsir at det IKKE er en politiroman/krimbok. En problemstilling skal gjerne få to sider stilt opp mot hverandre og drøftet. Hva gjør at den er mer rett enn den andre? Eksempler?

  5. Det var veldig vide problemstillinger. Jeg hadde også om Jo Nesbø i sin tid. Tror vi hadde noe sånt som hvorfor drikker Harry Hole? Når det gjelder samfunnskritikk, så er det vel mange av undergrunnskarakterene mennesker som bærer preg av samfunnet og tida de har vokst opp i. Og da er det mange ting i samfunnet som har slått feil, en klasseskille skolepolitikk? foreldre med alkoholproblem? tilhører en minoritet som har vært undertrykket? Her er bare noen ting jeg kom på i farta. Er en stund siden jeg leste bøkene, god forfatter du har valgt.

  6. Så sett i litt historisk perspektiv med filmer fra 70-80tallet som virkelig var bannlyst å skapte en stor bølge av forbud og viste sensuren fra sin styggeste side med klipping i stor skala av et kunstverk (om noen vil kalle makkverk er det deres sak) nå finnes disse filmene i uklippede utgaver på Platekompaniet i grei høyde for hvem som helst å kjøpe.

    Tåler vi mer nå eller var det rett og slett bare strengere før? Her snakker vi om filmer som virkelig er spekulative (Cannibal holocaust, Cannibal ferox, Last house on the left f.eks.)`

     

    Vil det nå ta 10-15år og dette er glemt, det lages ikke flere slike voldsspill og en slapp dag på sensurkontoret hvor Rockstar prøver å slippe det gjennom med et nytt navn bare for å få det ut så finner du det i lavpris disken på Rema?

     

    Jeg synes at spill som er beregnet på et voksent publikum skal på lik linje med andre underholdningsprodukter ment for voksne skal være like (u)tilgjengelig og ikke bannlyses fordi det er spill. Det må isåfall sensureres/forbys på lik linje med andre typer underholdning. Når hørte du sist at en film fikk et forbud?

     

    Skal virkelig bli gøy når Postal 3 kommer til neste år...

  7. Kjøper ikke den forklaringen der.

    Det er ikke mulig at en software kræsj kan lage ripe i disken.

    Og at lesehodet skal henge seg fast i en ripe er lite sannsynlig.

    8985351[/snapback]

     

    Installering av Creative sin programvare førte til at laptopen stoppa opp, tror hun fikk en bluescreen også. Så siden ingenting skjedde tok hun ut batteriet på laptopen. Og det skjedde vel antakelig samtidig som harddisken jobba.

  8. Sitter med en HP Pavillion DV5000.

     

    Ved oppstart hører man klikkelyder fra harddisken (som i et forsøk på å starte opp) før maskinen starter opp uten at harddisken gjør det. BIOS finner heller ingen harddisker.

     

    Har prøvd diverse programmer fra UBCD, de finner ingen harddisk. Har også nullstille CMOS.

    Og har også prøvd å ta harddisken ut og inn ifall den ikke sto ordentlig i.

     

    Forklaringa jeg har fått for kræsjen er

    "jeg satt å la inn den ny mp3 spilleren (creative zen v) så ble skjermen blå. Så ville den ikke slå seg av, så tok jeg ut batteriet"

     

    Store spørsmålet mitt er da;

    Er det harddisken som har er død? Eller er det hovedkortet som har sluttet å registrere harddisker?

×
×
  • Opprett ny...