Gå til innhold

McThomson

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av McThomson

  1. Jeg fant en artikkel på vg:

    "Et flertall på Stortinget bestående av Ap, SV og Frp vil at det skal bli lovlig å undersøke og forske på befruktede egg for å avdekke alvorlige sykdommer."

    http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=279559

     

    Hva mener dere om bioteknologi? Norge har den strengeste lovgivingen i Europa, og som vanlig er KrF mot denne teknologien. Synes dere det er viktig med en teknologi som kan gjøre folk som er syke p.g.a. en arvelig sykdom friske igjen? Skjønner ikke hvorfor Krf ikke vil gi syke folk et bedre liv. Hva mener dere om dette? Hva mener dere om bioteknologi? Er det nyttig eller upraktisk?

  2. Jeg driver med vektorregning i matte (2MX). Jeg er bevegelseshemmet og jeg kan ikke skrive og tegne uten bruk av PC. Finnes det noen programmer der jeg kan tegne vektorer, sette dem inn i et koordinatsystem og regne dem ut. Det hadde vært fint hvis noen kunne ha gitt meg noen tips!

  3. Lurer på hva som skjer med naturen når vi har utryddet de naturlige rovdyrene vi har i Norge? Naturen er jo avhengig av rovdyr. Uten rovdyr havner naturen i en stor ubalanse. Dette fører til alt for mange planteetere, som igjen fører til at mange dyr dør p.g.a. liten tilgang på mat. Bønder tenker også lite på våres fremtidlige generasjoner når de er for å skape ubalanse i naturen.

     

    Jeg skjønner ikke hvorfor sauene går alene, og ikke har noen gjetere. Tror man at teite sauer som lever i "fangenskap" greier å passe på seg selv? Bøndene for skylde på seg selv. Men jeg synes at politikkere bør fokusere på massive informasjonskampanjer som forteller at ulver er helt ufarlige, og hjelpe bøndene med å skaffe seg store hjerer.

     

    Men jeg tror at Hedmarkningene alldri gir seg likevell :green:

  4. Ulven har aldri hørt om disse sonene og rusler rundt uavhengig av de.

    Jeg tror ikke ulver skjønner dette så godt! Men jeg lurer på hva bøndene skjønner når de ikke gidder å høre på det forskerne sier. Bønder er mot EU, bønder er i mot ulv og internasjonale avtaler. Er bønder for noe i det hele tatt? :w00t:

  5. Det er bare WWF, noe ræddiser og rovdyre-elskere som liker ulv, og man kan ikke kreve at NRK skal skrape sammen ulve-fans for å skape inntrykk av at befolkningen er delt i synet på ulv.

    NRK må jo ha et bedre delt publikum eller er det jo liten vits med debatter. Jeg er lei av programmer der 90% er mot en ting. Jeg tror ikke mesteparten av Norges befolkning er i mot ulv og det er flertallet som bestemmer. 60% stemte nei til ulven i løpet av programmet, dette er sikkert på grunn av at folk synes det er teit å delta på slike undersøkelser (Sløsing av noen kroner er det også!)

  6. Fikk 17 ulver fra TV programmet. Skjønner ikke hvorfor man er redd for ulv når Bjøner er farligere? Jeg skjønner ikke hvorfor folk gidder å bry seg om noen få ulver. Det må være menneskene som er det værste rovdyret! :thumbdown:

     

    Hva er vitsen å drepe noen uskyldige dyr som ikke har drept noen mennesker? Hvorfor bor det bønder så nærme skogen? :hmm:

  7. Har nettopp sett Standpunkt på NRK om ulv. Må være den teiteste debatten jeg har sett på TV. 99% av publikum var i mot ulv. Folk buuet på en teit måte hver gang folk for ulv sa hva de mente. Folk er sååå redde for ulver, det er faktisk bare 17 ulver man snakker om. Det var til og med en dame som nesten begynte å grine når hun fortalte hvor skummel ulven var :D. Ulv har jo ikke drept noen mennesker har jeg hørt. Hvorfor bry seg om noe som er ikke har skjedd? Ingen har jo blitt drept av ulv! :w00t:

     

    Et annet problem var selve programmet, hva er vitsen med debatter der alt publikumet er mot ulv? Må være det mest subjektive programmet jeg har sett, til og med programlederen var mot ulv!

  8. Finnes det noen gratis støyfjerner programmer. Jeg har letet etter støyfjerningsprogrammer på Google. Det er vanskelig å finne støyfjerningsprogrammer som er gratis. Finnes det noen? Jeg trenger programmer som ikke ødelegger kvaliteten på lyden. Noen tips?

×
×
  • Opprett ny...