Gå til innhold

SuperTrym

Medlemmer
  • Innlegg

    409
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SuperTrym

  1. Julebordsesong i anmarsj og de som jobber i klesbutikker er ubrukelige fordi alt skal være så innmari "gøyalt" (les: lilla slips, ehm... oransje dress, hvorfor ikke platåsko (sånn med fisk inni) og what the hell, sleng på en blomstrete skjorte også).

     

    Lysblå skjorte, grå dress, mørkeblått eller-rødt slips, men hva for et lommetørkle går med til enten rødt eller blått slips? Føler jeg aldri har fått helt teken på den delen.

    Hvitt lommetørkle er sjeldent feil

    • Liker 1
  2. Trenger ny dress, og vurderer suitsupply ettersom skjorter jeg har derfor har passet veldig bra. Trenger riktignok litt feedback på noen jeg vurderer:

    http://eu.suitsupply.com/en_NO/suits/sienna-blue-plain/P3485.html?start=29&cgid=Suits&prefn1=color&prefn2=style&prefv2=Classic&prefv1=Blue%7CGrey
    Denne liker jeg veldig godt ettersom stoffet har en anelse mer tekstur, men den koster mer.
    http://eu.suitsupply.com/en_NO/suits/napoli-navy-plain/P2778.html?start=41&cgid=Suits&prefn1=color&prefn2=style&prefv2=Classic&prefv1=Blue%7CGrey

    Denne er en anelse mørkere, og har litt færre detaljer, men da også enda renere.
    http://eu.suitsupply.com/en_NO/suits/lazio-grey-stripe/P3940.html?start=47&cgid=Suits&prefn1=color&prefn2=style&prefv2=Classic&prefv1=Blue%7CGrey

    Er pinstripe egentlig ok hvis du ikke jobber på wallstreet? Dette blir en dress som brukes til flere anledninger.

    Kom gjerne med forslag til rundt 3-4k i navy eller grå

  3. Docksides på Obs til drøye 400 kroner. Endte med kjøp :)

    Sliter som pøken med gnagsår på begge helene. Sto noe om vaselin litt tilbake i denne tråden, så skal prøve det.

    Et tips som har blitt nevnt tidligere er å vasse litt med dem i saltvann, for å så gå de tørre. Funker fett på mine. De tåler det

  4. De beste butikkene i Bergen er i mine øyne Pepper, Scabal (bare vært på den på Kløverhuset og i Strandgaten), Retro og Lot333. Michael T kan muligens ha noe kult, selv om mye av det er litt sært, og Aksdal i muren har godt utvalg av Barbour. Ellers er jeg enig med Revolution i at Hans H er dårlig. Synes hele butikken har en ganske gubbete profil, og jeg tror egentlig aldri at jeg har funnet noe jeg har likt der. Minner litt om Ferner-Jacobsen, bare dårligere. Vincci er bra hvis man har en mer fashion-preget stil.

     

    Er ganske sikker på at du ikke finner Loake-sko i Bergen. Bergen er generelt ikke noe å skryte av hvis man er ute etter kvalitetssko. Skotøyhuset har vel noen Barker-modeller i corrected grain, Scabal fører RM Williams, Magnanni, Santoni og Morris og jeg mener å huske at både Lot333 og Retro har noen litt kjipe modeller fra Grenson inne. Hvis du er ute etter sko bør du egentlig enten dra til Oslo eller handle på nett.

     

    Jeg mener jeg så noen loake sko på telegrafen. Tror det var lille vinkel

  5. Kongefamilien gjør en svært god jobb som representanter av norge, en mye bedre jobb enn hvilken som helst utenriksminister. Fordi de bærer tittelen konge, kronprins etc. får de automatisk større tilgang til statsoverhoder i land der de setter pris på monarkiet.

    Hvis du tenker deg hvem av president solberg og Kronprins Håkon som får lettest tilgang på land der de i utgangspunktet ikke bryr seg stort om Norge, er det ikke tvil om hvem som får komme på besøk.

    • Liker 1
  6.  

     

    Hvor raskt leverer Berg&Berg? Jeg drar hjem fra Bergen til Oslo den 12. juni så greit å vite hvor jeg burde sende pakken. Jeg hadde egentlig tenkt meg et nytt pocket square og belte til eksamensfest den 11, men det er kanskje urealistisk? Prokrastinert på flere områder enn skole merker jeg...

     

    Ser at det sist gang tok det fire dager fra sendingen ble sendt til jeg mottok den. Og da la jeg inn bestillingen dagen før. Men har óg opplevd at det kan ta nærmere 2 uker, men dette er dog hvis det er "salg-sesong". Er du heldig får du det til 11., men i og med at det er pinsehelg vil jeg tro det kan bli i seneste laget.

     

    Ja, sant det! Pinsehelgen hadde jeg ikke tenkt på før nå! Da blir det nok ikke til Bergen. Hvordan var kvaliteten? Lest mye bra om Berg & Berg, men ikke funnet mye informasjon om f.eks beltene deres.

     

     

    Berg og berg lager ikke klærne sine selv (sist jeg skjekket) men samler sammen klær fra forskjellige leverandører for å få god kvalitet på alt. Ullgenseren min fra bb er f.eks fra johnston of elgin mens beltene er fra en italiensk leverandør. Hvis du finner ut hvem som lager de, burde det være greiere å finne informasjon!

    • Liker 1
  7.  

    Noen som har tips til løpetrøyer eller løpeshorts med lomme, slik at det går an å ha med seg telefon og nøkler uten å måtte bruke irriterende armbånd?

    Å løpe med ting som mobil og nøkler i lommene er ganske ugunstig stort sett, men om du absolutt må har jeg både nike og adidas shortser med lommer, tror du finner det hos enhver sportsbutikk.

     

    Noen som har noen gode forslag til klassiske solbriller til en grei pris og god kvalitet som ikke går av moten så altfor fort, har sansen for ray ban clubmaster, men hørt at de ikke har så god kvalitet i forhold til pris, stemmer dette?

     

     

    Persol har stilige briller, men ikke veldig rimelig

  8. Bunad fra Luxire?

    Har tenkt tanken på å få Luxire til å lage en bunad til meg, de sa at det ikke var noe problem overhode, siden de fleste bunader ofte er simple konstruksjoner når det kommer til overdel og nikkers/bukse, men at de evt må få tilsendt stoffet til vesten eller finne noe lignende da den er mønstrete og vanskelig å kopiere. Når det kommer til herrebunader er det det jo overhode ikke noe brodering, så overdelen blir jo nesten like enkel som å lage en dobbeltspent ulljakke, og buksene er jo ofte helt sorte de også.

     

    Kan jo f. eks bestille overdel og underdel fra de, men skaffe vesten, hosebånd og strømper lokalt i Norge, dahovedkostnaden ligger i selve overdelen og underdelen.

     

    Tenkte at Luxire er et like godt alternativ som de nye "bunadprodusentene" som lager bunadene i Kina. Eneste fordel de evt har over Luxire, er at de har prøvd og feilet utallige ganger.

     

    Eksempel:

    Borgerbunaden fra Trøndelag:

    Ikke noe kompliserte brodering eller detaljer, det eneste "vanskelige" er vesten. Fant produsenten av den, så kan sende Luxire det eksakte mønsteret/stoffet som brukes i vesten.

     

    Er det en god eller dårlig ide? Luxire har jo vært ekstremt gode på alle muliger detaljer og produserer jo både jakker, skjorter, pocket squares, bukser blazere og dresser fra bunnen av nå.

     

    Borgerbunaden:

    http://www.norskflid.no/bunad/bunader/troendelag/borgerbunad-fra-troendelag/

     

     

    Er ikke litt av morroa med bunad at den faktisk er sydd i Norge?

    • Liker 9
  9.  

    http://www.side3.no/article3740294.ece

    Artikkel om skomaker dagestad.

     

    Artig artikkel. Var innom der for noen måneder siden. Intens fyr, han må passe på helsa si.

     

     

    Var selv innom der før jul og da kokte han kaffe til oss selv om jeg kun skulle ha noe renoveutor.

     

    Tipper det er litt hat/elsk forhold til han. Jeg liker veldig godt hvordan han tar seg av kunder og sånt, men kan jo se at han blir litt intens hvis du bare skal titte.

    • Liker 1
  10. Tror det er UPS som leverer. Har for øvrig fått et nokså dårlig inntrykk av Suitsupply. Det tok fem "business days" å svare på e-posten min. Der fikk jeg beskjed om at varen jeg bestilte ikke hadde vært på lager. Det er jo noe som hadde vært fint å få vite tidligere. Fikk også beskjed om at ordren ville bli sendt ut dagen etter. Men det stemte tydeligvis ikke, det tok ytterligere tre dager før den ble sendt.

     

    Kan godt hende dette er et engangstilfelle. At det tar litt tid er jo egentlig likegyldig, men det hadde vært fint å ihvertfall vite hvorfor det tar så lang tid. Satser på at klærne er verdt ventetiden.

     

    TLDR; småkjip kundeservice og levering tok 16 dager istedenfor 2-3.

     

    Tror dette er et engangstilfelle, selv har jeg bestilt et par ganger fra SS, og har begge gangene opplevd svært rask leveringsting (3-4 dager) og levering utover ettermiddagen. Nå bor jeg en drøy time utenfor oslo, noe som gjør at levering blir på ettermiddagen.

    Har ikke snakket med kundeservice, så har ikke noe erfaring der

×
×
  • Opprett ny...