Gå til innhold

velv

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av velv

  1. Kjempestor! Oj! Kjempe, kjempestor!! Enig med Zealuu - det er ofte de "mindre" øyeblikkene som blir minneverdige og unike i gode rollespill. Dette her ligner mye på mer av alt som genererer penger nå til dags, en slags kloning mellom Call of Duty (masse æksjn og store set-pieces!) og Champions online (superkrefter som banker alt - garantert!) satt til et klipp-og-lim fantasyunivers produsert av Michael Bay.

    Håper de gjør det slik at tilfeldige møter med drager blir nokså sjeldent, ellers så går man jo lei de med en gang.

  2. Ang. det med stjernetegn så kunne man i oblivon aktivere såkalte "doom stones" om natta og da få buffen fra det andre stjernetegnet i tillegg til det man hadde fra før, men når man da valgte et nytt et så mistet man da den gamle buffen fra den doom stone'en man hadde ifra før.

    Si ifra viss dette er feil. Er lenge siden sist jeg spillte Oblivion.

    Det stemmer. Det er to typer Doom stones. Birthsign Stones er de du snakker om, også er det Heaven Stones, som du får beholde.

     

    Visste ikke at det var to typer :p Må bare si at ejg liker idéen Bethesta har med Guardin Stones, men man kan jo ikke akkurat kalle det birthsigns akkurat. De burde man kunne velge i starten av spillet, visst ikke man får et fast og spessielt et siden man er Dragon Born. :p

  3. Hvor stort er verdensrommet?

     

    Evig er etter mitt begrep umulig, og siden det ikkje er evig, så må det stoppe en eller annen plass, men hva stopper det i? en mur? hv aer bak den muren?

     

    Helt enig med deg. Men at det stopper i noe, er helt klart. Og det jeg tror det stopper i, er ingenting. Det eneste jeg ikke klarer å forstå er ''ingenting''. Definisjonen på ingenting er helt umulig for mennesket å forstå, fordi vi ikke kan referere til ingenting gjennom noe som helst vi har sett eller lært om. Det er altfor kompleks for oss å kunne forstå. Det blir like lett å lære en amøbe hvordan man teller, bare for å ta et eksempel.

     

    Her er jeg og enig. Har hørt en teori om at verdensrommet utvider seg eller krymper, men da er spørsmålet hva som er bak denne "barrieren" eller hva det sku være som krymper/utvider seg(?). Jeg tror egentlig at universet er evig, og altid har vert det, men likevel er det umulig for meg å få et bilde av det inni hodet mitt.

  4. Fikk min nye pc hjem i posten igår. Etter jeg hadde bygd den færdig og trykket på på-knappen så startet alt som normalt, men det ble ikke noe liv i skjermen. Jeg tok en titt inn i kabinettet og så at DRAM_LED'n blinket, noe det ikke står noe om i manualen. Ringte en kompis som sa at jeg skulle prøve med bare én ram-brikke i en slot'en helt til høyre, og da lyste det helt rødt(ikke blinking). Dette skal bety at ram-instillingene ikke passer til brikkene(e.l.), og manualen sa da at jeg sku klikke på MemOK knappen og vente til det sluttet å blinke, men det hjalp lite og LED'en lyste like ivrig etter det.

     

    Har lest igjennom utallige poster her på forumet, og har ikke sett noen som har samme problem som meg(d.v.s. med DRAM_LED-blinking og ikke liv i skjermen). Det jeg tror er feilen er enten noe mellom CPU'en og HK, eller at HK ikke støtter akkurat disse RAM-brikkene(de er ikke listet i manualen i "QVL"-lista(Qualified Vendor List).

     

    Noen som vet en løsning på mitt problem, eller har en bedre anelse enn meg?

    Trenger hjelp!

     

    Specs:

    Hovedkort: ASUS M4A89GTD PRO/USB3

    RAM: Crucial 4GB kit(2GBx2), 240-pin, DDR3 CT2KIT25664BA1067

    CPU: AMD Phenom II X4 955 Black Edition

    GPU: EVGA GeForce GTX 460 768MB PhysX CUDA

    HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500GB

    PSU: Chieftec Nitro Series BPS-750C 750W PSU

×
×
  • Opprett ny...