Gå til innhold

depeche

Medlemmer
  • Innlegg

    153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av depeche

  1. Hei

    Hadde Hotspot shield på pcen for en stund siden, og har avinstallert det i ettertid. Etter at jeg hadde det på pcen, har jeg hatt litt problemer med at internettsider ikke loader ordentlig, og jeg må trykke refresh mange ganger for at den skal loade. Har hatt samme problem på laptoppen, men der har jeg windows 8, og har sett fler som har problemer med chrome på windows 8, men her på stasjonære kjører jeg windows 7, og har ikke hatt dette problemet før jeg hadde hotspotshield og avinstallert det.

    Hva kan dette være?

     

    Takk

  2. Tenkte å bytte til denne her https://www.komplett.no/bitfenix-phenom-mini-itx-hvit/804052

    Jeg har planer om å bruke så mye som mulig av det jeg har fra før, så blir nok bare hovedkort og kabinettet. Kanskje skjermkort.

    Har fra før en Intel® Core i5-2500K Processor, og som jeg har fortstått det er dette en 1155 socket?

    Jeg fant derfor dette som det eneste hovedkortet som var mini ITX 1155 socket. https://www.komplett.no/msi-b75ia-e33-socket-1155/760433#!tab:extra Greit?

    Også har jeg Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 8gb, fortsatt helt greit?

     

    Av skjermkort har jeg et XFX Radeon HD 6870 1gb.

    Jeg spiller aldri nyere spill. Pcen blir brukt til programmering og WoW for det meste. Verdt å bytte ut?

     

    Noe mer jeg må tenke på, eller tips?

     

    Takk :)

  3. Hei, kom nettopp hjem fra et lite lanparty, og startet pcen som vanlig. Alt så helt fint ut til jeg skulle begynne å åpne noen programmer. Skype ser ut til å fungere helt fint helt til jeg prøver å ringe noen. De jeg ringer får ikke samtalen, og jeg får ikke lagt på eller noen ting. Alt henger seg. Jeg prøver å starte opp et spill, men vinduet er bare helt hvitt. Div programmer, ccleaner, utorrent starter og fungerer normalt. Spotify fungerer, men får ikke noe lyd? Hva kan ha skjedd? Får ikke opp noen feilmeldinger heller, og å sitte å skrive dette her fungerer også.

     

    hjeeelp! Takk =)

     

    edit: pcen vil ikke skru seg av vanlige måte heller. Men starte gjør den

  4. Hei

    En kompiss har et oppstartsproblem med sin ganske nye laptop. Når man skrur den på begynner den å laste på helt vanlig måte, men når den kommer til slutten hvor det bare står "velkommen" så skjer det ikke noe mer. Skrivebordet lastes aldri opp.

    Vi skulle prøve å formatere hele disken og få installert alt på nytt, men det viser seg at partisjonen som inneholdt win7 ikke er der lengre, siden han har byttet hardisk i ettertid.

    Setter jeg inn en tilfeldig win7 disk får vi bare beskjed om at den ikke passer og man må bruke den som fulgte med.

    Vi får ikke gått inn på pcen å brent en ny backup cd, så hva gjør vi?

     

    Håper på litt hjelp!

  5. Har veldig lik sveis som Ryan Gosling på dette bildet, og trenger noen tips til voks for å få til noe lignene.

    Håret mitt er tynt og ganske stritt, så trenger noe som holder det litt nede på sidene, samtidig som det ikke blir altfor matt, men heller litt mer "fuktig" som på bildet. Har brukt KMS paste en stund, men opplever at det blir ganske tørt utover dagen.

     

    Noen tips?

    ryan-gosling-crazy-stupid-love-stills-31.jpg

  6. Når du velger land blir moms og toll lagt til i prisen.

     

     

    Please note that product prices do not include duties and taxes. All duties and taxes will be calculated at checkout.

    Duty (or customs tariffs) is set by the destination country customs authorities and is determined based on a combination of the country of origin or manufacturing of the goods being purchased and the classification of that merchandise in accordance with a harmonized system adopted and used by the countries that our e-commerce partner, FiftyOne, supports. Value Added Tax (VAT) rates are set by the destination country. You will be able to view the guaranteed total amount of applicable duty and taxes/VAT for your order at checkout.

    Ehh, det som står der er jo at prisene IKKE inkluderer "duties and taxes".

    er du blind?

    • Liker 1
  7. Nå har visst J.Crew begynt å sende pakker til Norge. At de nå sender internasjonalt feirer de også med gratis frakt til 30. april.

    Bestiller du fra USA koster en bukse $ 69, velger du Norge som land koster den plusetlig $ 94. Wtf? I tillegg til dette betaler du moms kostnadene oppå denne prisen i tillegg når du sjekker ut.

    Nei, er fortsatt mye billigere å bruke private proxy. Moms og toll er uansett ikke noe problem, men når de setter opp prisen når du endrer land er absurd...

     

    Ja, er merkelig hvordan de har lagt det opp. Du kan jo sende en mail og spørre hvorfor det er slik. Men greit å vite at man har muligheten. Å bruke en proxy synes jeg personlig er litt stress uansett.

    Når du velger land blir moms og toll lagt til i prisen.

     

    Please note that product prices do not include duties and taxes. All duties and taxes will be calculated at checkout.

    Duty (or customs tariffs) is set by the destination country customs authorities and is determined based on a combination of the country of origin or manufacturing of the goods being purchased and the classification of that merchandise in accordance with a harmonized system adopted and used by the countries that our e-commerce partner, FiftyOne, supports. Value Added Tax (VAT) rates are set by the destination country. You will be able to view the guaranteed total amount of applicable duty and taxes/VAT for your order at checkout.

  8. Leste litt her : http://fitnessblogge...eriodisk-faste/

    og utifra eksemplene der, virker det som det er litt sent og ha første måltid kl 4?

    Den som passet best meg er:

     

    4. To måltid etter trening

    Standardprotokollen for deg med normal arbeidstid

    Eksempel:

    12.00 – 13.00: Dagens første måltid (20-25 % av totalt energiinntak)

    16.00 – 17.00: Måltid før trening (omtrent samme størrelse som første måltid)

    20.00 – 21.00: Måltid etter trening (50 % av totalt energiinntak)

     

    Burde vel kanskje begynne på skolen da, hvis jeg skal fylle alle de 8 timene? Ellers blir vel siste måltid kl 12.

  9. Har lyst til å prøve meg på periodisk faste. Etter å ha lest litt virker det som noe som virker interessant, og passe bra til min hverdag. Slippe å dra med mat på skolen, og spise store måltider når jeg først skal spise.

    Pleier som regel å være hjemme fra skolen i 4 tiden, trener i 7 tiden, og legger meg rundt 12. Spiser middag rett etter skolen, så passer bra å starte måltidene da. Høres 3 måltider greit ut? Middag etter skolen, før trening og etter trening. Målet er å fortsette å bygge muskler, men lyst til å prøve dette, siden det er mas å dra med seg kyllingfillet, gainer, havregryn osv på skolen hver dag. Noe annet jeg skal tenke på?

    Av kosttilskudd bruker jeg idag gainer, ZMA, Multivitamin, 5-HTP og preworkout (som jeg tror blir vanskelig, ettersom jeg skal ta på tom mage :D ). leste noe om at det var viktig å få i seg BCAA i løpet av dagen mens man faster?

     

    Håper noen har noen erfaringer!

  10. Ser ut som du har rett i det. Tenkte den kom i samme farger som den vanlige modellen. Tror jeg heller tar en titt på Chelsea sportquilt :)

     

    Edit: Virker som den "lightweight" modellen har samme passform som heritage, så kan også være en mulighet.

  11. Hei

    Må snart søke meg inn på videre utdanning på BI, og lurer derfor hva jeg skal gjøre med tanke på militæret.

    Har fått brev om at jeg er med videre, men har ikke fått innkallelse til sesjon enda (noe som kunne skje helt frem til juni i think)

     

    Har ikke helt bestemt meg om jeg vil rett inn på skole i år. hva gjør jeg evnt hvis jeg vil begynne å studere i år? Hvis jeg søker på BI, og kommer inn i militæret, har jeg da plassen min neste år?

     

    Hvis jeg bestemmer meg for at jeg ikke vil studere før nesteår uansett, og ikke kommer inn i militæret, søker jeg da på BI nesteår helt vanlig? Eller lønner det seg å søke uansett.

     

    Håper noen kan oppklare litt!

  12. takk for svar

    Strømforsyningen min er en ny http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=593199 , så har vel det jeg trenger der.

    Før hadde jeg en sånn som gikk fra hovedkort, til hardisk og så til cdrom. Nå har jeg ikke den inngangen på hovedkortet i det hele tatt, og har fått med 2 sata kabler, som jeg skal koble inn.

    Har dette endret seg på cdrommene også? Så hvis jeg kjøper en cdrom som feks denne vil den ha en sata inngang?

×
×
  • Opprett ny...