Gå til innhold

adonay

Medlemmer
  • Innlegg

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av adonay

  1. Uff da . Nei takk merk at den ikke går på batterier heller. Så er ubrukelige plasser uren støpsel. Et failet konsept spør du meg
    Har du tenkt over hvor mye strøm en Xbox 360 faktisk bruker?

     

    Ja vet at xbox ikke akkurat er en konsoll som bruker lite strøm. vell ble bedre med de siste versjonene og mindre kjerne.

     

    Men dette støtter hva jeg sa enda mer "ubrukelig konsept" og si laptop høres ut som noe helt annet en en koffert med delta vifter + skøytekabel. Jeg trodde hele deres video var kødd første gangen jeg så den da de skrøyt av hva du kunne bruke den til "som faktisk ikke er noe annet en en annen xbox og en lcd tv kan..

  2. Synes og det høres ut som du har ett deffekt kort .

    Selv kjørte jeg hd4870x2 skjermkort i flere år og hadde aldrig noen problem med frostbite spill eller de fleste andre moderne spill.

    Derimot hadde jeg store problemer med noen Nvidia GTX 460 kort jeg prøvde. Det sli oppsettet jeg hadde fra Nvidia da var ett mareritt og jeg gikk tilbake til mitt gammle Ati opsett så AMD(ATI) VS NVIDIA går begge veier.

     

    Jeg prøvde nå igjen og gikk til innkjøp av et Gtx 660 til miniitx kabinettet ettersom jeg synes 4870x2 kortet begynte og bli litt gammelt og spydde ut så mye varme .

    Gtx 660 kortet er ett kjempekort "ASUS DirectCUII" det bruker nesten ikke strøm "psu vifta går aldrig over idle mer", det bråker ikke og blir ikke varmt.

    Ytelsen er og en del bedre enn hva jeg hadde med mitt 4870x2 kort.

     

    Så jeg ville sagt kjøp ett nytt skjermkort og man kan ikke alltid vente til de slipper neste.

     

    AMD leverer gode skjermkort i samme prisklasse så ikke børst de vekk bare for de du hadde en dårlig erfaring med ett dårlig kort.

    • Liker 1
  3. Jeg gikk for ett Silverstone Sugo SG07B minitower.

     

    kabinettet valgte jeg på grunn av den interne strømforsyningen,kjøleegenskapene og muligheten for store skjermkort.

     

    Den dag i dag angrer jeg ikke ett sekund med en i7 og stort skjermkort kjører jeg alt av spill i en liten box.

    Faktisk solgte jeg den vannkjølte monsterpcen min etter jeg gikk for dette.

     

    Oppsettet ditt ser ok ut men jeg ville ha oppgradert skjermkortet til ett GTX 660 eller Radeon HD 7850. Føler ditt skjermkort kan bli noe knapt i de mest krevende spillene .

  4. Dette minner meg om mitt gode gammle Zalman headset hvor man og hadde en kontrollbox med en haug av kabler som måtte kobles til i lydkortet.

    Synes det er synd at det ikke bruker optisk kabel fra pcen til kontrollboksen eller headsettet.

    På grunn av dette vil jeg ikke en gang vurdere headsettet siden jeg bruker mini itx pc med sugo kabinett og stort skjermkort uten mulighet for tillkobling av 4 jacker eller extra pci lydkort. . Problemet var og dypbass med med zalman hodesettet og.

  5. og det får man ikke til med ordinær fjernkontroll beregnet til pc ?

    Jo og de er sikkert lettere og bruke og med at de som regel har fysiske knappe.

     

    Om det ikke suger nokk og spille på en touch screen skal man bruke det samme til og kontrolere en pc ! Jeg for min del spiller spill som Shadowgun med BT controller på min android sak. Aldrig hadde jeg valgt og bruke en mobil til og gjøre det tastaturet og musa gjør 1000% bedre. Bare en gimick spør du meg.

  6. LGA1155-sokkel og PCI Express x16 sørger for at en kan komponere et svært kraftig system på det lille kortet som er knappe 17 x 17 cm.

     

    Hvordan får man plass til et svært kraftig skjermkort, når de beste skjermkortene i dag er lengre enn dette hovedkortet?

     

    Og hadde ikke et slikt skjermkort vært i veien for en eventuell kjøler til prosessor?

     

    Jeg bygget nettop en slik løsning i ett Silverstone Sugo SG07B kabinett med ett eldre 4870x2 kort og en i7 prosessor. Det er en kjempe maskin. Hovedkortet er ikke dette her men ett asus kort. Kommer aldrig til og dra med meg den store boksen med 3 radiatorer og masse disker igjen. Den lille dritten fungerer til alt.

  7. Hvilket GTX460-kort er det som trekker det lengste strået? Blir det Gigabyte sitt, med deres egen kjøleløsning som er stillere en referanse, samtidig som det er billig?

     

     

    Mine galaxy kort eller Msi kansje ? Mine kort klokker helt rått !

  8. så den store bonusen her er at en av de beste viftene som finnes på markedet faktisk følger med

     

    Ikke helt enig der disse viftene suger til for eksempel vannkjøling hvor de ikke klarer og dytte luften gjennom radiatoren "har erfaring med det" Stygge er de og brun og beige æsj,,...

     

    Virker som at det er utrolig mye nortua forguding her . Dvs folk som ikke aksepterer at notua kjøleren ikke er best på alle punkter .. Jeg for min del er fornøyd med min i den andre pcen men synes faktisk den bråker mye på fullt...

×
×
  • Opprett ny...