Gå til innhold

R2D2

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av R2D2

  1. Det er Canon dag på Komplett i dag, 24. mai:

     

    Eksempler

    EF 50mm f/1.4 1999,-

    600D kit 4490,-

    60D kit 5990,-

    7D 8990,-

    EF-S 10-22mm 5490,-

    ++++

     

    Husk også at det er CashBack-kampanje på en mengde Canon utstyr om dagen, så her kan en gjøre gode kjøp nå.

     

    http://www.komplett....cf.aspx?id=8245

     

    60D er ikke kit, kun hus...

    Vurderer likevel om jeg skal kaste meg over tilbudet, er akkurat denne jeg har siklet på en liten stund :)

    Og å vente på neste og bedre modell, som helt sikkert kommer, nytter jo ikke. Da kan man vente i evig tid...

     

    Poul

  2. Selv bestilte jeg 9 august, og venter fortsatt ;).. de ville som sagt ikke garantere meg noe før 1 oktober og hovedleveransen, men det skal vist være mulig det kommer noe i neste uke også.. Men jeg bestilte hvit 32GB, og av en eller annen grunn har den ikke kommet på noen av de partiene denne uka? Får håpe den er på neste...

    Jeg bestilte svart 32GB 3GS fra Telenor den 11. august. Min telefon ble sendt i går (torsdag)....

     

    Hørtes ikke særlig oppmuntrende ut....

    Selv bestilte svart 32GB jeg 4. august og venter fortsatt. Har også snakket med kundeservice i kjedebutikken som påstod at telefonene sendes kronolgisk etter bestillingene, noe som da viser seg ikke å være riktig :no:

     

    Uansett er det jo ingenting annet å gjøre enn å vente.

    Håper bare jeg får den før jeg reiser til Skottland den 18/9 da jeg har planlagt å bruke den med Navigator der borte...

     

    Gleder meg uansett til å få min første iPhone :yes:

     

    Poul

  3. Hei.

     

    Jeg er på jakt etter en LCD-TV til dattern's rom. Størrelsen forestiller jeg meg til 26 eller maks 32". Budsjettet er lavest mulig, men rundt 4000,- bør være greit.

     

    Ser at LG 32LC52 i prisguiden koster det halve hos Pixmania sammenlignet med BestBuy (de to eneste butikkene som kommer opp i søket).

     

    Spørsmålet blir da: Hvorfor i all verden er det så vanvittig stor prisforskjell? Ja, jeg vet at Pixmania er fransk og at det muligens vil være enklere å forholde seg til en norsk butikk/nettbutikk, men likevel... 4000 i prisfoskjell er MYE penger. Frakt er heller ikke avskrekkende; fra kr. 149,-

     

    Noen som har erfaringer med denne TV'n og/eller Pixmania?

    Er dette en grei TV til en grei pris, eller bør jeg skygge unna??

     

    Håper noen kan hjelpe meg her før jeg trykker på bestill-knappen ;-)

     

    Poul

     

     

    Edit: Emnetittel "justert" ;-)

  4. Hei alle.

     

    Da er tiden kommet for meg også til å oppgradere. Siden mitt gamle utstyr er akkurat det, nemlig gammelt (er vel rundt 5 år), tar jeg sikte på helt ny pakke. Dvs jeg har mus, tastatur og skjerm (Dell 24"), så dette trenger jeg ikke.

     

    Min PC må stå i stua, og da er lavt ydnivå viktigere enn topp ytelse i spill. Forøvrig skal maskinen ikke i nevnverdig grad brukes til spilling. Min spilling strekker seg til FlightSimulator i ny og ne. Mitt bruk er vanlige kontorapplikasjoner (MS Office) samt mail og surfing. I tillegg vil den tidvis bli benyttet til DAK (AutoCAD arcitecture 2008/2009), dog ikke mye 3-D rendering. Og selvfølgelig noe film og en del musikkavspilling.

    Overklokking? Tja, mulig litt fikling, men ikke i seriøs grad :-)

     

    Tror jeg har fått med bruksområdet da.... Jeg har satt opp en handlevogn som jeg håper å få noen kommentarer på. Det er lenge siden jeg bygget mitt forrige system, så jeg er vel noe rusten etterhvert. (Det kan derfor bli aktuelt å få dette ferdig bygget fra f.eks. Netshop)

     

    Jeg ser for meg en PC som gir mye for pengene, dvs at det siste nye er uaktuelt. Skjermkortet jeg har satt opp er bare midlertidig da jeg planlegger anskaffelse av ATI HD4xxx når denne har vært ute noen uker (har nok en forkjærlighet for ATI, ja....) Ellers er jeg noe usikker på om det følger med kjøler på valgt CPU... og om evt den valgte vil passe til valgt HK....

     

    Da håper jeg at jeg har fått med det vesentlige, og legger meg lagelig til for hugg :-) Håper som sagt at noen har tid og mulighet til å komme med kommentarer og/eller tips til forbedringer.

     

    Handlevognen inneholder følgende komponenter:

     

    Antec Performance One P182

    Arctic Silver Arctic Silver 5

    Asus EAH3870/G/HTDI/512M

    Gigabyte GA-EP35-DS4

    Intel Core 2 Duo E8400

    Microsoft Windows Vista Ultimate OEM Norsk 64-bit DVD-versjon

    OCZ Gold XTC 4096 MB DDR2 PC6400

    OCZ StealthXStream 600 Watt

    Samsung SH-S203D

    Samsung Spinpoint F1 750 GB (2 stk i RAID)

    Scythe Ninja Plus

     

     

    På forhånd takk.

     

    mvh

    Poul

     

    Edit: Må vel ha med HK også....

  5. hmm... Gratulerer! :-)

     

    Gi beskjed tilbake om resultatet når du får den. Jeg er på let etter bra "skrivemaskin" jeg også - fargelaser that is...

    6775157[/snapback]

     

    Hei igjen:-)

     

    Da er Epson fargelaser i hus! Og her var det ingen lurerier, alt som forventes å være med var med! Eneste overaskelsen var den fysiske størrelsen.... :blush: Men nå har jo fargelasere en tendens til å bli noe omfangsrike også da....

     

    Med tanke på at prisen inkl frakt og oppkravsgebyr er NOK 5.593,- må jeg si at dette er et røverkjøp! Som sagt ligger nærmeste konkurrent rundt 4.000,- høyere i pris. Printeren er en drøm å bruke, meget enkel å sette opp (lite hjemmenett), veldig kjapp førsteutskrift og har god kapasitet (35 s/min sort, 25 s/min farge).

     

    Denne kan absolutt anbefales, og spesielt til denne prisen. Det er tydeligvis flere som har oppdaget den gunstige prisen; når jeg bestilte var det 40+ på lager mens den nå kan leveres ca 14/9....

     

    Jeg kjøpte min på itbutikken.no onsdag 30/8 og printeren ble levert i dag 4/9 noe som må kunne sies å være hurtig levert! Hvordan evt servicehenvendelser i ettertid vil være aner jeg ingenting om!

     

    Uansett er jeg meget godt fornøyd! :dribble:

    Løp og kjøp :thumbup:

     

     

     

    Poul

  6. Jeg fant ikke noen antydninger til "mangel".

     

    Men du kan jo ringe dem/ kontakte dem og få avklart at alt følger med...

    6772682[/snapback]

     

    Jeg kunne heller ikke finne noen "mangler" iflg spesifikasjonene. Prøvde å ringe, men orket ikke vente på svar og la på etter 5-6 min med en svarer som fortalte meg at alle var opptatt....

     

    Nå har jeg bestilt den, men har ikke fått ordrebekreftelsen enda... Dette sender de ut først etter at ordren er manuelt godkjent....

     

    Håper og tror dette er et meget gunstig kjøp :-)

     

    Poul

  7. Heisan.

     

    Jeg er på jakt etter ny fargelaser, og denne skal ha duplex-enhet inkludert.

     

    Etter mye leting etter en gunstig printer kom jeg over Epson AcuLaser C4200 DN til vannvittige 5163,- inkl. mva. Denne prisen er det IT-butikken som gir mens nærmeste konkurrent ligger på 9197,- Og ja, det er samme printer med samme betegnelse og spesifikasjoner...

     

    Hva kan grunnen være til at IT-butikken er såvidt mye rimeligere enn nærmeste konkurrent? Serlger de kanskje printeren uten toner ?? :!:

     

    Jeg er på nippet til å trykke på kjøpsknappen, men er naturlig nok en smule skeptisk til tilbud som er for gode til å være sant...

     

    Noen som har råd eller kommentarer til dette??

     

     

    Poul

  8. Heisan

     

    Har nå sittet og bladd igjennom hele tråden som ganske riktig er genial :-)

     

    Mye bra her, men jeg kan ikke huske å ha sett Steve Harley & Cockney rebel nevnt. Flere av disse på iTunes, og jeg har to (kanskje tre...) favoritter (men nevner bare den ene nå :-)

     

    Jeg husker disse fra slutten av 70/tidlig 80-tall, men hadde aldri bitt meg merke i navnet. Jeg husket noen av sangene (uten å huske navn på artisten) og etter flere år hørte jeg plutselig den éne i en eller annen sammenheng og bet meg da merke i artistnavnet.

     

    Sjekk "Mr. Raffles (Man it was mean)"

     

    Mener å huske at den kom ut på midten av sytti-tallet. Originalalbumet finner du nok ikke på iTunes, men det ligger flere andre av type samlealbum. Ta f.eks. versjonen fra albumet "the cream of Steve Harley & Cockney Rebel"

     

     

    I din alder, Geir, har du sikkert vært borti Steve Harley allerede, men er absolutt verdt å nevne likevel mener jeg. :yes:

     

    Kan også nevne at de kommer til Bergen - i slutten av april tror jeg....

     

     

    Poul :)

  9. en pc uten agp eller pci-e er en skam. ligg unna.

    en får kjøpt en laptop til 4000kr ny idag

     

    kan sikkert spille stunts på den pcen

    5825000[/snapback]

     

    Joda, det hadde nok gjort seg det, men alt til sitt bruk.

     

    I mitt tilfelle skal den brukes av min mor, og hun kommer aldri i verden til å merke noen forskjell likevel. Hun klarer seg mer enn godt nok med denne maskinen; skal stort sett brukes til mail og surfing samt kanskje noe tekstbehandling.

     

    Er godt fornøyd med handelen jeg :thumbup:

  10. Tjoho. I kveld kommer skjermen 2405FPW (Pc'en sender jeg videre  :)  ). Det er vel flere som har fått eller får gromskjermen i disse tider ?

    Det er egentlig en bursdagsgave fra kona, og jeg har ikke bursdag før om 2 mnd  :cry:  , men ....  det går vel an å se på den litt før tror jeg ....  :innocent:

    5824946[/snapback]

     

     

    Jupp, får også min i kveld :-)

     

    Installerte 2005 FPW til dattera sist fredag, og selv den var jo en veldig bra skjerm.

     

    Blir godt å endelig få 24" i hus :-)

  11. Milde Moses!

     

    Er det noen her inne som har fått bekreftelse på at en får den 24" skjermen til den prisen?

     

    Ser forresten at det er +5700 kr for den skjermen uavhengig av hvilken stasjonær pc en bestiller. Er dell helt på syre her eller er dette et reellt tilbud?

    5800029[/snapback]

     

     

    Hupp :-)

     

    Jeg bestilte i går kveld ca 22:35, fikk ordrebekreftelsen 23:23. Kl 17:35 i ettermiddag er varene lastet på Schenker's bil :thumbup:

    Og ja, jeg fikk 24" til oppgitt tillegg (5700,- elns).

     

    Beholder skjermen selv og gir PC til moder'n :D

     

    Hadde egentlig tenkt å vente med skjermen til 2407 kommer, men med dette tilbudet var det jo bare å hive seg på.

  12. Takker trådstarter for tipset.

     

    Ble til at jeg kjøpte denne pc'en. La til en 24" flatskjerm, 2405FPW

     

    Totalpris: 8687,50 blanke norske kroner  :thumbup:

     

    Ikke gærnt det med tanke på at skjermen ene og alene koster 11.622,50 kroner.

    5792591[/snapback]

     

    Vil rette en takk til trådstarter jeg også.

     

    Har lagt inn bestilling som Pingo68, men oppgraderte til 80 GB HD og trådløst mus/tastatur. Og selvfølgelig 2405FPW.

    Sum 9176,25.

     

    Og som Pingo68 venter jeg bare på ordrebekreftelsen for å se at dette virkelig stemmer.

     

    Skjermen beholder jeg, mens PC gir jeg til moder'n, så kan kanskje hun også ta del i den "digitale hverdagen" :D

  13. Ok.

     

    Vil jo tro at det er forskjell på kretsene på en ny disk og en gammel. Du kan jo evt høre om noen har en brukt disk som er samme som din ødelagte. Du får lage worklogg på hvordan det går.

    Har sett etter gammel disk av samme type, men ikke funnet noe enda. Prøver muligens annonse i ønskes kjøpt elns. Ellers prøver jeg bare med en tilsvarende ny disk. Tror neppe det utlegget vil gå ut over nattesøvnen likevel :D

     

     

    Disken burde ikke ha tatt kvelden pga overoppheting siden du har vifte foran disken, (Så fremst det ikke er fullpakket av støv)

    5484552[/snapback]

    Det er akkurat det jeg mener også. Og det er ikke tettpakket med støv. Maskinen åpnes med ujevne mellomrom og renses (blåses) for støv.....

     

    Skal prøve å oppdatere etterhvert som det skrider fremover....

     

    Luop

  14. Hei.

     

    Hvilken temperatur har du der diskene står?

     

    Har du testet diskene på en annen PC?

     

    5484470[/snapback]

     

    Jeg har ikke målt temp hvor diskene er, men maskinen står i "normal" stuetemp, dvs rundt et parogtjue grader. Diskene er (har vært) montert i Chieftec Dragon (?) kabinett med vifte rett foran.

     

    Den første disken (WD) er testet i to andre maskiner uten å få liv i dem. Den siste vandret heden i helga, og den har jeg ikke fått testet på andre maskiner enda....

     

    Håper mitt er da å forsøke med deler fra ny tilsvarende disk....

    Alternativet er IBAS, men da svir man fort vekk av 10 laken eller deromkring.... Det alternativet må i tilfelle vente til jeg har vunnet i lotto :dribble: (som om det er store muligheter for det liksom :no: )

     

    Dilerium

     

    Edit: IBAS ikke SIBA :!:

  15. Jeg har hatt følgende opplevelse;

     

    Min HD av typen WD 800 JB tok kvelden etter drøyt 3 års bruk. På forhånd hadde jeg fått blåskjerm noen ganger med henvisning til noe minne-styr, og dette forbandt jeg ikke med HD i det hele tatt. Resultatet var at disken plutselig var forsvunnet både i WinXP og i Bios. Riktignok dukket disken opp en gang eller to under oppstart, men deretter var den som sunket i jorden.

     

    Nå har jeg alltid sagt at gode backup-rutiner er viktige, men liv og lære går ikke alltid hånd i hånd :-( Jeg hadde mao ikke tilstrekkelig backup, og spesielt surt er det å miste drøssevis med bilder!

     

    Heldigvis hadde jeg også en Seagate SATA disk som jeg enda ikke hadde tatt i bruk, så maskinen var relativt raskt opp og kjøre igjen.

     

    MEN; nå er også denne disken forsvunnet!! To disker borte i løpet av et drøyt halvår - det må vel være maks uflaks eller?? Denne hadde jeg iallefall tatt tilstrekelig backup fra så det er ingen krise.

     

    Etter første diskhavari trålet jeg forumet etter tips, og fant noen tråder som mente at dersom man finner samme disk så kan man prøve å ta kortet fra denne og sette på havarert disk. Er man heldig vil man så kunne få liv i den havarerte disken.

     

    Så kommer spørsmålet: Dersom jeg bestiller en ny WD 800 JB i dag, er det da stor sjans for at elektronikken på denne vil passe på en 3-4 år gammel disk med samme modellbetegnelse?

     

    En slik disk koster jo ikke mer enn ca 450,- i dag, så uansett vil det ikke være den store utgiften for å _muligens_ kunne hente ut data fra den havarerte.

     

    Forøvrig går jeg nå til innkjøp av Hitachi disker og en Synology diskstation DS-101g+. Det vil kanskje gjøre det enklere å ta jevnlig backup - kanskje til og med automatisere prosessen?!

     

    Hva mener folket om mine muligheter mht til elektronikk fra ny WD over på gammel og få liv i rasket??

     

     

    Luop

    som forhåpentlig har lært at backup er VIKTIG!!

×
×
  • Opprett ny...