Jump to content

JoddK

Medlemmer
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)
 1. Kommuniserer med hub (base-stasjon) over ZigBee. Fortsatt åpent: RESTful. Så utrolig genialt å kunne skrive koden selv.
 2. Det er nettopp det at så mange har vært på toppen av "verdensrankingen" som er diskusjonen her ;-) Det du sier stemmer, her er ett sitat fra en review: "The ranking system takes into account what teams you use and what teams you beat and weights it accordingly so that if you can take a little-known team and beat a Brazil or Manchester United, your ranking will improve more than it would have if you had just used an equally powerful team." Kan dette rankingsystemet være realistisk? Var du "pro" hvis du var ranket topp 10? ;-P
 3. Dette er lenge siden men noen av dere husker kanskje hvordan rankingsystemet på online-delen fungerte FIFA 2005 på PlayStation 2? Litt spesifikt lurer jeg på om det fantes en verdensranking som viste hvor du lå på listen? Inkluderte denne listen hele alle verdensdeler og land? Det koker i en diskusjon her, nå får vi kanskje se hvem som brenner seg ;-)
 4. Når kommer jellybean? Ser forresten at man kan oppgradere nå med en lekket versjon av offisiell firmWare. Noen som har prøvd dette? http://www.androidauthority.com/galaxy-note-10-1-n8000-android-4-1-1-jelly-bean-ddali1-firmware-leaked-116196/
 5. Jeg heller ikke funnet ut noe om dette men da jeg åpnet min 14" og satte inn SSD sjekka jeg området rundt det optiske drevet og kunne ikke se at det skulle blitt plass til en HDD/SSD. Det optiske drevet var også ekstremt tynt og så ikke ut som en egen enhet men mer som masse deler skrudd fast på forskjellige plasser. Ellers vil jeg si at jeg kjøpte 14 tommeren og er veldig fornøyd med den. Liten og rask. Touchpad'en digger jeg(den styres lett med en hånd), batteriet er bra og skjermen god. Den kan bli litt varm hvis jeg har den i fanget og stresser den masse. Likevel ikke plagsomt varm etter hva jeg synes. Når jeg jobber sitter jeg oftest ved arbeidspulten uansett.
 6. Er det noen som vet om 14 tommeren kommer til Norge og eventuelt når?
 7. Jeg er på utkikk etter noe lignende og har sett litt på de nye "ultrabooks". Jeg selv prioriterer godt tastatur, god touchpad, lite støy og varme, design, ytelse. Dessverre har jeg ikke funnet en ultrabook som tilfredsstiller mine krav, men jeg synes Toshiba Protege Z830 er nært. Den har bare såvidt kommet ut på markedet, men i denne testen sier de at den bråker for mye. Testen var av en prototype så jeg venter med å konkludere på støynivået. Ellers er Asus UX31 Zenbook ett alternativ men der har det visst vært dårlig SSD, ustabilt trådløst nettverkskort, mini-utgang HDMI osv. Les denne tråden. Her er en fin oversikt over ultrabooks som er på markedet eller er på vei til markedet.
 8. Hei der! Fant denne tråden da jeg selv ikke vet hvilken jeg skal velge! Så, helt ærlig. Er du fornøyd?
 9. Jeg burde selvfølgelig nevnt at min bærbare har ett Nvidia skjermkort med 3D Vision støtte, derav listen over Nvidia-godkjente skjermer. Viewsonic V3D245 har innebygd 3D Vision sender fra Nvidia og etter hva jeg har lest følger det med Nvidia 3D Briller. Så alt dette høres lovende ut i forhold til Viewsonic skjermen. (Noe galt med Nvidia-brillene?) Det jeg reagerer på er hvorfor det ikke finnes flere skjermer med ca samme spesifikasjoner som jeg kan velge å kjøpe? Siden jeg skal koble skjermen til en laptop som kun har HDMI-utgang og ikke DVI mister jeg muligheten til å velge de andre skjermene. (Det vil si jeg kan kjøpe en skjerm som ikke har HDMI 1.4 støtte men da mister jeg også muligheten til å vise 3D, da HDMI v(tidligere) ikke har mulighet til å vise 3D.) Angående kabelkvaliteten er det vanskelig å si før man har prøvd de gamle kablene, det ikke flere pins etter hva jeg klarer å lese meg frem til. Forskjellen er mengden data kablene klarer å overføre. WIKI Hvilke 3D Alternativer finnes det til Nvidias 3D Vision til PC markedet? Jeg ser at ATI har løsninger men de skal visstnok ikke være like gode? Det blir nok til slutt sånn at jeg skaffer den Viewsonic skjermen. Kan ikke se en bedre løsning. Bare synd ingen har den på lager.
 10. Skal ha en 3d skjerm/120Hz skjerm til laptop. Jeg har lett litt og søkt litt men mangler å bli klok på endel ting. Min laptop har kun HDMI og VGA utgang. Som jeg har forstått det da må HDMI-inngangen til skjermen støtte HDMI v1.4 for å kunne ta imot 3d-signalene? Fant en liste hos Nvidia med kompitable HDMI v1.4 skjermer HER. Etter å ha søkt litt etter skjermene på den listen finner jeg kun en som selges i Norge? Det er Viewsonic V3D245. Er dette mitt eneste alternativ? Eller er det jeg som tuller med kompabilitet osv her?
 11. Les på side 5 i denne tråden og du skal finne en workaround for å få gamle spill til å fungere på denne bærbare. Sliter gjør ikke jeg med å spille noen spill på Nvidia's GPU.
×
×
 • Create New...