Gå til innhold

MrCrool

Medlemmer
  • Innlegg

    210
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrCrool

  1. Hei

     

    Jeg vil gjerne koble PC-en til mine to skjermer og kjøre de i dual, men skjermkortet på den nye PC-en min har bare én DVI utgang, en HDMI utgang og en TV utgang. Begge skjermene mine har kun VGA inngang. Jeg bruker en DVI-VGA overgang for å få bilde på den ene av skjermene.

     

    Men hvordan kan jeg få bilde på begge, i et dualscreen oppsett? Takler DVI å kjøre ut til 2 skjermer? I såfall, hvordan?

     

    Hjelp! :)

  2. Beklager kryssposting :blush: visste ikke helt hvor dette spørsmålet hørte hjemme hen...

     

    Jeg trenger Orinoco fordi det støtter en posisjoneringsteknologi for WiFi jeg har tenkt å test ut som en del av hovedfagsoppgaven min i informatikk. Har sjekket ut en del PDA'er, men greier ikke finne ut hva slags merke/brikke de bruker til WiFi tilkobling.

    Alle svar og pekepinner mottas med takk :)

  3. Bare for å være sikker her: Du har innstallert de riktige skjermkortdriverne for din laptop?

    Hvis du ikke har innstallert noen bestemte drivere, men kjører de som kom med operativsystemet vil nok ikke TV-ut funke. Du må innstallere driverne.

  4. Helt enig der, jeg foretrekker en sort eller i det minste mørk kan for å fremheve kontrasten. Dette er kanskje et større ønske for gamere enn for kontorarbeidere dog. Innenfor tv/video er høy kontrast viktig for et godt bilde, og det blir derfor også slik for folk som spiller. TCO retter seg vel i hovedsak mot de som bruker skjermene i daglig arbeid med bl.a. tekst, hvor dette kan være et punkt for å redusere langvarig stress på øynene.

  5. Hvor stor forskjell er det på bildekvaliteten, responstiden, baklyset og sortnivået på LCD skjermer?

    Har spillt på en Acer AL1721, og der var det stort sett greit så lenge det bare var lyse bilder mens jeg spillte. Men så snart det ble litt skygger ble det utrolig hardt å skille mellom de forskjellige mørke fargetonene og baklyset så helt grusomt ut. Dette gjorde seg mest gjeldende i CS:S hvor det ble nesten umulig å se folk som satt i skyggen med mindre jeg vrengte opp gammaen og brightness. Til og med i WoW var det vanskelig med sortnivået.

    Synes forøvrig LCD er ypperlig til programmering og kontorarbeid, men har enda ikke sett en som er tilfredstillende til spilling. Skulle vel helst hatt en av hver hvis lommeboka tillot det ;)

  6. Kan anbefale disse skjermene ifølge dine spesifikasjoner:

     

    Iiyama VisionMaster Pro 454 - Den er hvit dog, og ser ut til å være vanskelig å oppdrive for tiden, du må kanskje kontakte noen forhandlere.

    Samsung SyncMaster 959NF - Denne er heller ikke svart, men har flatt bilderør og greier oppløsningen og refreshraten du etterlyser. Prisen er også vanvittig bra! Sist jeg sjekket denne skjermen kostet den rundt 3500, dette vil med andre ord være veldig mye skjerm for pengene. Vil dog påpeke at da jeg testet denne var det litt vannskelig å justere inn bildet.

    LaCie Electron19BlueIV - Dette er en "proffskjerm" for grafikere og takler høy refreshrate i høye oppløsninger. Den er også svart (eller veldig mørk blå) og har solskjerm/lysskjerm som bidrar til å øke kontrasten i bildet. Jeg bruker denne skjermen selv og er rimelig fornøyd. Den er litt uskarp på tekst i utkantene av skjermen. Den kan heller ikke bestilles over nett, så du må kontakte en forhandler for å skaffe denne. Den koster også litt, rundt 5000. Les i den forbindelse denne tråden.

     

    Håper dette var til litt hjelp

×
×
  • Opprett ny...