Gå til innhold

lessa

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lessa

  1. Har kjørt Win7 installert på en Corsair SSD Force Series 3, 60GB siden desember 2011. For et par dager siden døde maskinen og siden har jeg ikke fått startet Windows fra SSDen. Fikk forsøkt et par ganger, men da fikk jeg bare se et "flash" av en bluescreen etter en lang oppstartsprosess. De siste gangene får jeg bare beskjed om "Insert proper boot device".

     

    Når jeg starter Win7 fra en annen harddisk og kikker i BIOS ser jeg fortsatt SSDen, men jeg får ikke frem denne disken under Min datamaskin eller Diskbehandling.

     

    Har byttet kabler og sjekket at alt sitter i. Ikke har jeg tuklet noe med dette før den døde heller..

     

    Finnes det noen måte å gjenopprette denne disken, i det minste slik at jeg kan kopiere enkelte filer derfra?

     

    Har klødd meg endel i hodet de siste dagene..

  2. Heisann!

    Rett på sak:

    I går tok min snart 5 år gamle Dell XPS M1710 en avgjørelse på egenhånd om at skjermen skulle forholde seg svart. Maskinen stod på (slik den alltid gjør), men var låst (windows+l). Når jeg så skulle logge på igjen, gikk skjermen i svart. Null liv.

     

    Når maskinen startes på nytt vises oppstartsprosessen, dog med "streker" og en smålig "lagg" i bildet. Slik fungerer det til jeg skal skrive inn passord for å logge inn på selve maskinen. Da blir det svart. Aha, skjermkortet har sett bedre dager tenkte jeg..

     

    Jeg starter på nytt -> F8 -> Safe Mode. Her fungerer alt som "vanlig".

     

    Kan forøvrig legge til at PCen ikke er særlig glad i spill som har litt avansert grafikk, spesielt ikke hvis man forsøker å hygge seg med dette i noe særlig mer enn 10 min -> Blåskjerm.

     

    Er det noen logisk forklaring eller quickfix på dette?

     

    Håper på svar!

    Lessa

×
×
  • Opprett ny...