Gå til innhold

xHEROx

Medlemmer
  • Innlegg

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xHEROx

  1. Heisann,

    leste først testen til transformer 300t på amobil.no sine sider, og ble umiddelbart solgt.

    Men så leste jeg tråden her, og ble litt mer skeptisk igjen.

     

    1. Ønsker meg omsider et nettbrett til avlastning for bærbar PC. Da jeg ofte kobler pcen opp til TV'en, og skulle hatt et annet gadget enn telefonen til rådighet.

    2. Har lenge syntes det har vært knotete å skrive på andre nettbrett, når jeg har prøvd de. Aldri eid et selv.

    Så tastaturet virker gull, hvis det fungerer så bra som tester sier?

    3. Den virker genial til å ha med på skolen, da den ikke tar så mye plass som en laptop, og i tillegg har betraktelig bedre batterikapasitet enn laptopen min.

    Kommer eventuelt også til å bruke nettbrettet i forelesninger, og det vil bli mye matte og fysikk i år, noen som vet hvordan en penn evt. funker til å ta forelesningsnotater med? Får man kjøpt egen penn til denne modellen?

     

    Har satt taket på rundt 4000 kroner rent økonomisk.

    Hadde satt stor pris på noen innvendinger før jeg eventuelt går til innkjøp!

     

    Og forresten, fungerer fortsatt ikke Spotify på denne modellen?

  2. Heisann,

    Fikk Nintendo Wii til jula 2008, og fikk en som drev med slikt til å modifisere den til meg senere. Usikker på hva slags chip han satt inn, men spurte en kompis, som også brukte samme typen for å gjøre jobben. Han trodde det var Wiikey.

    I ettertid har jeg nesten ikke brukt den. Frem til i dag, hvor samboeren min ville spille Supermario, og vi kjøpte Super Mario Bros Wii. Bare ett problem..... Man må system oppdatere den for å få spille, og gjør man det står det at den kan bli "bricka" hvis det en er ulovlig chippa.

     

    What to do? Når jeg først har fått fruen til å ville spille "TV-spill" også.

     

    Håper noen vil redde fredagskvelden her ;)

  3. Da har jeg hatt telefonen litt over 24-timer. Og begynner å like den mer og mer. Men et par ting irriterer meg. 1, får ikke endret noe på kontaktene mine når de ligger inne som sim kort-kontakter. Noen som vet hvordan jeg eventuelt overfører de til telefonminnet? Og, en ting til. Bruker det vanlige SMS-programmet som følger med, men finner ikke ut hvor meldinger man skriver, og går ut av blir lagret. "Kladd"-mappe etc?

  4. Får lønn til fredagen, så tenkte å bestille meg en Desire nå. Men vet dere hvordan det er i forhold til eventuell service hvis man bestiller på nettet? Slitsomt å måtte sende telefonen land og strand skulle det være noe galt. Bor i Kongsberg, så ingen nettbutikker som selger den her i byen, og tror ikke de har den inne på f.eks elkjøp. Så hvor bør man eventuelt bestille fra for best pris?

     

    Håper på svar :)

  5. Jeg skal ha meg ny telefon, og tenker jeg kjøper HTC Desire. MEN, jeg lurer på om jeg skal prøve og bestille med et abonnement.

     

    Tidligere har jeg har hatt Djuice Non-stop, og endte med regninger på rundt 1000 kroner mnd, noe jeg etterhvert syntes ble alt for dyrt. Så jeg gikk over til Networknorway, hvor jeg betaler rundt 650 kroner i mnd, og kan ringe 3000 minutter(ingen oppkobling), og sender 3000 meldinger inne i den prisen. Noe jeg forsåvidt har vært ganske fornøyd med.

     

    Men med desire tenker jeg at det i tillegg blir en del datatrafikk, og der er jeg helt blank. Har en Nokia N82, så bruker nesten ikke nettet der. Så har ikke satt meg inn i prisene.

     

    Så spørsmålet mitt, er som følger: Har du noe anbefaling til en som ringer rundt 1500-2000 minutter i mnd, og kanskje sender rundt 1000 + meldinger i mnd. Og i tillegg antageligvis kommer til å bruke mobilen til å sjekke litt nyhetssider, samt facebook og mail iløpet av en vanlig dag?

  6. Hei kjære snille datamenn.

    Jeg har et problem! Har en relativt ny HP pavillion laptop,

    og den har stort sett fungert knirkefritt. MEN, nå nekter den plutselig å finne det trådløse nettverket mitt.

    Den finner noen andre trådløse internett, men ikke mitt.

    Har dog en annen gammel pc, og den fungerer greit. Så kan vel utelukke routeren.

    Jeg har prøvd: - legge inn det trådløse nettverket manuelt

    - legge inn innstalasjons cden fra telenor(men får ikke gjort det. har av en eller annen grunn ikke administrator-rettigheter på min egen pc)

    - fornye ip adresser, men heller ikke dette fungerer pga punktet over.

     

    Så det jeg lurer på, er om noen her kan gi meg noen råd, for å spare meg mye frustrasjon en

    sen torsdagskveld. Tusen takk for alle tilbakemeldinger :)

  7. Foreldra mine skal til USA i sommer, så planen var egentlig å sende med de noen dollar slik at de kunne kjøpe med en iPhone. Men ryktes om at nye modellen er operatørlåst, slik at man må kjøpe telefonen med abb. også i også. Noen som vet om dette er tilfelle?

    Eventuelt om det er vanskeligere å "unlocke" den nye versjonen?

     

    Pluss hvor mye må man ut med?

  8. Hei!

     

    Vil investere i en skikkelig profftelefeon.

     

    Valget står imellom N95 8GB, og N82.

     

    Kan man utvide minnet til N95 med ett minnekort, i såfall hvilken type minnekort?!?

     

    Hva er den store forskjellen mellom N82, og N95?!?

     

    Håper på noen raske svar.

     

    Jeg har ikke vært så mye borti N95, men vurderte å kjøpe en av de to nevnte telefonene selv. Endte på N82, og angrer ikke et sekund. Konge telefon!

  9. Da har jeg hatt min N82 i snart en uke, og er veldig fornøyd så langt. Fryktet knappene kom til å bli verre å vende seg til, men det har gått greit.

     

    Men alikevel et par ting jeg savner/lurer på.

    1. Stoppeklokke?

    2. Mulighet til å bytte ut "klokkeuret" med en digital klokke? Da jeg personlig syntes det er mer oversiktlig.

     

    Ellers, har jeg ikke innstallert noen programmer. Noe spesielt som kan være kjekt å ha, som ikke koster skjorta? (Helst ingenting):p

  10. Lurer på om jeg skal bestille telefonen her iløpet av kvelden, men har et par spørsmål.

     

    - Pris: 3000 med abbonoment, grei pris?

     

    - Design: Syntes ikke designet er så veldig bra egentlig, men dette er ikke så farlig for meg. Der i mot har tastene gjort meg litt skeptisk. Har bare holdt dummy-modellen i hånda, og knappene der var jo jævlige, men det er de jo alltid på dummy-modeller. Så det jeg lurer på, jeg skriver mye meldinger, hvordan er knappene da?

     

    - Tekstmeldinger: Når man skal sende melding til noen, kan man skrive inn navnet til personen man skal sende meldingen til? Altså slikt at man slipper å inn i kontaktlista for å finne nr.?

     

    - Alarm: Når man taster inn når alarmen skal gå av, kommer det da opp hvor lenge det er til alarmen går av? F.eks setter man klokken til 08.00, klokken 24.00, står det da "7.59 minutter til alarmen går av"?

     

    - Ekstra: Finnes det mange artige ekstra programmer? Og er den sensorstyrt slik at man kan "snu" skjermen, slik man kan på N95?

     

     

    Setter pris på svar :thumbup:

  11. Har hatt Djuice Nonstop abonnoment i et par-tre år nå, og jeg igrunn bare betalt regningene uten å tenke så mye på det. Regningene har liggi et sted mellom 400-650 kroner. Noe som jeg syntes er litt dyrt, men overkommelig. Jeg sender mye meldinger, så trenger en lignende løsning. Men er det noen andre steder man kanskje kunne fått det billigere? Jeg ringer ikke så innmari mye, men ringer da jeg må, orker ikke reserve meg fordi jeg vergrer meg for telefonregninga.

     

    Så uansett, spørsmålet mitt. Abbonomentet har nå gått ut, og jeg har lyst på ny telefon, så vurderer å binde meg til noe nytt i 12 nye mnd. Kjenner ikke til så mange andre lignende abbonomenter, så tenkte bare å spørre om noen andre her har kjennskap til noe som eventuelt er billigere?

     

    Takk for svar.

  12. Beste alternativ etter min mening for deg er å velge Netcom.

     

    SmartTalk:

    - Månedspris: Minimumfakt. 99kr

    - Minuttpris: 0,54 (0,45kr ifra 1.mars)

    - Startpris: 0,69 (0,89 ifra 1.mars)

    - SMSpris: 0,59

    - MMSpris: 1,99

     

    SMSmania(tjeneste):

    Fastpris: 200kr

    Du får 2000 SMS du kan sende for 200kr Mnd.

     

    SmartTalk med SMSmania blir da:

    - Fastpris: 200kr

    - Minuttpris: 0,45kr ifra 1.mars

    - Startpris: 0,89kr ifra 1.mars

    - SMSpris: 2000 sms deretter, 0,59kr

    - MMSpris: 1,99kr

     

    Med andre ord så kan du sende 2000meldinger og ringe billig kun for 200kr i måned, istedenfor 299kr. Du sparer minst 99kr/mnd og i tillegg på ringeprisen.

     

    Takker for tipset:)

    Men er det ikke sånn at man må betale for SmartTalk uansett, og i tillegg 200 kroner for SMSmania? Isåfall blir det vel rattvekk 300 kroner i faste utgifter der og?

     

    Har de noen gode tilbud på telefoner de da forresten?=)

     

    Aldri tenkt spesielt mye på netcom tidligere egentlig.

  13. One Call sin kundeservice er ikke det beste jeg har vært bort i.

    Spurte dem angående om tjenesten "who Called" som de har...

     

    "Who Called" er en tjeneste i NetCom-nettet. Den er tilgjengelig for NetCom-kunder, men ikke nødvendigvis for kunder hos tjenesteleverandører. Står Who Called som tjeneste på One Call sine sider?

     

    -snubbel

     

     

    Hvordan vil Onecall abbonomentet være for en som har et ganske stort forbruk i SMS? Tipper jeg sender rundt 30 meldinger daglig.

     

    Har hatt Djuice nonstop enn så lenge, og har vurdert å forlenge dette da jeg trenger ny telfon. Men faktumet at jeg har regninger på 450-600 kroner pr. mnd gjør at jeg begynner å tenke litt alternativt.

  14. Etter snart 3 år med trofast tjeneste syntes jeg slagskipet mitt, en Nokia 6680 telefon, endelig skal få pensjonere seg. Jeg har vært veldig fornøyd med telefonen, og den ringer for så vidt fortsatt, men demensen og leven etterhvert blitt såpass alvorlig at jeg føler det er på tide å gå til anskaffelse av noe nytt, da det passende nok har seg slik at mobil abbonomentet mitt går ut, og jeg kan fornye det og få en telefon til en grei penge. Jeg prøvde det samme ifjor, da ved at jeg lot meg overtale til å fornye med en Nokia 5300 telefon, og makan til søppel! Den var jo betraktlige dårligere enn min tidligere telefon, og den har liggi siden.

     

    Så spørsmålet mitt da.. Har du noen mobiltips til meg?

     

    Har titta litt på disse to Nokia telefonene:

    i_385837-300x200.jpg

    Nokia N82

     

    Og

     

    n95-12-251x242.jpg

    Nokia N95

     

    Men klarer ikke helt bestemme meg, og grunnen til at jeg lagde den tråden her da, var for å høre litt om deres erfaringer?

    Har dere eventuelt noen andre mobiltips? Har vært fornøyd med Nokia, men er åpen for forslag til andre merker og.

     

    Kriteriene mine er uansett:

    - Et bra kamera

    - Greie og oversiktlige menyer

    - En brukervennlig mp3spiller

    - Lett å skrive meldinger/mail med

    - Helst ikke over 3000 med abbonoment (type djuice non stop)

  15. Flau over å stille spørsmålet her, men bestilte meg ny Wii-kontroller fra Hong Kong, og har ikke brukt den før nå, som jeg har et par kamerater over og skulle spill litt. Da finner ikke maskinen kontrollen tydeligvis, og vi får ikke brukt den.

     

    Noen forslag til hva å gjøre? Når man trykker på kontrollen blinker den bare med alle fire lysene i bunn, men ingenting skjer.

     

    Takk for svar.

  16. Hei, tenkte å gå til anskaffelse av en xbox 360, men ønsker å modde den så jeg kan spille backup av spillene mine. Men har forstått det slik at en del av de nye xbox 360'ene man kan skaffe på f.eks elkjøp er nye versjoner, og dermed vanskeligere å chippe. Og alternativet er å kjøpe ferdig chippet, men de blir plutselig 1000 kroner dyrere.

     

    Så det jeg lurte på, er det noen måte å sjekke hvorvidt versjonen er gammel eller ny i butikken, så jeg kan få moddet den selv!?

     

    Setter pris på svar.

  17. 1: har du prøvd å ta en reboot?

    2: har du prøvd reboot --> f8 --> last good known configuration?

    8027429[/snapback]

     

     

    Jada, har reboota opptil mange ganger.

     

    Og vet ikke helt om jeg vil prøve meg på en "last good known configuration", da jeg har formatert, miksa og triksa. Har egentlig 3 HDD'er, C: (windows, en raptordisk), D: En 250 gig HDD som jeg brukte tidligere, men som jeg må formatere da det kun ligger tonnevis av virus på den nå(ikke koblet til), samt en HDD jeg ikke brukte tidligere men som stod (ingen spesiell grunn for at jeg ikke brukte den), som jeg da bruker nå og har "problemet" med.

×
×
  • Opprett ny...