Gå til innhold

Scorpion88

Medlemmer
  • Innlegg

    643
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Scorpion88

  1. Tenkte dette kom til å bli dårlig, men ikke så dårlig som dette. Skjønner ikke hvorfor de gjorde den dårlige beslutningen av å ha kameraet låst til fugleperspektiv. Hvor kameraet attpåtil beveger seg ukontrollert og ødelegger aimen. Du kan heller ikke skyte de som er på annet nivå, høyere/lavere enn karakteren selv etter hva jeg har forstått. Ikke kan du kjøre særlig heller. Bilene eksploderer etter noen få sekunder de har blitt skutt på.

     

    - For ett drittspill.

     

    Koster like mye som Ori and the blind forrest også som etter min mening er mye, mye bedre!

    • Liker 2
  2. Vil ikke kalle dette ett overlevelses-spill men heller eventyr/utforskings-spill. Har fulgt med på dette en stund da jeg synes dette er et veildig interressant konsept. Men akkuratt nå er det ikke så veldig mye å gjøre. Det er få vesner og animasjonene er for alt statiske. Anbefaler de som ikke har kjøpt det enda å vente litt. Siden det er slettes ikke mye å gjøre nå i den tidlige fasen av utviklingen.

  3. Får man egentlig testen tv til det fulle potensiale i det hele tatt? da uten om bilder?

    Ser ikke vitsen med 4K før om 2-3år

    Hvorfor ikke? En kraftig pc vill klare å kjøre spill i 4k oppløsning. Netflix vill også få 4k oppløsning i år, det samme med blu-ray. Youtube støtter allerede 4k.

×
×
  • Opprett ny...