Gå til innhold

Koonlani

Medlemmer
  • Innlegg

    195
  • Ble med

Innlegg skrevet av Koonlani

  1. Hei, skal kjøpe ny pc og trenger noen innspill på oppsettet.

    Tenker å bruke mellom 7000-9000 kroner. Dataen kommer til å bli brukt til å se filmer, spille Dota 2 og Csgo(Og evt. litt nyere spill). Det trenger ikke være all verden, men vil gjerne ha mulighet til å spille nye spill greit i framtiden.

    Skjerm, headsett, tastatur og mus har jeg fra før. Jeg kjøpte nylig Sennheiser G4me one headsettet, anbefaler du å investere i lydkort?

    https://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1522885&su=91014949-09E7-47F5-96F4-0AE1FB73CBC2

    Her ligger det som er plukket ut, noen innspill på hva som bør byttes ut, og om jeg kanskje kan få presset prisen litt ned?

  2. Spirit breaker er jo ikke Rampage da, de har en eller to spells fells? Men rampage har jo også batrider ulti.

     

    Spiller du bra får du bra mmr og møter gode folk. Spiller du ikke bra så... ja, du forblir i samme mmr, eventuelt dropper ned.

     

    Spirit Breaker er lik som Rampage var. De rebuildet Rampage på HoN, men han var lik før.

    Ja, går sakte men sikkert oppover, er bare litt frustrerende å komme med folk som ikke har en eneste idè om hva de gjør, og taper games nettopp på grunn av det(Skal heller ikke legge all skylden på dem).

  3. Endelig fått meg til å spille litt Dota 2 nå, og må si jeg synes det er spennende å lære seg nye heroes.

    Spilt litt Spirit Breaker(Rampage på HoN), og det og Ursa er favorittene til nå.

     

    Kommer ganske ofte i game med russere som ikke kan en døyt engelsk, og mye folk som ikke har peiling på hva de gjør. Håper det blir bedre etter noen games.

  4. Hvordan i alle dager starter man opp? Alt jeg kan gjør er å trene våpen, noe som jeg ikke har... FAQ fører til hitlist, så det hjelper ikke.

     

    På venstre side har du en kolonne som heter "Hoved". Der finner du Kriminalitet, utpressing, biltyveri/garasje og fight club. Det er forskjellig cooldown på disse, men prøv å gjør de så ofte du kan. Det kan ta litt tid i begynnelsen før man får vellykkede ran, biltyverier og utpressinger.

     

    Du får rank av å få vellykket 'Kriminalitet', 'Biltyveri' og være med på 'Organisert Kriminalitet'.

     

    Det tar litt tid å komme inn i alt, men etter en stund går det ganske smooth.

  5. Kan du fortelle litt om hvordan det er nå i forhold til før? (Vet du har skrevet litt i førsteposten, men tenker nå som spillet har startet)

    Er det noen av de "store" som har gjort comeback? Tenker på store spillere som var kjente, kjente gjenger etc.

     

     

    Registrerte meg. Ser nå at Hypnotizer er et kjent navn, men om det er samme person vet jeg ikke.(Tror kanskje det kan være samme person)

     

    Edit2: Ser det er flere navn jeg kjenner igjen som f.eks Nature, Kulde og Imagine, men igjen, er jo ganske vanskelig å si om det er de samme.

×
×
  • Opprett ny...