Gå til innhold

lumfong

Medlemmer
  • Innlegg

    263
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lumfong

  1. Agentspoon skrev (På 16.6.2021 den 1.23):

    Damen vil sikkert bli fornøyd med AU7175, det rimeligste alternativet. Det koster imidlertid bare en tusenlapp mer å gå opp te Q70T, som vil gi henne en vesentlig bedre opplevelse. Ikke sikkert hun bryr seg, men jeg ville selv brydd meg såpass at jeg spanderte den tusingen ekstra. 😛 

    Ahh. Tok litt tid før jeg skjønte du refererte til de som ligger i din liste i første post.

    Jeg siktet til listen i vedlagt link, altså bare 58-tommere:

    https://www.prisjakt.no/c/tv?r_103730=57-59&sort=price
     

    Hvilke nøkkelspesifikasjoner skal jeg eventuelt sammenligne hvis det blir for mye å se over? 🙂

  2. Bøyer meg i støvet for guiden din @Agentspoon

    Dog har jeg vanskelig for å huske hva jeg egentlig skal være mest opptatt av i spec-lista når jeg kjøper TV - en gang i skuddåret.

     

    På jakt etter en TV til et familiemedlem. Plassen til TV-en er begrenset til tilnærmet 136cm bredde.

    TV-en står i en normalt belyst stue. Brukeren er en godt voksen dame. Smart-TV-funksjoner er mindre viktig enn pris og bildekvalitet.

    Har sirklet meg inn på 58-tommerne i den vedlagte listen, men har sett meg litt blind. En fot med mulighet for vridning er en fordel, men kan erstattes med veggfeste for så vidt.

    Her er lista:

    https://www.prisjakt.no/c/tv?r_103730=57-59&sort=price

     

    Alle innspill settes pris på.

  3. Lasse Nessøe, poenget er ikke at de filmer seg selv mens de har sex, poenget er at hackeren påstår at han har fått tilgang til webkameraet og dermed filmet den som runker, og legger det ut sammen med bilde av det han ser på mens han runker.

     

    Selv har jeg en teori om at jo verre det man ser på er, desto mer nervøs blir man. Så hvis man ser på filmer av modne damer med former (rent tilfeldig eksempel...host...host...), vil man ta det hele ganske med ro. Særlig hvis man kan en del om data, har en solid brannmur og en pc som står i docking med kameraet inn mot veggen (igjen rent tilfeldig eksempel...host...host). Mens hvis man ser på filmer med misbruk av barn og ikke vet så mye om data, vil man være ganske mye mer nervøs og mye lettere gå på noe sånt piss i vill panikk. Så jeg tipper at en del av de som blir lurt, fortjener både det og mye mer!

     

    Liker forklarings- og fremstillingsevnen din. Men det var for mye og for nærgående info, *host host*.

    Teorien din er ganske god dog.

  4.  

    Fremtiden er på kabel og fiber. Trådløst er linket til helseproblemer. På tide å lytte til varslerne. Jeg skal ikke ha dritten i mitt hjem, går for kablet løsning for bedre helse på lang sikt. De barn som vokser opp som er født etter 2000, er første generasjon som blir strålet 24/7-365. Før dette trådløse samfunnet kom, hadde vi tilnærmet null stråling om natten, slik at kroppen kan reparerer etter stråleskadene fra dagtid. På tide å våkne og vertfall skru av om natta.

     

    Ja, som kjent er stråling et fenomen som kom etter år 2000. Det fantes jo ikke radio og tv eller annen menneskeskapt stråling før den tid.

    Kjedelig å bli møtt av din type svar og holdninger hvis han faktisk er overbevist om helseskaden...

     

    @Fredrik Fjæran:

    Kan du vise til forskning eller annen dokumentasjon som sier noe helseskader, eller økt strålingseksponering på nattestid?

    Personlig har jeg ingen grunn til å tro at Wifi er farlig.

    • Liker 1
  5.  

     

     

    Nokia 8 blir tilgjengelig i fire farger. To matte og to blanke varianter, der sistnevnte visstnok har brukt 20 timer produksjonstid bare på å bli så blank som den er

    Selv ikke med produksjon i Kina kan de bruke 20 timer bare på finish på ett produkt med en utsalgspris på ca. 6000 kr. Slike uttalelser bør tas med en god neve salt, og helst ikke gå gjennom sensuren til Tek.

    Nå er ikke dekselet i plast, men metal (antageligvis aluminium) og skal man ha dem speilblank... så tar det tid å polere

    Og det er fullt mulig at 19,5 timer av de 20 timene er utført maskinellt, og ikke manuellt av en kineser... Det er også mulig at minst 19,5 timer av de 20 timene bare er markedsføringsljug...

    Selv 30min polering er i overkant.

    Med mindre de overflatebehandler aluminiumet med grus og kongler før finsteget har jeg vanskelig for å tro på 20. Noe så inne i hampen lite effektivt!

     

    Gjengen på min lokale kebab/bilvask/polering -sjappe gikk nettopp fra inkomtent til geni.

     

    On topic:

    Kan tenkes at det som er forsøkt framstilt, her på en sedvanlig dårlig måte, er at lakkering, herding og polering tar såpass lang tid. Den er for så vidt grei, og jeg vil ja en!

  6. "Det groveste eksemplet er en produsent som hadde skrudd av turbofunksjonen til Intel på en Core i3-prosessor. Da gikk du glipp av rundt 25 prosent ytelse, noe som er helt umulig å vite for hvermannsen."

     

    Slått av? Dette er jo et klart eksempel på hvorfor jeg ikke stole på Elkjøp med PC... Intel Turbo Boost er kun tilgjengelig på I5 og I7 der det har ingenting med produsenten har slått av funksjonen...

     

    "The Intel® Core™ i3 Desktop Processors do not support Intel® Turbo Boost Technology."

     

    https://www.intel.com/content/www/us/en/support/processors/000005717.html#8

     

    Er ganske sikker på det samme gjelder laptop version av prosessoren.

     

    Haha, det var dagens!

    Blir vel heller uaktuelt å stole på poengtavla på den lokale kjøkkenmaskinsjappa fremfor å lese seg opp på aktuelle modeller.

    Men for all del, dette er jo et skritt i riktig retning.

  7. Da har det ordner seg.

    Ble med skrekken denne gang, ingen Homeplug. Nesten litt dumt siden jeg ikke fikk erfaringer med slike løsninger. Dog har jeg fått en forståelse for snooping nå.

     

    Etter mye om og men fikk frøkna i huset overtalt huseier til å gå med på kabel.

     

    Takk for kyndige svar som alltid:-)

    • Liker 1
  8. Etter FM ble stengt ned har jeg egentlig nesten ikke hørt på radio noe mer.

     

    AtW

     

    Idag er dagen jeg joiner klubben di dessverre.

    FM radioen i bilen, som forøvrig verken har aux eller noen annen kabelsalatfri løsningen, blir aldri den samme igjen.

     

    Å betale kringkastingsavgift for å kun ha tilgang til reklamefinansiert, meningsløst og ugjennomført innhold er igrunnen trist.

    Blir vel å laste ned podkast og brenne ut på CD. Deretter finne slagborret og fjerne radioknappen i dashbordet.

     

     

    /my rant for the day

  9. Jeg hadde en slik løsning tidligere, og den fungerer bra hvis det ikke er for mange hindringer. Det største problemet var annet trådløst utstyr som påvirket signalet.

    Har den fremdeles hvis du er interessert.

    Om det skulle vise seg at homeplug funker dårlig så får du en PM. :)
  10. Takk for svar:)
    Skal prøve homeplug da. Men hvis jeg forstår deg rett så kjører routeren et VLAN, som kun er tilgjengelig på TV portene? Og det ville vært mulig å bruke et aksesspunkt tilkoblet en av disse portene og deretter hentet signalet med en slik jeg linket til?

     

    post-223542-0-05785200-1497306794_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...