Gå til innhold

Shoxx

Medlemmer
  • Innlegg

    217
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shoxx

  1. Hvorfor er det slik at knust glass i Norge betyr knust display? Byttet KNUST GLASS i Thailand for ca 400kr. Forhørte meg på et verksted i Norge om samme saken.De bare så dumt på meg. De måtte bytte hele displayet. Dette var på nevnte S8. Displayet virket fint det.

     

    Det er fullt mulig å kun bytte glass. Teknikere burde heller ikke ha store problemer med å gjøre dette. Det er kun penger det står på.

  2. Cerwin Vega 215 XLS med 650w forsterker i 8ohm + 15" sub med 350w integrert forsterker bruker jeg.Det burde være en lydkilde som skal gjengi nok bass.. Allså 5 15" basselement,som høres ut som 5 diskant element fra Logitech høytalere i 99kr klassen høres det ut som. MED EQ blir dette bra,men utgangspunktet er begredelig så det holder.

     

    Kobles forsterker og høytalere direkte til CD spiller er problemet løst. Så dette har med ASUS og EQ innstillinger i windows og gjøre. Har leita ihel etter noe universal EQ som styrer alt i windows,men virker ikke som det eksisterer.

     

    I praksis har jeg da et voldsomt anlegg til VLC og WinAmp bruk,men med en gang jeg skal på Youtube f.eks eller spille,så høres det rett og slett forferdelig trist ut.

  3. Hei

     

    Har fått meg et ASUS Xonar Essence One eksternt lydkort/DAC/hodetelefonforsterker

     

    All innstallering har gått knirkefritt,og den er koblet til PC via USB2.0 kabelen som medfølgte,og via Phono fra stereoforsterker til ASUSen

     

    Lyden er lys,fin og klar,men mangler alt som heter dybde. Den eier ikke bass. Jeg kan benytte meg av EQ fra f.eks VLC,WinAmp etc til og fikse dette generellt sett,men det hjelper meg ikke på f.eks Youtube eller i spill

     

    Jeg har lånt meg en liten FIIO DAC som har "BassBoost" muligheter som fikset dette umiddelbart,men vil jo helst unngå og kjøpe meg en slik da jeg har dette fra ASUS,som i tillegg skal være ganske bra?!?

     

    Selv det innebygde lydkortet (Realtek opplegg) fikset dette via eget kontrollpanel i windows. ASUS har kke noe kontrollpanel,og muligheter for og booste bassen under enhance i sound kategorien er selvsagt også borte. Tingen med dette innebygde kortet er at det lager forferdelige sprake lyder,og er derfor jeg byttet til dette fra ASUS som forøvrig fikset dette med en gang.

     

    Det jeg lurer på er da:

     

    A: Skal ASUS Xonar Essence One være slik at det ikke leverer snev av bass?

    B: Finnes det et eget dedikert EQ program jeg kan bruke som overstyrer all lyd i Windows/internett etc?

    Eventuellt mulighet for og få fram lyd fanen under sound som gir deg muligheter for f.eks Bassboost

     

    Takker for svar.

     

    OS = Windows 8.1 64

  4. Har da flyttet i nytt hus.

     

    Dette har altibox fiber løsning (Tipper flere kjenner til dette) Problemstillingen er slik:

     

    Altibox sentralen har kun en port (WAN) Denne kabelen går på WAN porten på ruteren.

     

    På ruteren er det også en kabel koblet til TV styret,og en til som styrer internett. Så den 3dje fra NAS boksen (En D-Link Sharecenter 320 4Tb) Mao ikke noe dyre greier,men den har fungert utmerket på mitt tidligere ADSL nett fra NextGentel.

     

    Jeg får bare ikke kontakt med denne NASen lenger. Det rare er dog at om jeg fjerner internett tilgangen,så dukker boksen opp i nettverket mitt. Men disse kan tydeligvis ikke være på sammen. Why?

     

    Trenger noe expert hjelp her. Infoen er muligens elendig,men kan prøve å svare på sprøsmål om det er mulig.

     

    Takker.

  5. Etter 4 sett med Z-5500 sett med diverse problemer:

     

    Nr1-3: Styre enheten skrur seg av med en gang jeg skrur på. Ressultat: Fått ny styre enhet på garanti.

     

    Vell da har jeg hatt settet i 2 dager ca. og det er et nytt og spennende problem på gang fra Logitech :p (Herlig kvalitet på dette her synes jeg)

     

    Det vil ikke spille lavt,eller stå "idle" da kommer det fullt av blokker i displayet,og det låser seg liksom. Må da skru av og på subben.

     

    Spiller jeg derimot høyt hele tiden med full bass,varmen brer seg over enheten og subben jobber som en gal,så greier driten og holde seg på og spiller lyd av full glede.

     

    Noen som har vært borti det her eller? Styre enheten jeg har pr dags dato er: R817 Har allerdde kontakt butikk osv,så regner med ny er på vei snart :p (Burde strengt tatt abonnert på disse,og fått tilsendt en ny hver uke)

     

    Er det noe og gjøre denne gangen her,eller er det bare og kaste driten på sjøen?

     

    Logitech <3 <3 <3 <3 <3

     

    Har forøvrig en søster med Z2300 og det har aldri vært noe krøll med. Litt "kjedeligere" enhet,men det er trofast og har aldri svikta.

     

    Takker for alle svar :)

  6. Hei

     

    Jeg får ikke internett i hverken vista eller 7. Men om jeg booter inn Linux (Nærmere bestemt Linux Mint 7) Så funker nettet helt fint,,

     

    I windows greier jeg og pinge 127.0.0.1,men jeg greier ikke pinge "Default gateway" som i mitt tilfelle er 10.0.0.1 (NextGentel) Jeg har sjekket at den får IP automatisk osv. og IP adressen er 10.0.0.4,som i mitt hode burde være grei?

     

    Jeg har prøvd og oppdatere nettverks driverne,og avinnstallert og innstallert windows vista og 7 flere ganger uten ressultat. Dette skjedde helt plutselig også. Har også prøvd og bytte kabel uten ressultat. Ble heller ikke forandringer av og deaktivere brannmur. Antivirus har jeg ikke,siden det er ny windiws install.

     

    Setter stor pris på om noen kan hjelpe meg her. Synes det er rart at det funker i Linux Mint som sagt... PCen har ikke trådløst nettverk,så den er allså kablet. Men selve nettverket er kombinert trådløst og kablet. Og har 2 laptoper som er koblet til trådløst og begge disse bruker Vista og kommer på nett.

     

    Takker for alle svar.

  7. Hei

     

    Lurer på hva som kan være feil med min PC?

     

    Den lager en bzzzz lyd når den er av,men PSU står på. Den blir stille om jeg skrur av PSU

    (MIST 600w)

     

    Har disse delene:

     

    ASUS M3A hk

    AMD Phenom 2 3ghz

    nvidia gforce 260gtx

    mist 600w psu

    8gb mushkin ddr2 ram

     

    Prøvd og ta ut RAM brikker,byttet skjermkort og prøvd uten HD,men PCen vil ikke mer på for det. Den går helt random på av og til. ikke av seg selv allså,men når ejg skal ha den på.. Kreverf sinsykt mange ganger med årøving og skru den på før den kommer. Og ofte drar den ikke skjermen med seg. Den vil ikke på. Det er en Samsung 22 tommer.

     

    Når skjermen også går på etter mange forsøk,så er den ustabil mtp på og f.eks pakke ut filer. Får ALLTID hvertfall 1 gang corrupt file.

     

    Trodde først det var RAM,men dette er det allså ikke. Om PC står lenge urørt,så sovner skjermen. den vil ikke vokne før jeg restarter. Ikke alltid da heller. Jeg har prøvd og fikle med power options i windows 7 der alt står "allways on" men det hjelper ikke.

     

    Hva feiler egentlig PCen min?

     

    Sett flere reagert negativt på MIST PSUen min. Kan det være den?

     

    Tusen takk for alle svar.

    Hilsen fortvilet.

  8. Spillet ser jo i for seg veldig bra ut da. Men er mer blitt en ekte simulator dette her,og ikke et fornøyelig fotball manager spill.

     

    Er det virkelig så fryktelig kjekt og ta over f.eks Tottenham,i den viten om at laget aldri vil greie bedre plassering en irl uansett nesten,siden det er såpass realistisk at selv en ekte manager vil gå på samme smellene som ekte Tottenham gjør.

     

    Jeg husker den tid da man kunne velge et 3 divisjons lag,for så kjøpe noen "Key" players hvert år (uten noe innblanding fra styre til og med) så rykke opp for hver sesong osv.

     

    Er dette som gir meg spille glede. Det og vinne. FM 2009 så har jeg spillt gjerne 100 kamper totalt over tiden jeg har hatt spillet,og gjerne vunnet 20 treningskmaper og 2 liga kamper. Resten uavgjort og tap.

     

    Er det slik at man snart får kontrakt med ekte klubben eller? Slik at man får lønn? For virker jo som det kreves samme dedikasjon som den ekte manageren gjør for og vinne noe i spillet.

     

    Championship Manager 02/03 var et flott spill,og jeg digger enda de gode gamle DOS baserte spilla som starta hele greia. De nye er godt laga,og har mye av alt,men spillgleden er jo totalt forsvunnet fra spillet.

     

    Alt for omfattende allså. Prøv selv,og spill 2-3 stk på en PC. En person bruker jo 2 timer bare på et lag uttak. På den tiden kunne man nærmest spille en sesong på CM2 f.eks.

     

    Jeg står over!

  9. Specs:

     

    AMD X4 940 PhenomII

    ASUS M3A H/HDMI

    Gainward GeForce 260GTX Core216

    2x Samsung Spinpoint 500gb RAID0

    8GB 6400 Mushkin RAM

    Windows Vista Home Premium 64

     

    GTA4 Retail med Patch2 innstallert.

    182.08 Skjermkort Drivere

     

    Problem:

     

    Starter spillet helt fint.Spiller vanlig et par minutt opp til et kvarter. Så Fryser alt (inkludert lyd) Behøver ikke restart av systemet,men spillet må lukkes via taskbar. Ingen feilmeldinger.

     

    Dette skjer uansett hvilken innstillinger jeg kjører med.

     

    Noen med slike problemer med tips?

  10. 2x Samsung Spinpoint 500gb

     

    og 1x WD 500gb disk er koblet med samme ledningen fra PSUen,da jeg setter alternativet RAID i bios,så finner den alle 3 diskene. Jeg velger de 2 samsung diskene for RAID0,er klar for og innstallere Vista,bruker den eksterne HDen for og loade inn RAID drivere,men så kommer jeg ikke lenger..

     

    Dette var mens diskene sto som SATA-300 i bios. Satte ned SATA til SATA-150,og da finner den plutselig harddisken under samme prosedyren.

     

     

    Ved nærmere ettersyn,så virker det som ene av samsung diskene ikke liker og bli satt i SATA-300,da forsvinner den fra tid til annen,og rapporterer feil ved diagnose programmet til Samsung. Problemene blir dog helt borte under SATA-150

     

     

     

    Da lurer jeg på,hva kan dette skyldes? Og er det stor forskjell fra SATA-150 til SATA-300?

     

    Får en Score på 6.0 under performance index i windows 7 (vet at det ikke er det beste og sammenligne med)

×
×
  • Opprett ny...