Jump to content

EnvyAndroid

Medlemmer
 • Content Count

  276
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

107 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Deler din frustrasjon. Bare se på hva de gjorde med Windows Live mesh (formerly known as Windows Live FolderShare, Live Mesh, and Windows Live Sync) og skydrive / onedrive. Jeg skulle legge opp en backup av en fil på 6 GB til onedrive. Etter en times tid med lasting, fikk jeg beskjed om at så store filer ikke var støttet... Kunne jeg ikke fått vite det med en gang istedetfor å kaste vekk så mye tid? Eller hotmail, live, outlook epost tjenesten deres. Jeg sliter ofte med å finne login siden... Msn/ Live messenger / skype? Eller Microsoft surface: Skal du ha Pro eller RT ? Mannen i gata vet ikke forskjellen. Ingen klarer å holde seg oppdatert på produktene deres når de endrer navn og beskrivelser slik som dette hele tiden.
 2. Byttet til å bruke facebook i chrome, avinstallerte appen. Får facebook notifications via chrome.
 3. Sist jeg sjekket var det ikke mange abonnement som gir full hastighet. På telenor sine abo må man jo betale det hvite utav øyet for hastighet. på http://www.telenor.no/privat/mobil/mobilabonnement/må man ut med 750 kr pr mnd for "Mobil xxl" for å få "opptil" 50 mbit hastighet. (Noen som vet om man kan få høyere hastighet på en annen måte?)
 4. Den nyeste android versjonen er jo 5.1. Så Xperia er allerede utdatert (igjen)
 5. Har merket at min Nexus 5 blir litt sluggish etter en del bruk (noen dager), og dermed må restartes. Satser på at dette blir fikset i denne oppdateringen.
 6. Var noen som spøkte med at den beste Gmail klienten på iOS, er nå Outlook. Fra Microsoft. Herlig miks! Windows Phone eiere kjenner seg kanskje litt, skuffet?
 7. Hei Artikkelen ser ut til å ha blitt uleselig. Det ser ut som det er noe gale med flash videoen / layout slik at all teksten blokkeres av den svarte video bakgrunnen. Er det flere som ser det?
 8. Codecs er ikke nevnt med ett ord i artikkelen? For å unngå at bildet hakker, kan man jo dynamisk bytte codec/bitrate på videoen?
 9. Litt merkelig artikkel dette, med en del vage beskrivelser/sammenligninger.
 10. "De ulike varslene kan utvides, men ikke krympes igjen." Hmm, på min nexus 5 kan jeg krympe de igjen, bare "knip"/pinch på selve notification når den er utvidet.
 11. Hvor har dere fått tak i prisen, på 2700 kr?
 12. Microsoft har jo ikke tid til å videreutvikle windows phone, de bruker all sin energi på å lage en god office pakke til iOS.
 13. En herlig jungel av ulike standarder... Har man flere telefoner/nettbrett i en husholdning, må man nesten ha flere streaming bokser også.
 14. det må vel være bedre å samle alle 2 faktor koder ett sted, i en app som Google Authenticator? Jeg har vel en 6-7 apper som bruker koder derfra. Enklere og mer oversiktlig.
×
×
 • Create New...