Gå til innhold

Erlend

Good Game AS
  • Innlegg

    1 430
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Erlend

  1. Rogshit skrev (45 minutter siden):

    Jeg elska Gravitation og! Liten innrømmelse; man kunne svinge langt raskere med "stikkene"(kontrollerne som fulgte med PS1 hadde bare D-pads, de med styrestikker kom senere) og jeg hadde den ene kontrolleren med styrestikker, så hadde en ENORM fordel mot kameratene mine XD

    Selv hadde vi tilgang på to Dual Shocks, så vi brukte vel bare de analoge stikkene vil jeg tro. Var ikke klar over at det ga en fordel.

    Mala skrev (12 minutter siden):

    Ja dette var artige tilskudd på diverse demodiscer :) Angrer enda at jeg ikkje kjøpte en slik Net Yaroze konsoll som dukket opp på finn for noen år siden :p

    Det er ganske mange tilgjengelig på Ebay, har vurdert å kjøpe en selv

  2. GrinderX9 skrev (6 timer siden):

    Noe av frustrasjonen min kommer av at jeg for mange uker siden la inn en tilbakemelding i forumet, hvor jeg etterspurte "hvor er forumet" da det har blitt helt borte fra siden (må gå gjennom kommentarer i artikkelen eller selv gå inn på diskusjon.no) dette har aldri blitt besvart, så har fått ett inntrykk av at det ikke lenger er noen i redaksjonen som en gang er inne i forumet.

    Årsaken til at vi ikke lenger har en lenke i hovedmenyen er at Diskusjon.no ikke lenger en del av vårt mediehus, men er eid av VG. (Det har for øvrig ikke vært i vår eierskap siden 2018). Vi bruker fremdeles Diskusjon.no som kommentarfelt og er godt fornøyd med det, og vi har en god dialog med VG, så det er mulig at vi kan begynne å få på plass bedre lenking igjen etter hvert.

    GrinderX9 skrev (6 timer siden):

    Jeg har forsøkt på bruke knappen som skal sile ut esport innhold, noe som ikke fungerer. 

    Når denne knappen er aktivert skal e-sportlenken i hovedmenyen forsvinne og logoen til gamer tar deg til gamer.no/uten-sport. Selve forsiden av Gamer.no inneholder fremdeles e-sport, så hvis du ønsker å alltid komme inn på en e-sportfri forside anbefaler jeg å bruke den nevnte adressen også som inngangslenke.

    • Liker 3
  3. fnwilborn skrev:
    Arodem skrev (19 minutter siden):

    Heisann,

    Se det Erlend skrev over: 

    "Hvis du er logget inn kan du nå velge å bytte ut e-sport med uten-sport. Klikk på "Innstillinger" i toppmenyen og velg "Annet", så finner du det du leter etter :)"

    Har ikke sjekket på desktop, men dette fungerer IKKE på mobil. Ingen option som heter annet...

    Screenshot_2021-10-21-18-19-40-272_com.android.chrome.thumb.jpg.cb2a20d05fc6c2210fec2cb58b12cfb0.jpg

    Det er noe cache-problematikk som vi håper å løse snart. Prøv noen harde refresh, så burde det dukke opp.
    • Liker 1
  4. fnwilborn skrev:
    Erlend skrev (7 timer siden):
    fnwilborn skrev (15 timer siden):

    Sjekket PC utgaven nå. Akkurat som på mobilversjonen så MANGLER UTEN SPORT. 😭😭 Vær så snill å legg tilbake det valget.

    Hei Uten sport finnes fortsatt, men vi har ikke lenger en permanent lenke i hovedmenyen til den siden. Du finner den her: https://www.gamer.no/uten-sport

    Det er veldig dumt, for det er tungvint å måtte skrive inn adressen stadig vekk, evt går X ganger tilbake på mobilen og ikke kan gå fremover. Pls legg den tilbake på framsiden, jeg brukte den linken MYE.

    Hvis du er logget inn kan du nå velge å bytte ut e-sport med uten-sport. Klikk på "Innstillinger" i toppmenyen og velg "Annet", så finner du det du leter etter :)
    • Liker 1
  5. kulmixip skrev:

    Heisann!

    Kjempekul oppgradering av siden!

    Per nå virker det som at tabeller for turneringer ligger felles på turneringssiden, at man må altså bla seg ned til sin egen tabell for å finne oversikt på det. Likte veldig godt funksjonen hvor tabellen for ligaen laget deltok i dukket opp på lagsiden (sammen med spillere, kamper osv).

    Finnes dette noe sted som jeg ikke finner, eller kan det legges til?

    Takk for tilbakemelding. Vi skal gjøre det lettere å finne tilbake til riktig tabell. Både i turneringsoversikten og på lagsidene.
  6. fnwilborn skrev (2 timer siden):

    Hva skjer med kommentarfeltet til Gamer.no?

    Ser at det har blitt besvart allerede, men jeg kan bekrefte at vi beholder Diskusjon.no som kommentarløsning på artiklene våre.

    Både jeg og flere av de andre i Gamer.no har tidligere jobbet sammen med Jørgen, Mads og flere av de andre i VG, som nå skal ta over driften av forumet. Vi har tiltro til at de ivaretar det på en god måte :)

    • Liker 3
  7. Morten N. Slettemoen skrev (23 timer siden):

    Jeg er glad på vegne av spillerne og da kanskje mest på vegne av Vertigo som har vært i gamet fra tidenes morgen og sitter med enormt mye rutine. MEN. Jeg skjønner ikke helt poenget? Skal man være ett topplag bør man vel kunne konkurrere på flere arenaer? Er nivået ellers så lavt i Telialigaen 1. Div at de ikke får god nok matching? Er kamptidene ugunstige med tanke på internasjonale kamper? Isåfall burde jo telialigaen jobbe for å tilrettelegge. Norges største og eneste seriøse liga, bør ha de beste spillerne med.

    Telialigaen krever at minst 3 av 5 spillere er norske. Den nye internasjonale lagoppstillingen til Nordavind har bare 2 nordmenn, så derfor kan de ikke delta i Telialigaen.

  8. Hei

    For at vi skal ta inn nye spill i Telialigaen ser vi på engasjementet rundt dem og hvor mange som spiller.

    Battalion er et spill vi har sett på, men den norske e-sportscenen virker ikke å være veldig stor per nå. Hvis miljøet begynner å organisere turneringer på Gamer.no og viser til vekst og engasjement kan det endre seg :)

  9. Kan ikke samme konklusjon sies om spyro, crash, og andre slike spill?

     

    Nå har jeg ikke spilt Spyro, men Crash har i alle fall låste kameravinkler, så de slipper unna problemer med fri kamerastyring fra nittitallet.

     

    Ellers har de også modernisert spillet på flere andre måter. Auto-save, relic races i alle spill, online resultatlister og mer moderne visuelle hint og forklaringer.

     

    MediEvil virker ikke å ha gjort noen særlig lignende grep.

    • Liker 1
  10. Lurer på hvorfor man ikke bare kan bruke en config som har alle plugins (knivrunde, !switch og !stay osv.) istedenfor å bruke den dårlige configen som er nå? gjør jo alt vanskeligere med tanke på bytting av sider etter kniverunder osv.

    Dette krever server-plugins for å få til. Gamer.no tilbyr i dag ikke servere til lavere divisjoner, og må basere oss på leietilbudet som finnes der ute.

  11. Har deltagerne med seg egne PC'er? Hadde vært strålende å fått Komplett eller andre til å sponse arrangementet og stille med PC'er slik at juks blir umulig. Deltagerne kan kun ta med egne stoler, headset, mus og evt tastatur. Er jeg naiv, eller ville en sånn løsning fjernet juks?

     

    Hei

    HP Omen er sponsor av ligaen og leverer PC-ene det spilles på i sluttspillet. Spillerne får også tildelt gaming-stoler og støykansellerende øreklokker, de bruker ikke egne headset.

     

    PC-ene har begrenset nettilgang og spillerne fratas mobiltelefonene sine.

    Tastatur og mus tar de med selv, men både spillere og utstyr overvåkes under finalene. 

×
×
  • Opprett ny...