Gå til innhold

svaamaas

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av svaamaas

  1. emulatorer til GameCube, xbox og PS2 er under utvikling. Dei begynner aa klare aa spile noen spill men ikkje alle enda, og dei som du kan spille har 5-6 fps. Til sommaren vil vi nok sjaa at man kan begynne aa spille meir seriost paa pc'en med console spill.

     

    Som dei fleste veit er det ganske vanskelig aa bruke cd'en fra GC eller Xbox'en. Vis du eiger xbox/gamcube + spill som du har lyst aa spille paa pc'en maa du koble consolen din til pc'en og ta "backup" av cd'en til pc'en.

  2. En liten henstilling til brukerne av forumet her: Mongo er ett utrykk som er fullstendig forkastelig og bør etter mitt syn ikke brukes sånn i det store og hele. Kan ikke forstå hva en person med Downs Syndrom har med Arngrens nettside å gjøre, og man bør ha anstendighet nok til å vise en viss respekt for funksjonshemmede mennesker. Ser rødt når jeg leser sånt som dette.

    Hva har mongo med downs syndrom å gjøre? Hvis du refererer til at personer med downs syndrom er mongo så er det vel du som burde sjekke fordommene dine :thumbup:

    :yes:

    :yes:

    To be :yes: or not be :no: that is the question

    lol *of topic* :green:

  3. JA det skal funke med fdisk...

     

    fdisk er eit dos program... saa du maa nok starte opp pc'en med ein oppstartdisket med fdisk paa. Naar du er inne paa fdisk kan du sjaa ein oversikt om alle partisjonene du har. Du maa forst slette partisjonen som er paa xbox Hdd

    Saa tar du og lager ein nye partisjon som vil bli fat32, ettersom du bruker fdisk... du kan formatere den til NTFS i windows vis du vil...

     

    nerd out

  4. Ja eg for unskylde meg naar eg sa at LCD VAR ELENDIG, men vis du tar billige LCD skjermer og samenlikner dei med billige CRT skjermer vil du faa eit mykje bedre resultat med CRT, vis du derimot kjoper ein skjerm for over 10000 saa faar du seffolgelig bra resultat. :thumbs: Eg har foresten studert om LCD skjermer saa eg veit eindel om det :yes:

     

    Så at du ahr testa drøssevis med LCDer må eg ta med ei klype salt då ingen testar gjort i Norge har tatt for seg så mange skjermar.

     

    NEI eg bur ikkje i norge naa, har du hort om utlandet :p og det fins internett og ting og tang som man kan faa mange tester fra....

     

    Men LCD skjermer er ikkje millevis foran CRT, dei er kanskje det i storelsen men ca likt paa det andre(MED EIN DYR LCD)

     

     

    PS. Ja saa fant eg ut at det var mange LCD fanatikere her.

  5. Når det gjelder billedkvalitet, skarphet og fargegjengivelse er nok LCD milevis forann i løypa.

    ¨

    Skal ikke krangle med deg, men det er viktig å ha fakta på bordet.

    Eg har provd haugevis med LCD og CRT skjermer. LCD er bare elendig i BILDE KVALITET. Og naar du sier LCD er mileveis framfor i lopa paa bildekvalitet osv. har du ikkje lest tester osv paa nettet. Kan du bevise at dei er mileveis framfor i lopa, kan eg bevise at CRT er bedre, JA. Det er haugevis av tester. Blant annet fra lille sony, men man kan jo ikkje stole paa raporter fra firmaer kan du, seffolgelig kan du det. Du er sikkert ein naiv dust som akkurat har kjopt ein LCD skjerm for 5000 eller noko, og sier at den er best :thumbdown:

     

    Kom fram med link til sier der det staar at LCD er bedre neste gang

×
×
  • Opprett ny...