Gå til innhold

QwertyC

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av QwertyC

  1. Hei.

     

    Arbeider med et program i C#. Det jeg sliter med er at jeg har 4 tall (double variabler med navnene A, B, C og D). Brukeren setter inn tall her, også skal programmet trekke ut de to midterste tallene hvis du setter dem opp stigende og ta snittet av disse to som output. (Den siste dele har jeg kontroll på ).

     

    Altså, hvis A=2,3 B=3,3 C=3 og D=1.2. Så skal programmet trekke ut A og C og ta snittet av disse to.

     

    Probleme mitt er å trekke ut de to midterste. Har drevet og googlet, men ikke funnet noe svar. Prøvde med Math.Max og Math.Min, men det fikk jeg bare til med 2 variabler...

     

    Eneste løsningen jeg har klart å finne til nå er VELDIG mange if-setninger, en for hver mulige hendelse, men dette vil bli en god del. Så håpet det var en letter måte og gjøre det på

     

    Noen som vet?

  2. Hei. Håper det er noen her som kan gi meg noen tips.

     

    Vurderer å gå til innkjøp av en veteran bil. Problemet er at det ikke er lås i dørene på denne. Noen som vet hvordan jeg kan få instalert dette?

    Er ikke så farlig hvordan det ser ut, bare det fungerer. Er ikke noe samleobjekt det er snakk om. Heller en bil som kommer til å bli brukt en del.

     

    Kan det gå an å montere en vanlig huslås i døra? Dørene er max 5cm tykke...

    :)

  3. En ting jeg ikke har funnet helt ut av.

     

    Google maps. Jeg får bare opp noe når jeg er koblet til et wifi nettverk, ingenting når jeg er ute og går for så å skru det på.

     

    MÅ jeg ha på mobilt nettverk? Fins det veier utenom(laste ned på forhånd?)

     

    Du kan buffre kartet over det aktuelle området på forhånd. (Meny->mer->bufferinstillinger).

    Dette blir vell ikke lagret for alti, er bare midlertidigt, men holdt i 1 uke for meg når jeg var i utlandet. :)

  4. Denne kjører jo Android 2.4 (gingerbread), så hvordan noen kan vurdere det som en tablet da er utenfor min fatteevne. Det er jo like talentløst som galaxy tab. Uten et eget SDK for utvikling av tablet-apps vil det i stor grad bare bli forstørrede versjoner av mobilutgaven, og derav ikke utnytter det store skjermarealet særlig godt. Ville heller kjøpt Motorola Xoom eller Samsung Galaxy Tab 10.1 som kjører Android 3.0 (honeycomb) som er lagd for tablets, dessuten kjører de to dual-core nvidia tegra, noe som burde gjøre tablet-opplevelsen bedre.[....]

     

    Er det ikke 2.3 som er gingerbread?

  5. 97,5kg :)

     

    17 år,

    gutt,

    veier 60kg.

     

    Enten så har du trent altfor lenge og ikke vet hva mat er, eller så gjør du det helt feil.

     

    What! Du sier det er umulig å veie 60 kilo og løfte opp mot 100 kilo? Jeg skjønner ikke, forklar!

     

    Trent styrke med egen kroppsvekt i 10 år (er turner) og 1 år med vekter. Og har gode gener og drøy forbrenning :)

    hvor høy er du?

     

    173cm :)

     

    Turner ja, du er unnskyldt :). Føler du at du får godt utbytte av vekttreningen for turningen?

     

    Ja, måtte gå over til vekttrening da jeg følte at trening med egen kroppsvekt ikke var nokk. Har ikke vært mye vekttrening ca 1-3 dager i uken :)

  6. 97,5kg :)

     

    17 år,

    gutt,

    veier 60kg.

     

    Enten så har du trent altfor lenge og ikke vet hva mat er, eller så gjør du det helt feil.

     

    What! Du sier det er umulig å veie 60 kilo og løfte opp mot 100 kilo? Jeg skjønner ikke, forklar!

     

    Trent styrke med egen kroppsvekt i 10 år (er turner) og 1 år med vekter. Og har gode gener og drøy forbrenning :)

  7. Fikk min DHD i dag, nydelig telefon :)

     

    Men lurer på en ting, er det ikke noen form for Sim Manager på denne ? Etter jeg har kopiert kontaktene mine fra sim kort til mobilen så vil jeg gjerne slette de på sim kortet.. Dukker opp dobbelt på "Phone", og det vil jeg helst ikke :)

     

    Gå inn på kontaklisten, trykk meny->vis. Så kan du velge hvilke kontakttyper som skal vise :)

  8. Det er pga. Fastboot. Dette kan man slå av og på i innstillingene. Tar du batteriet ut så nullstilles det, og telefonen vil ta en skikkelig omstart. Se på det som en sikkerhetsanordning i tilfelle noe henger seg, og man er nødt å ta en skikkelig reboot. Fastboot ligger alt i dvale som på en PC. Ikke noe hokkus pokkus.

     

     

    Hvor i innstillingene er dette?

     

    Under applikasjoner :)

  9. Er storbruker av Amobil, og har alti likt sammenligningsfunksjonen deres, helt til prisguid 2.0. Nå fungerer den ikke i det heletatt... Velger 2 mobiler og trykker sammenlign, blir sent til prisguiden, men der er det ingenting. Så må istede finne frem mobilene manuelt å legge dem til i "sammenlign", noe som tar en evighet.

    Vet ikke om det har med nettleseren og gjøre? (Opera 11 nå, fungerte ikke på 10 heller..)

     

    Samt at jeg savner en DEL telefoner i listen over sammenlignbare telefoner, snakker da om telefoner som er ca 2 år gamle, men enda like relevante.

     

    Vil ellers nevne at jeg syns det er kjempe at dere tar tak og ordner opp!

    :)

    • Liker 1
  10. Noen som kansvare meg angående HTCsense.com? Jeg er registrert der, men det eneste jeg får tilgang til er å viderekoble samtaler og videresende meldinger, samt lokalisere telefonen.

    Jeg kan ikke se eller skrive sms der. Er det noe som er kjent , eller har jeg gjort noe galt?

     

    Har forstått det slik at dette kun er åpent for di første som registrerte seg, siden HTCsense enda er under utvikling. :)

  11. Kan vell nevne det tredje problemet, at alle meldingene forsvinner fra innboksen. Noe flere har rapportert om her på amobil sitt forum. En del av meldingene vil komme tilbake etter en stund når telefonen blir synket med HTCsense, men av en ellerannen grunn blir du logget ut av HTCsense etter oppdateringen, noe som ofte fører til at di siste meldingene dine ikke blir lagret her. Så husk å logge inn igjen etter oppdateringen.

     

    Er forøvrig ikke bare meldingsikonet som henger igjen på varsellinjen, har opplevd dette med en del andre ikoner etter oppdateringen.

     

    :)

  12. Alle meldingene mine forsvant også etter en stund etter siste oppdatering, men etter noen dager kom alle fra før oppdateringen tilbake. De var blitt lagret i HTC Sense, men alle etter oppdateringen kom ikke tilbake pga HTC Sense ble logget av når telefonen ble oppdatert.

    Så antar at det går greit å oppdatere telefonen mtp meldingene så lenge du sjekker at du er koblet til HTC Sense etterpå (under Oppsett).

    :)

     

    Forresten, noen andre som sliter med at telefonen vibrerer uten grunn?

  13. Har no fått tak i Gameboid, Snes Emulator og NES emulator + en heil del roms til no. Det fungerer fett, har bare et lite problem; Eg får ikkje til å avslutte programmene! Føler meg virkelig noob her, men når eg spelar et spel på f.eks. Gameboid, trykker eg "Home" knappen på DHD'en for å avslutte, men da står det heilt øverst at Gameboid fortsatt er opent som et bakgrunnsprogram, og eg må avslutte telefonen for å avslutte det. Noken som kan hjelpe en stakkar i nød her?

     

    Last ned Watchtower e.l, og "kill" det derifra :) så slipper du å avslutte telefonen.

  14. Har fått en merklig bug nå etter siste oppdatering. Meldinger fra netcom og andre "data"-nummer vises i meldingslisten som om de er sent fra en jeg kjenner, merket med navn og facebook bilde, noe dem selvfølgelig ikke er.

    Har ikke vedkommende lagret på telefonen eller sim, bare venn med vedkommende på facebook. Å der ligger det ikke noe telefonnr lagret på vedkommende engang.

     

    Noen som har en løsning på dette? :)

  15. Bra artikkel. :)

     

    Jeg skjønner ikke hvorfor alle skal ha sin egen app i utgangspunktet. Det er da mye mer fornuftig å lage en god tilpasset nettside. Nå som CSS3 og HTML5 sakte kommer er det stadig færre begrensninger på hvordan nettsider kan utformes. Og det må da være mye billigere enn å lage en app til hver plattform.

     

    Samt at enkelte telefoner som ikke begynner på "I" leveres med full støtte for flash :)

     

    Veldig bra artikkel! :D

  16. Når batteriet tømmes kjapt er det lurt å få skjekket med feks Watchtower om det er noen spesielle prosesser som kjører og tar mye cpu mens mobilen ellers er idle.

     

    Merka det her om dagen og da var det noe med kalenderen (com.htc.bgp), tømte applikasjonsdataen for kalenderen og da var den prosessen vekke plutselig

     

    Hvordan gjorde du dette?

     

    Sliter også med at com.htc.bgp kjører med opp til 85%, noe som resulterer i 2 ladninger pr dag....

     

    Applikasjoner - Administrer applikasjoner - Alle applikasjoner - Finn Kalender og trykk på Fjern data, gjorde dette på Kalenderlagring og Gmail også.

    Da var den vekke hos meg ihvertfall :)

     

    Hmm, nå forsvant com.htc.bgp-buggen, men sammen med den forsvant alle kalenderoppføringene, med unntak av noen tilfeldige. Noen som vet hvordan jeg får dem tilbake? :)

    Snakker om alle bursdagene fra facebook (selv om noen få er der) samt det jeg hadde ført inn i kalenderen selv :/

     

     

     

    Hm.. bruker ikke kalenderen så det tenkte jeg ikke på.. Borte fra kalenderen på google også da eller? (hvis du har sync på)

     

    Fant ut av det :)

     

    Var bare å gå på "Oppsett" å bla frem til der du kobler opp facebook og twitter osv. Så fjerne facebook, slå av telefonen, så på igjen. For så å gå på "Oppsett" igjen å koble til facebook, da kom det :)

  17. Når batteriet tømmes kjapt er det lurt å få skjekket med feks Watchtower om det er noen spesielle prosesser som kjører og tar mye cpu mens mobilen ellers er idle.

     

    Merka det her om dagen og da var det noe med kalenderen (com.htc.bgp), tømte applikasjonsdataen for kalenderen og da var den prosessen vekke plutselig

     

    Hvordan gjorde du dette?

     

    Sliter også med at com.htc.bgp kjører med opp til 85%, noe som resulterer i 2 ladninger pr dag....

     

    Applikasjoner - Administrer applikasjoner - Alle applikasjoner - Finn Kalender og trykk på Fjern data, gjorde dette på Kalenderlagring og Gmail også.

    Da var den vekke hos meg ihvertfall :)

     

    Hmm, nå forsvant com.htc.bgp-buggen, men sammen med den forsvant alle kalenderoppføringene, med unntak av noen tilfeldige. Noen som vet hvordan jeg får dem tilbake? :)

    Snakker om alle bursdagene fra facebook (selv om noen få er der) samt det jeg hadde ført inn i kalenderen selv :/

  18. Når batteriet tømmes kjapt er det lurt å få skjekket med feks Watchtower om det er noen spesielle prosesser som kjører og tar mye cpu mens mobilen ellers er idle.

     

    Merka det her om dagen og da var det noe med kalenderen (com.htc.bgp), tømte applikasjonsdataen for kalenderen og da var den prosessen vekke plutselig

     

    Hvordan gjorde du dette?

     

    Sliter også med at com.htc.bgp kjører med opp til 85%, noe som resulterer i 2 ladninger pr dag....

  19. Har da fått et problem...

    Slettet htcsense-kontoen min på htcsense.com for å registrere meg på nytt pga problemer med locations.

     

    Registreringen gikk helt fint, samme med verifiseringen via epost. Probleme kom på neste steg, når jeg skulle registrere telefonen. Da sto det at jeg skulle gå på setup å aktivere htcsense via der, men problemet er at dette allerede er gjort fra forrige gang. Så jeg kommer ikke videre, har prøvd å trykke på verifiserknappen på htcsense.com, men den loader bare å ingenting skjer :(

     

    Noen som har en løsning?

    Det var dette jeg sleit med og. Du må slette kontoen din fra telefonen også (husker ikke helt hvordan ;) , men mulig gjennom acoounts & sync ), så skal det funke. Mulig jeg slettet fra telefon, og begynte på nytt igjen på pc...det var ihvertfall en eller annen kombinasjon som gjorde at det funket :)

     

    Takk, nå fikk jeg det til.

     

    Men får enda ikke "telefonplassering" på htcsense.com til å fungere...-.-

    Noen som kan si hva jeg må gjøre? Har prøvd å skrue det av og på på telefonen, samt testet i 2 nettlesere.

    Bruker forresten Netcom hvis dette har noe å si. :)

  20. Har da fått et problem...

    Slettet htcsense-kontoen min på htcsense.com for å registrere meg på nytt pga problemer med locations.

     

    Registreringen gikk helt fint, samme med verifiseringen via epost. Probleme kom på neste steg, når jeg skulle registrere telefonen. Da sto det at jeg skulle gå på setup å aktivere htcsense via der, men problemet er at dette allerede er gjort fra forrige gang. Så jeg kommer ikke videre, har prøvd å trykke på verifiserknappen på htcsense.com, men den loader bare å ingenting skjer :(

     

    Noen som har en løsning?

  21. Ser ut som om Netcom prøver å kvitte seg med det "feil-leverte" partiet med HTC Desire. Fikk nettopp en telefon fra dem med spørsmål om jeg ville bytte abonnomang og kjøpe Desire til kjempe pris.

    Da sa jeg at jeg hadde bestilt DHD fra dem å ventet på denne.

    Hun i telefonen presterte da å si at den eneste forskjellen på disse 2 telefonene var at DHD filmet i HD mens Desire ikke gjorde det. Godt å høre at selgerene vet hva dem selger...-.-

×
×
  • Opprett ny...