Gå til innhold

Hanemann

Medlemmer
  • Innlegg

    394
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hanemann

  1. Jeg opplever det Gnome referer til. Det å ønske det man ikke har. Tidligere har jeg vært i fire forhold. Sammenlagt levetid dele på antall, finner jeg ut at forholdene har i gjennomsnitt vart i 3,5 måned. Ingen statistikk å være stolt av. Tingen er at jeg fort blir rastløs i forhold. Fra det sekundet sommerfuglene slutter å fly i magen når dama ringer, begynner tankene å vandre. Hadde det ikke vært kult å være singel igjen? Bli med gutta på musejakt? osv. En annen ting som blinder meg er den utrolige selvtilliten som inntreffer. Jeg tror jeg kan få alle damer i verden. Megan Fox? Lett! :thumbup:

     

    Men nå, 10 måneder som singel, er jeg drit lei. Igjen. Det var fett de første 6 ukene, men så begynte det å dabbe av. Det er liksom ikke så artig som det man skal ha det til. Det er en ond sirkel. Vær glad for det du har. Selv er jeg på jakt etter kjæreste igjen. Og denne gangen skal jeg ikke stikke av før dama kommer løpende med kjøkkenkniven hevet. ;)

  2.  

    Dette forutsetter at han faktisk har svart på oppgaven. Hvis oppgaven er noe annet enn det han har svart på, blir det stryk uansett. Så det ville hjulpet å få oppgaven.

     

    Hvilke meninger han har om jenter og andre ting er ikke viktig, men han må kunne underbygge dem, noe han ikke har gjort her.

     

    Selvfølgelig, men ingen her har oppgaven, så å ta utgangspunkt i det blir umulig.

  3. Mitt eneste ønske nå er at Kim tar å hopper og moser den kulen så hardt i bakken at det kommer et etterskjelv som kjennes på hele hotellet foran golddiggeren Heidi, makan så lei jeg er av henne. Fløtet på en bølge gjennom hele programmet.

     

    Alle jentene har forsovet flytt på en bølge.

     

    Synes det er kult at heidi ikke er redd for å være egoistisk og manipulerende. Det er slike mennesker jeg vil se på tv. Verdig vinner imo.

  4. Niklas vinner, og slipper kula. 90% sikker på.

     

    Skjønner ikke hvorfor alle tror kim og heidi står sterkt i en finale. De har sendt hjem mange, og hatt flere allianser mot seg i løpet av oppholdet. Håper de vinner dog. De har gitt meg god underholdning.

     

    Noen som forresten vet oles hemmelighet? Dævver av nygjerrighet her. Han sa at finaleuken kjentes noe spesiell, så jeg antar det har noe med premiepengene å gjøre. Kanskje han hadde planer om å bruke dem til noe spesielt. Kanskje behandling til en døende mor eller noe lignende? Haha, litt depressiv tanke :p

  5. Enig i alle som skal ut bortsett fra Yuri. Mener fremdeles han har mye å bidra med. Ancelotti brukte malouda selv om han var i patetisk dårlig form, og Yuri fikk sjelden slippe til. La gutten få kamper. Han er vilt god når han er i form.

  6. Da var den mat glade italieneren borte. Mannen som ga oss the double i fjor. Jeg er ikke overrasket. Utålmodigheten til abramovich viser seg fram nok engang. Med 8 managere på de 7 siste årene er det ikke rart hele England, for ikke å si Europa, kan lukte desperasjon ut av vinduene på Stamford Bridge. Hva er det med denne utålmodigheten? Hvorfor vrir og vender vår kjære russer på alt hele tiden? Tror han det finnes en magisk kombinasjon som bringer evig suksess? For meg virker det sprøtt. I hvert fall om vi tar med det enorme presset det bringer på både spillere og trenere. Et press de fleste eiere prøver å ta vekk. Hele klubben merker abramovich sin rastløshet. Til og med fansen. Og nå begynner jeg å gå mektig lei.

     

    Når det er sagt, er jeg ikke veldig skuffet over at roma-yndlingen er borte. Mange av denne sesongens prestasjoner har vært katastrofale. Greit nok at spillerne er ute av form, men i mange kamper har til og med motivasjonen til spillerne vært fraværende. Når jeg ser kamper forventer jeg i hvert fall at gutta prøver, og ikke daffer rundt som 8 åringer som ikke har fått iskrem.

     

    Så hva nå? Hvem skal overta? Personlig ønsker jeg, som 90% av alle Chelsea supportere, Mourinho tilbake. Dessverre, blir nok det med drømmen. Han er borte og vil for alltid være det. Boas? Absolutt en god kandidat. Hiddink? Gjerne, men han begynner å dra på åra og vil tvilsomt bringe stabilitet, noe jeg ser på som, nå mer enn noen gang, alfa omega. Benitez? Nei takk. Martin O'Neil? Vil få sparken etter halv sesong etter krangling med både drogba og abramovich. Marco Van Basten? Strålende spiller, elendig manager. Pep? Sammen med Van Basten det dårligste alternativet imo. Ops, jeg glemte Grant.

     

    For meg er det kun to gode alternativer. Mark Hughes og Boas. Jeg krysser fingrene! :)

    • Liker 2
  7. Og generelt til tråden.

    Syntes det er smakløst og skirve "Digg å slå det møkkalaget" og "æsj ass, tapte for det dritt laget" og lignende (tok bare noe på strak arm). For det er ikke sant. Begge lagene er gode og er bland verdens beste klubber. Ja, det går ann å 'hate' gode lag som slår laget sitt. Og syntes det da å skrive "HAHAHA VI ER BEST! INGEN PROTEST! MØKKALAGET TAPTE!!" opptrer du som en stor tulling og dårlig supporter.

     

    La oss dele en pils og gi hverandre high-fives! :thumbdown:

  8. Når det gjelder Pepe, så er han jo en hodeløs idiot. Greit at det røde er strengt. Men han kommer inn i duellen i stor fart med strakt bein og viser knottene. Livsfarlig spill, som kunne gått mye verre enn det gjorde og det røde kan absolutt forsvares i mine øyne.

     

    Livsfarlig? :hmm:

     

    Det røde kortet hadde vært greit om knottene var nærme stambenet hans. Noe det ikke var. Worst case scernario: Han hadde fått jævlig vondt.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...