Gå til innhold

NoiramV

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NoiramV

  1. Hvor er SV og roper diskriminering av de som ikke kan se 3D? Urettferdig at de skal straffes pga noe de ikke kan noe for.

    Go Kristin!

    Jeg synes vi som ikke klarer se 3D bør få avslag i pris på 3DTVer. Spesiellt oss teknologinerder. Hva om jeg risikerer å bli mobbet bare fordi jeg ikke vil oppgradere TVen min med en oppgradering jeg selv ikke kan se? Skammelig.

     

    Ser vanligvis ikke 3D i film, men hender det er en ting eller to som popper ut av skjermen. Upraktisk sida jeg har nytte av stereoskopiske flybilder i skolesammenheng.

  2. Tror årsaken til musesyke varierer ganske mye. Har lest veldig mange årsaker til det og hjelpemidler som skal fungere de siste årene.

    Selv har jeg kombinert alt mulig rart av feil sittestilling og musebruk. Resultatet er delvis ødelagt nakke og senebetennelse i høyrearmen nå og da. Å lese saker om nye gaming-mus er bare irriterende, da jeg må klamre meg til denne. Den kostet forresten det dobbelte av det jeg beregner på å kjøpe mus. :')

    Og jeg har ikke en gang begynt på arbeidslivet...

     

    (Skal heldigvis ikke så mye til for å unngå plagene, så man er ikke helt fortapt om man får det, men de dukker fort opp om jeg sitter feil en periode.)

×
×
  • Opprett ny...