Gå til innhold

SirTerning

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SirTerning

  1. Nuvel. Vitaly Bulgarov er en kjent 3D-animatør. Og den workshopen er vel litt vel ren, i likhet med "prototypen". I call fake. Ser fortsatt veldig pent ut.

     

    Vitaly har en rekke andre videoer ute av samme roboten og workshopen, samt en video av den i skjelett form.

     

    https://www.facebook.com/vitaly.bulgarov/videos/vb.100000490175920/1254066914619636/?type=2&theater

    • Liker 1
  2. Oppdatering: ble mange timer med fikling i maskinen i går, har byttet ut sata kabler, endret på orienteringen sata strømkablen kommer inn i SSD på, endret spor for RAM brikkene og blåst alt av deler rent for støv, uansett om det nesten ikke finnes støv i maskinen. Nå merkelig nok ser det ut som en av de tingene jeg gjorde fikset problemet, har kjørt den i alle scenarioer hvor den ville ha krasjet men nå fungerer alt optimalt.

     

    Blir til å la det gå noen dager til for å se om den fortsetter å oppføre seg, om den gjør det så ser jeg dette som løst.

     

     

    Alltid kjedelig med hardware-feil...

     

    Har du forsøkt å kjøre spill fra SSD istedetfor HDD? Evt. fjerne HDD for å utelukke at det ikke er feil der? Forsøk å kjøre med bare en minnebrikke av gangen. Hjelper ingen av disse delene, er det antagelig CPU. Har du skjermutgang på HK, kan du evt teste å kjøre uten skjermkort også, bare for å ha testet det.

     

    Har prøvd det, fortsatt samme probleme. Hadde en liten mistanke om at cpu var gåen men nå ser det ut som det var sata kablene det var noe galt med.

     

    LØST: Brukt maskinen mye nå og har ikke hatt flere problemer, så ser på problemet som løst. Tror det var jeg som ikke hadde satt RAM brikkene skikkelig i sporet, eller så var det kanskje en sata kabel som var dårlig/løs.

  3. Ok, har nå gått en stund. Byttet først SSD til en Samsung Evo 850, men problemet vedvarte. Fant ut litt senere at hovedkortet hadde en veske som hadde rent fra ene kjøleribben så kontaktet Komplett og sendte det inn for service, med tanken om problemet lå der. Fikk nytt nå i dag og igjen problemet er her ennå. Har installert Windows 10 en utallige ganger uten at det har endret noe som helst. Så nå er jeg helt fri for ideer og vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Har kjørt en minne diagnose og den klarte heller ikke å finne noe feil, bare for å nevne det...

  4. Hadde det vært meg hadde jeg byttet ut disken og sluppet å bruke en masse tid på problemet. Det er jo bare en 4-500 kroner for en slik disk.

    Bestemte meg for sånn 5 minutter siden å bare skaffe meg en ny og om det fikser problemet kontakte Komplett om den defekte disken. Blir til å svare igjen viss det løser det eller ikke.

  5. Hei, bygde meg en maskin i fjor sommer etter lengre tid ute pc byggings miljøet og alt fungerte som det skulle helt til i vår en gang. Hadde ett krasj mens jeg spilte BF4 og siden da har jeg opplevd helt merkelige ting som jeg ikke klarer å finne en løsning på.

     

    Tingen er slik at etter det krasjet begynte jeg å få problemer med at Windows bare fryste/stoppet helt opp, lyd fortsatte en liten periode men ville stoppe opp til slutt også. Sånn kunne maskinen være i alt fra 30 sek til 5 minutter før alt begynte å gå som normalt igjen. Så har man når jeg spiller spill, så vill maskinen fra alt mellom 30 min spilling til 8 timer plutselig bare gå i stå og ikke klare å komme i gang igjen, lyd fortsetter igjen i en liten stund videre før det også stopper opp. Men her vill ikke maskinen klare å komme seg i gang igjen så er dermed nødt til å tving avslutte maskinen. Når jeg gjør dette bruker den vanvittig lang tid på å starte opp og vill de fleste ganger begynne reperasjon av C: (SSD). Kan også legge til at når jeg spiller Overwatch så vill spillet stoppe opp etter en stund men Windows reagerer fortsatt en stund og når jeg da kommer meg inn i Task Manager sier den at SSD disken har 100% aktiv tid men det er ingen programmer som bruker den (Alt av spill og slikt ligger under en vanlig hdd).

     

    Har prøvd det meste, oppdatere drivere, firmware, bios, formatere maskinen m.m men har ikke klart å løse problemet. Har sjekket helsen på disken med HDTune og den sier alt er i skjønneste orden, ingen dårlige sektorer. Nada nothing.

     

    Har noen peiling på hva dette er eller om disken bare er på tur å ta kveld?

     

    Speks:

    CPU: AMD FX-8350
    MB: MSI Gaming 970

    GPU: Nvidia GeForce 980
    RAM: 16 GB HyperX Ram

    SSD: Kingston SSDnow V300 120GB

    HDD:Seagate Desktop HDD 2TB

  6. Sitter på gamle Y500 med 650M kortet og opplevde heller ikke Superfish oppstyret så holder ennå ett øye åpen for en av disse med ett 960M kort i 15,6" utgaven, om de også priser den like bra som de har gjort før så er det kjøp med en gang!

     

    dog så håper jeg at dem har oppgradert pekeplaten sin når den utgaven kommer.

  7. Husker når jeg var i Polen sommeren 2012 og var på kino der en dag, så hadde de en brilleløs 3D skjerm stående som viste reklame for filmer og slikt atme der man kjøper biletter. Fungerte ganske bra men problemet var at om man så på skjermen bare noen grader bort fra midten så ble effekten ødelagt og bildet ble ganske uklart.

     

    Men i seg selv så er teknologien ganske spennende, og om dem tar seg god nok tid på å få det til å fungere på ett ordentlig vis så er det ganske sikkert at 3D endelig kan bli en reel ting man kan se film med, både hjemme og på kino (Det funker jo på kino men hadde vært mye bedre uten briller da).

  8. Akkurat. Og tar man det regnestykket fra f.eks en Prius så kommer ikke den spesielt godt ut kontra en vanlig bil. Derfor hadde det vært interessant å visst mørketallene for den kolossale mengden med batterier.

     

    Så skal vi bare drite i det å gå for bensin/diesel til det er tomt og ikke prøve å utvikle batteri teknologien videre i det hele tatt? Jeg selv håper bare at denne fergen fungerer bedre en de gassfergene oppe i Lofoten som har tekniske problemer minst 3 ganger i uken.

    • Liker 2
  9. Merker meg jo at finn.no og gulesider har laaaaangt bedre kart enn google maps (i Norge). Problemet er selvfølgelig at deres apps ikke er i nærheten av hva google sin er. Kanskje dette blir en god forening av begge verdener? Eller blir det ingen av delene?

     

    Noen som har tips til en god norsk app med skikkelig kart fra Statens Kartverk? (nei "norgeskart" appen er ikke å regne som god)

     

    Prøv Waze, er en kart tjeneste som brukerne oppdaterer og vedlikeholder. De ble kjøpt opp av Google i fjor men ser på det som positivt siden kartene og tjenesten i seg selv ble mye bedre etter at de flyttet over til deres kart database (Den blir brukt av brukerne til å legge til nye veier, redigere dem og optimalisere dem).

     

    Kan også legge til at den er helt gratis i bruk.

  10.  

     

     

    Nå var det vel ikke bare Apple disse bildene kom fra...

    Så vidt jeg har fått med meg er det det, alle bildene kom fra/lå på iCloud. Hvis jeg tar feil, hvilke andre kilder utenom Apple var berørt?

    Sannsynligvis fra mange kilder i tillegg til iCloud, inkludert tjenester fra både Google og Microsoft. Det er bare så alt for enkelt for tabloidmedia å henge dette utelukkende på iCloud, i stedet for å drive undersøkende journalistikk og skaffe til veie flere fakta om saken - som at tilsvarende sårbarheter som visstnok skal ha gjort bruteforce-hacking av iCloud mulig også har eksistert hos flere aktører inkludert Google og Microsoft, ifølge mannen som offentliggjorde iCloud-sårbarheten.

    Noen av disse kjendisbildene var åpenbart forfalskninger, noen var fra offer som ikke brukte iCloud, og det skal ha vært et helt undergrunnsnettverk av ulike personer som skaffet til veie og utvekslet stålne bilder over lang tid og med ulike metoder. Social engineering er nok en minst like vanlig framgangsmåte for slikt som utnyttelse av obskure sikkerhetshull.

    Altså liten grunn for alle som ikke bruker iCloud til å lulle seg inn i noen falsk følelse av sikkerhet, dette har nok rammet mye bredere enn de fleste er klar over.

    Så det du sier er at det er Google sin feil? Vis så burde dem ta Apple for retten også siden det var der det startet.

  11. FUck yeah, jeg satt faktisk og tenkte når jeg kjøpte spillet hvor mye kulere det måtte vert og se inni bilene.

     

    Problemet er at det er jo ingen teksturer i bilene, sjekket og det ser ut som det er fra PS2 æraen .

     

    Sjekk denne traileren

    https://www.youtube.com/watch?v=pSr24Q6WtDE

     

    På rundt 00:58 ser du hvordan en av bilene nå ser ut innvendig, vis du leser på det bildet i artikkelen så ser du også der at interiøret til bilene har blitt oppdatert

    • Liker 2
  12. Med tanke på kva det egentlig koster å få laga slike PR-Logo-klipp, syns eg dette vart i kjipaste laget.

     

    Førstepremien er grei, men alle som leverer inn eit bidrag som følger kriteriene burde få Tek Ekstra gratis i eit år.

     

    Alle PR-Logo-klipp som blir brukt burde gi eit år ekstra Tek Ekstra års-abo i tillegg til at personen/firmaet som har laga dette blir kreditert.

     

    Kan være mange oppadstormende som ser seg tjent med gratis reklame(kreditering) for seg og sin produksjon.

     

    Forstår ikke hvorfor du klager, er ikke akkurat slik at du blir tvunget til å gjøre dette.

    Syntes premien av verdi for rundt 2-3k og at du har satt ditt eget preg på noe på Gamer er nok for at flere som liker å gjøre slike ting prøver seg på å vinne denne konkurransen.

     

    Er ikke akkurat slik at viss 5 forskjellige PR firmaer prøver å vinne en kontrakt hos ett firma at uansett om de ikke vinner så får de penger for det...

×
×
  • Opprett ny...