Jump to content

Fatboy_slim

Medlemmer
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 :)
 1. Jeg fikk tilsendt to nye joycons å prøve ut. Men de var like dårlige. Så fikk jeg beskjed nå om å sende konsollen tilbake, for å se om de finner noe feil.
 2. Veldig missledende tittel. Skulle tro den var ment for framsiden på VG
 3. Prøvd å skru av alt av bluetooth/wifi og andre ting som kan forstyrre. Men ingenting ser ut til å hjelpe. fjernkontrollen til tvn er mer responsiv Har ikke veldig lyst til å bruke 700 spenn på en pro kontroller for å så oppdage at den har de samme forbindelses problemene.
 4. Begge joycons er dårlige, men hos meg er den høyre verre. Antar jeg må reklamere på den. Er det mulig å ta backup av saves? Hvis jeg må levere tilbake hele konsollen.
 5. Kjøpte en switch for et par uker siden og er ganske fornøyd. Men jeg har et problem. Joy con'ene har veldig dårlig connection når jeg spiller i tv-mode, den registerer ikke alle tastetrykkene mine. Og hvis jeg tar kontrollen bak ryggen forsvinner connection helt. Jeg sitter 3 meter fra tven og switchen står oppå tvbenken. Er dette normalt?
 6. ja, helt klart. Hvis dette er noe selger har reklamert for kan du kreve å få ACC ettermontert eller evt. heve kjøpet.
 7. Dersom man skal ha en 406 ville jeg gått for coupe utgaven. Designet av pininfarina! https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=117987140 Ellers så syns jeg alfa romeo lager pene biler. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=116237637
 8. Hvordan skal en elbil erstatte motorlyden til en Ferrari V12? Hvordan skal en bil erstatte kloppetiklopp-lyden til hest og kjerre? haha, ser poenget med at forbrenningsmotorer er gammeldags. Jeg syns bare det er litt trist at det skal forsvinne fra motorsport og sportsbiler.
 9. Spør heller 'hvorfor'.. Lyden fra en Ferrari er egentlig bare støy men nettopp fordi det er en Ferrari så assosieres den med status, penger og glamorøs galskap. Verdier som enkelt burde la seg overføre til hvinet fra en vekselretter. Som en person som liker biler ser jeg ikke på det som støy. For meg har det ingen ting å si om det er en Ferrari, en Opel kan også høres bra ut.
 10. EA må advare Naughty Dog slik at de ikke gir ut The Last Of Us 2. Da det er ingen som vil ha slike spill.
 11. Spill på xbox/ps4 koster mer fordi man må betale lisens for å gi ut spill på konsoll. Ikke fordi pcspillere er gjerrige.
 12. Jeg bruker ikke penger på microtransactions, men jeg har ingenting i mot at de er der. Så lenge de ikke er "pay to win". Hvis man kan unlocke det bare ved å spille spillet eller hvis det bare er feks skins. Det jeg derimot ikke liker er dlc'er som er planlagt lenge før spillet er gitt ut. Hvor innhold bilr holdt igjen og gitt ut etter et par måneder eller kanskje tilogmed på day one. Hvis man ser på dlc systemet til Battlefront og Battlefield splitter det fan basen til de som har dlc og de som ikke har. På Battlefront 2015 finner man ikke lenger fulle servere på visse dlc gamemodes. Og dette er på dlc'er som kostet nesten 600 kr da spillet kom, altfor mye spør du meg.
 13. Fatboy_slim

  LG G6

  Er det noen av dere som vet om det er mulig å kjøpe G6 Plus i Norge noe sted? Min neste mobil blir enten en G6 eller en V30, siden G6 er blitt et lite røverkjøp om dagen er det vanskelig å rettferdig gjøre å kjøpe en V30.
 14. Det er liten sjangs for at det blir oppdaget. Men hvis du blir stoppet i teknisk kontroll og de ser du har trimmet bilen uten å ha det godkjent i vognkortet tar de skiltene dine, og du må vise bilen på biltilsynet. og da enten få den godkjent trimmet eller sette den tilbake til orginal. Aner ikke hva slags bot du får.
×
×
 • Create New...