Gå til innhold

Arshavin23

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arshavin23

  1. Hei, 

     

    Som tittelen viser så leter jeg etter en USB-MINNE med stor lagring, helst 256 GB. Budsjett opptil 800,- 

    Vært fint om det var 3.0 eller nyere versjon. Høy hastiget er pluss også. 

     

    Har sjekket litt på diverse utenlandske sider som Ebay, Wishnog Aliexpress men prisene virker relativt lave..er vel veldig skeptisk eller er det normale priser på USB-MINNER?

     

    Hilsen Arshavin23

     

     

     

  2. Bro, du er ikke alene. Jeg er ett par år eldre enn deg, men har selv utenlandsk navn, og har søkt over 20 mnd nå. Kjenner flere jevnaldrende oppegående, friske og tilgjengelige mennesker som virkelig vil ha en jobb - men som ikke får...Kanskje ett mettet arbeidsmarked? Mitt tips er ikke gi opp, begynn å orientere deg og hvis du bor i Oslo, se utenfor Oslo. Gjerne i Sandika, Drammen, Ski, Lillestrøm, Lørenskog-området.

     

    Lykke til!

  3. Hei,

     

    Lefdal og Elkjop har tilbud på Dell XPS 14 for 3995kr, førpris 8995kr!

     

    Ultrabook fra Dell er utrustet med en sterk tredje generasjons Intel Core-prosessor og har lang batterilevetid.

     

    1.7 GHz Intel Core i5-3317U prosessor

    Intel HD Graphics 4000

    4 GB minne og 500 GB lagringskapasitet + 32 GB SSD

     

    http://www.lefdal.co...14-14-barbar-pc

     

    Kanskje det kan være ett alternativt?

  4. Jeg hadde tenkt å kjøpe den nye ipoden, men det virker som apple ikke har lansert nye ipods for iår? De selger forsatt fjorårets utgave. Er det noen mulighet for å kjøpe 5.generasjonen ipod fra 2009? Den Apple selger nå er litt for liten syntes jeg..

    Er det Nano du tenker på? I tilfelle er det verdt å prøve den oppdaterte programvaren før du konkluderer med at iPoden er for liten. Jeg synes selv enkelte av touch-målene var litt små før de oppdaterte programvaren, men med de nye, større ikonene som kom nå føler jeg ikke at det er noe problem.

     

    Jepp, tenker på Nano. Utseendemessig ser den liten ut i forhold til tidligere modeller.

  5. Det er på tide å få ut litt frustrasjon nå..

    Siden sommeren har stallen blitt litt begrenset i forhold til sesongene tidligere. Hvis man ser man troppen i dag, så virker det som vi kommer til å slite bigtime utover sesongen. Spillere som Denilson og Vela har blitt lånt ut. I tillegg er Fabregas, Eboue solgt og muligens tekniske Nasri forsvinner i løpet av par dager.

     

    Når det gjelder skader rammer det Arsenal som oftest i starten av sesongen og utover nyttåret. Her gjelder det å være realistisk med tanke på antall kamper spillere som V.persie, Wilshere, Rosicky, Diaby, Walcott og muligens kommer midtstopperne til å spille i løpet av sesongen og om de kommer til å bli skadet på ett tidspunkt ut i sesongen, muligens flere av de nevnte spillerne vil skadet samtidig.

     

    Som kjent spilles det i starten av ny året 2012 Africa Cup of Nations hvor etablerte spillere som Chamakh, Gervinho og Song vil være borte i ganske kritisk fase i sesongen (jan-feb.)Som oftest i denne perioden spilles det viktige kamper og det er nå skadene kommer på rekke og rad på nøkkelspillere.

     

    På den andre siden har vi fått ett par nye spillere inn i laget; Gervinho, Jenkinson, Chamberlain og Ryo. Men jeg føler at bortsett fra Gervinho, så er spillerne for langsiktig tenking . I løpet av ett par sesonger vil flere av disse talentene blomstre. Men foreløpig er jeg kritisk mtp. hvor mye de kan tilføre laget i en svekket periode med mye skadet, suspensjoner etc.

     

    Ble litt rotete skrevet, men godt å få ut litt frustrasjon :)

    • Liker 2
  6. Arsahvin har startet alle kamper fra start denne sesongen i PL. På 17 kamper har han scoret tre mål og har åtte assists. Det er ikke dårlig med tanke på formen hans... Men han trenger en pause for å få tilbake gnisten.

     

    Hva med å putte Vela/walcott på venstre, putte arshavin i midten og nasri til høyere og chamakh på topp. Her vil jo arshavin få ut sitt potensiale - playmaker-rollen

×
×
  • Opprett ny...