Gå til innhold

J0kke

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av J0kke

  1. 30-32 grader er jo luksus! Mine to interne harddisker har nok aldri vært under 36-37 grader og det er med vinduet oppe i vinterkulda :> Ligger normalt på rundt 43 grader i romtemp. Gruer meg til sommeren :no: men mine lever fortsatt etter 1 år med rundt 90% oppetid, så dine er nok trygge fra varmen ihvertfall ;)

  2. Prøv ;) men seriøst, spørsmålet er vel om zyxel routeren har dhcp server i seg, har selv Firstmile og dermed også zyxel router, denne har dhcp server og vil fungere fint med Hub, se i web interfacen til routeren.. Skal være et dhcp valg der hvis den har dhcp server.

     

    EDIT: ved nærmere ettertanke er det vel dhcp siden du allerede kjører 3(4) ip'er ut fra zyxel routeren, for maskinene dine har vel interne ip'er? Skal også stå om det i brukermanulen til routeren, hva du skal bruke som uplink osv.. Hvis du ikke har manualen, tror jeg de skal ligge på www.zyxel.com

  3. Hei, har store problemer med å få ident til å virke i mitt nettverk, har firstmile adsl med Zyxcel modem/router som går til 3com OfficeConnect switch som igjen går til en vanlig 3Com hub, problemet mitt er at nettverket er NAT, har prøvd å forward port113, fw er skrudd av på både zyxcel og 3com switch, prøvd diverse progs som tinyident og identd som skal virke for folk med problemer med nettverk, helt avhengig av å få ident opp å gå så hvis noen har noen ideer? Windows XP pro på maskina med fw slått av.

  4. kjøp deg en normal harddisk og et ekstern-hardisk byggesett

     

    en kompis har gjort dette flere ganger og et strålende fornøyd, + at man sparer endel penger

     

    hvor han har fått tak i byggesettene vet jeg ikke, antakelig komplett

    Høres int. ut..... men sitter selv med bærbar... funker vel ikke da?

    Nope

    Skal fungere helt fint det :yes:

    Har selv et eksternt hdd kabinett (byggesett) med usb2 og firewire, så lenge den bærbare har en av disse mulighetene vil det jo fungere like godt til en bærbar.

    Selv testet dette på en kompis sin bærbar da jeg skulle flytte/hente noen filer og det fungerte akkurat som det skulle ;)

    Eller er det bare jeg som misforstår problemstillingen?

  5. Til info så hadde Lefdal Alnabru en hel pall med DVD+R plater til 149,- 10.juli.

    Men hvilket merke?

     

    Bestilte 200stk verbatim fra elkjop.no for en ukes tid siden selv, platene virker helt fint de, bare synd jeg akkurat hadde bestilt 50stk Verbatim pastel til 700,- pluss frakt :no:

    Men men ;)

  6. Trenger en floppy emulator, skal ordne til en bootable dvdrom med et ghost image på, men Nero maser om floppy med bootfiler på, i.e win98 boot diskett osv.

    Da jeg ikke gidder å stappe inn en fdd i maskina trenger jeg nettop en emulator som simulerer en fdd med floppy i. Noen som vet om et slikt program?

    Bruker daemon tools til cd-emulering så det må jo nesten finnes noe for floppy også.

    Ga opp google etter en times søk og tenkte at her var det kanskje hjelp å få :)

  7. Er vel ikke NGT som var først ute med dette som det står i artikkelen, er vel heller NGT som svarer på FM sin pressemelding angående akkurat ADSL2, + og ++: Link.

    Men genialt at flere ISP'er kommer med dette :) Mere press på de som har planer om dette, så de fullfører og presser prisene ;)

    Skulle bare ønske noen kom med skikkelige VDSL linjer også..

  8. Googla litt etter 0371.exe og kom opp med denne llinken.

    Står også om "Werule" osv. her, men da i forbindelse med pup.exe som skal være spyware/virus relatert og hvordan du eventuelt fjerner denne. Så sjekk i task manager om pup.exe kjøres på maskina di, folk i tråden der har visst problemer med at ad-awere o.l ikke finner dette.

     

    OT: I tråden linken viser til har de visstnok også sporet opp forfatteren/eier av pup.exe ;) med adresse og greier..

  9. Må si meg enig i dette. Synes at NGT har gode priser på bredbånd og ok "dekning". Synes at Firstmile sitt opprinnelige konsept med dekning overalt og VDSL dekning i byområdene var veldig smart. Jeg hadde gjerne bestilt VDSL fra dem hvis jeg hadde hatt mulighet.

     

    Kanskje de fant ut at det faktisk ikke lønnet seg, og måtte revurdere satsningområdene sine?

    schmelck! halla ;)

     

    Firstmile har vel heller gått fra å være ganske amatørmessig til å bli en bedrift,

    må huske på at de var et prøveprosjekt i regi av Zyxcel til å begynne med,

    etterhvert har de bygd seg oppover, og blitt solgt!? (rykte jeg har hørt, finner ikke info(

    og da er det jo naturlig at de pusser opp websider og setter ned priser etc for å tiltrekke seg fler kunder.

    Selv la jeg ikke merke til det før idag da jeg plutselig satt med rundt 600KB/s når jeg lasta ned unevnelige ting ;) Er vel også rimelig inhabil da jeg er storfornøyd med FM og aldri har hatt nevnelige problemer..

    Skulle bare ønske de slo til med et skikkelig VDSL tilbud på 10/10 eller over..

    Binder meg for et nytt år nå ja, ned 300,- i mnd = mer utepils i sommer!

  10. Har en Shuttle SS51G med følgende innhold:

     

    Radeon 9700np

    1x 80GB Maxtor

    1x 120GB Maxtor

    P4 2.66Ghz

    512MB Apacer PC32000

     

    i tillegg har jeg ett eMagic hdd kabinett med en 200GB Maxtor koblet til Shuttle via Firewire.

     

    Har skiftet vifta i psu og heatpipe vifta, har i tillegg 2x 60mm vifter som jeg har montert i topp,

    de suger kald luft inn, heatpipe vifta tar det ut ;) Også et stort hull (vindu) på siden. Meningen var å har plexi her, men glasset jeg fikk fra "glassmestern" så ut som om en 2åring hadde skjært i det :/ Venter på at barebone.no skal begynne å selge laser/vann kuttet plexi :dribble:

    Også standard moddet cdromen så det ikke ser så ******* stygt ut forfra, pluss eget ark m/ motiv bak plexi front. Blå neon er den "røde" tråden her ;)

    Stabil som bare det, bortsett fra når XP vil leke med tålmodigheten min ;) Og rimelig høylydt av seg, men har blitt så vant til det at jeg nesten ikke får sove uten at den står på ;)

     

    Bilder for de som har lyst å se her

  11. Høres ut som et spyware lignende program for meg, men scan hardiskene dine med et antivirus program for sikkerhets skyld. Housecall er en gratis online scanner hvis du ikke har noen innstallert. Hvis det ikke er ett virus men et spyware program som gjør dette anbefaler jeg Adaware, last ned fra den linken, og scan hardiskene dine. Adaware fjerner da uønskede elementer. Kommer sikkert flere gode forslag til programmer :)

     

    Mvh

    J0kke

  12. Ja for det der tror du det er mange som får! Firstmile levering innen 2 uker ? Tipper det er sånn ca, for ikke å overdrive, 0,000000001 % som kan få Firstmile i løpet av 2 uker. Altså bare deg! Du må ha hatt noe sinnsykt flaks, for jeg har ventet i snart halvannet år nå! Og ingen tilbakemelding er skjedd...

     

    Jeg fikk også FM etter ca 2 uker.. Riktignok var det litt rot med linja, men det var Bravida som hadde kobla feil. Bravida karen ødela også modemet, noe jeg fikk byttet på dagen via budbil :) I tillegg er FM ihvertfall hos meg nesten aldri nede, hatt maks 12t nedetid totalt på 6mnd. Så hvis muligheten for FM er tilstede vil jeg anbefale de :)

  13. Her kan du finne forskjellige vifter som passer til Shuttle, både PSU og til Heat løsningen. Har selv byttet begge viftene i min. Eneste problemet er at mindre støy ofte resulterer i høyere varme. Dette løste jeg ved å ta en titt på sida til Thomstad. Putta 2 ekstra vifter på topp ;) Ellers kan du ta en titt på denne faq'en på sudhian forumet.

    Har dessverre ingen spesefikk vifte å anbefale da jeg ikke gikk for lavere støy på 80mm, men se over lista jeg linka til tidligere og se på http://www.microplex.no eller søk på prisguiden :)

    Stikk også innom http://www.barebone.no og spør der..

     

    Håper det var til noen hjelp :)

  14. Det jeg måtte fikse på var dette: I Device Manager, gå på InfraRed Devices, din infrarøde device, høyreklikk, Properties, Advanced,

    Infrared Tranciever Type, skifta verdien på den fra SigmaTel 4012 (Default) til SigmaTe 4000, etter dette virket den strålende for min del, hadde de samme problemene som deg MRN, men ikke samme adapter. Men er bare å prøve de innstillingene på den å skulle jeg tenke meg. Ellers angrer jeg noe jævlig akkurat nå på at jeg kjøpte min "svære" ******, den sunswayen hadde jo passa perfekt på Shuttlen min.. jaja.. håper det var til noe hjelp.

  15. Den funker helt genialt, kjøpte den til min stasjonære, har en Nokia 6610 og det funker veldig bra, men jeg måtte gjøre om på noen innstillinger i windows eller no, er ikke hjemme nå men kan poste hva det var når jeg kommer hjem. Men etter det virket den som hvilken som helst IR enhet :) Og den var en del billigere enn original datakabel til 6610 ;)

×
×
  • Opprett ny...