Gå til innhold

Gluffs

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gluffs

  1. Sweeeet. Skikkelig overraskende at ikke notifikasjon om oppdateringen kom :p Nå har jeg oppdatert. Dette var det eneste jeg hadde å utsette på denne klokken så nå er den komplett :) spent på hvordan batteritiden blir nå.

    Med mine innstillinger så varer den 5 dager. Bra nok for meg det ? Huawei watch klokken må jeg ladde hver natt.

  2. Det er absolutt en fordel at den alltid er på. Det er eneste bakdelen Huawei sin som fulgte med p30 pro ellers er det en topp klokke.

    Det kom en oppdatering til Huawei watch GT for en stund siden som gjør at du kan velge i instillinger om du vil ha skjerm på eller ikke. De fleste klokker som kjører Wear OS (android) har vel valg om du vil ha skjerm på eller ikke. Iallefall Huawei sine.

  3.  

     

    Noen som har tilbakestilt fra Developer preview for å installere 8,1 original? Er det mye pes? Må det gjøres eller kan man oppdatere på andre måter?

     

    Gjelder 925, ser den har fått oppdateringen.

    Du trenger ikke å tilbakestille. Alle oppdateringene kommer. Så de er bare og oppdatere.
    Kan jeg bare fjerne developer appen å følge vanlig oppdatering?

    Du trenger ikke å fjerne den. De er bare og oppdatere så får du den nyeste oppdateringen.

  4. Noen som har tilbakestilt fra Developer preview for å installere 8,1 original? Er det mye pes? Må det gjøres eller kan man oppdatere på andre måter?

     

    Gjelder 925, ser den har fått oppdateringen.

    Du trenger ikke å tilbakestille. Alle oppdateringene kommer. Så de er bare og oppdatere.
  5. Jeg har lang erfaring med WM, og brukte WP 7.x en del for vel 2 år siden, og 8.x i vinter. App-utvalget har riktignok blitt litt bedre, men er fortsatt laaaangt unna de andre. Jeg finner bare en brøkdel av det jeg bruker i iOS og Android på WP.

     

    Du kan ikke lage snarvei til alle på en flis, men du kan lage en flis på hjemmeskjermen for hver app. Dersom jeg har mange apper, ønsker jeg ikke å ha de jeg sjelden bruker på hjemmeskjermen, og det er da de blir vanskelig å finne. Det er søkemulighet, men ofte husker man bare hvordan ikonet ser ut, ikke hva appen heter. Gruppering eller mapper hadde vært en stor fordel, slik de andre har. For de som har få apper spiller dette ingen rolle.

    Du kan lage en flis med mapper å ha på hjemmeskjermen med dei appene du vil. Du må ha appen "Mapper" ifra Nokia.

  6.  

     

     

     

     

    Hei, noen som kan hjelpe meg? Fikk tilbake min 925 fra verksted i dag, og nå holder jeg på å ordne telefonen slik jeg vil ha den. Men jeg finner ikke egnedefinert inne på ringetoner.. Hvorfor det?

    Jeg kobla tlf til datan også flytta jeg ringetonene fra maskina til mappen ringetoner på tlf.

    Ja, det går med W7 maskin, men får det ikke til å funke med W8.1 maskin

    De går med w 8.1 hen ja, testa det nettopp.

  7. Hei, noen som kan hjelpe meg? Fikk tilbake min 925 fra verksted i dag, og nå holder jeg på å ordne telefonen slik jeg vil ha den. Men jeg finner ikke egnedefinert inne på ringetoner.. Hvorfor det?

    Jeg kobla tlf til datan også flytta jeg ringetonene fra maskina til mappen ringetoner på tlf.

×
×
  • Opprett ny...