Jump to content

Shaggy

Medlemmer
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Shaggy

 • Birthday 10/30/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. http://letmegooglethatforyou.com/?q=ntnu+e...n+klage&l=1
 2. Trondheim er en knøttliten by. Derfor bruker man kun sykkel. Hehe, godt å høre. Men har dere noen synspunkter på hvilke studentbyer som er best om man skal gå på Gløshaugen? http://www.sit.no/content.ap?thisId=1063.
 3. Prisen blir visstnok mye høyere ($999) Det er bare rykter, og har ingen som helst substans. Fra eeeuser.com:
 4. Norsk tastatur er nå så, men reklamasjonsrett har jeg veldig lyst på, kjenner jeg...
 5. Det eneste du må betale på NTNU er semester avgift. Den er vel på 440kr, så det blir 880kr pr år Nuvel, de fleste har vel et visst behov for kalkulator, skrivebøker og pensumbøkene. Jeg har brukt totalt ca 17-1800 det første semesteret, tror jeg, stor takk til den billige diskmat-boka...
 6. Så hva i all verden skal man med VIsta? Det er tregere (på det aller, aller meste av bærbare), koster flesk og har egentlig ingen nyheter...
 7. Jeg mener at du før vi sier noe mer bør fortelle hva du bruker telefonen til, hvilken funksjonalitet som er viktig for deg, makspris og eventuelt andre ting du mener kan være viktige for ditt mobilvalg. Blir ofte de beste forslagene av slikt
 8. Så du synes det er helt greit at Israel invaderer Palestina? At de stadig stjeler mer og mer land utover grensene som ble fastsatt i 67? Jeg er helt enig i at andre katastrofer blir snakket altfor lite om - men det er et steike dårlig argument i denne sammenhengen. "Tilstanden i Somalia er forferdelig, derfor kan vi ikke fordømme det Iran gjør mot sitt eget folk"... 1984 - hvordan stadige innskrenkninger av frihet fører til et "sikrere" samfunn. Men okai, hurra for Israel: ... ... ... ... Hvis ikke dette er apartheid, så vet ikke jeg... Synes du virkelig dette er greit?
 9. Med den retten at palestinerne angriper Israel, og Israel har rett til å forsvare seg. La du merke til uthevingen? Litt stilig at du synes internasjonal lov er irrelevant, forresten. Sier "1984" deg noe? Selvsagt blir sikkerheten bedre jo mer frihet man tar fra folk. Kan jo egentlig bare slenge hele jordens befolkning på en 2m^2-glattcelle hver, på vann og brød. Da blir det ikke mye kriminalitet eller noe sånt igjen...
 10. Fantastisk. Du ønsker altså dine meningsmotstandere døde? Skal se om jeg ikke må begynne å se meg over skulderen snart jeg og... Vel, jeg er SUer, kom og skyt meg! Hva synes du om ytringsfriheten? Fin så lenge folk er enige med deg? Disse demonstrasjonene er som regel voldelige? Hvor har du det fra? Sikkerhetsgjerde? Har du overhodet sett muren? Eller hvor den går? Hvordan den er bygget langt inne på palestinsk jord, "tilfeldigvis" systematisk rundt vannkilder og andre ressurser. Utenlandske borgere får jo bevege seg som de vil, det er bare de som faktisk bor der (palestinerne) som har disse begrensningene som best kan sammenlignes med Berlin-muren... Med hvilken rett har Israel til å bygge en svær mur inne på palestinsk jord?. Ville du blitt glad om jeg bygde et åtte meter høyt "gjerde" tre meter inne på tomta di hele veien rundt, og så fikk med meg et par kompiser med AK-er og stilte oss i vakt? Forresten: The International Court of Justice sier muren er ulovlig Les litt mer om muren. Mye fornuftig på Wikipedia.
 11. Hehe.. Jeg tror jeg gjorde omtrent alle oppgavene på ITGK-eksamen annerledes enn løsningsforslaget
 12. Hehe... Tror nok jeg bomma på ekvivalensrelasjonen (b-oppgaven) og definitivt på post-/prefix, men ellers tror jeg jeg fikk til resten. Så spørs det om det blir full pott da, litt spent på å se LF, var en del oppgaver som var litt nye for meg der.
 13. Skogn har jo faktisk et veldig fint prinsipp om at det er lov å drikke på lørdager, så fremt det er utenfor skolens område og man går og legger seg med en gang man kommer hjem... På AFR var det en del som drakk på rommet en gang iblant - og de klarte seg fint. Var en del vodkaflasker gjemt i skittentøysdunkene også... Uansett: festinga tar du på den lokale puben. Å utfordre reglene med å drikke på skola er sjelden lurt i lengden... Holdningene til dette varierer rett så mye fra skole til skole. Generelt er nok de frilynte mest positive, men det fins nok unntak.
 14. Selvsagt totalt. Det kan være verdt å merke seg faktoren "økonomisk uavhengighet" inni dette her... En faktor som generelt har vært viktig for likestillingen, og selvsagt vil fortsette å være det. Hvis det er totalt, så betyr det altså at kvinner tjener 85% av menns inntekt, men jobber bare 80%, så det høres litt snodig ut. Det har du jo selvsagt rett i, sløvt av meg. Her er den fulle forklaringa: Du tar veldig lett på maktstrukturene i samfunnet, men det vet du vel..
×
×
 • Create New...