Gå til innhold

busemannsatan

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av busemannsatan

  1. Guttebassmedtissetass skrev (På 30.11.2023 den 3:17 PM):

    Dette så interessant ut. Er det verdt å prøve det første spillet i serien først da?

    Helt klart, i hvert fall så lenge du kan få det på billigsalg. Om du har PS4/5 og PS+ eller hva det nå heter nå, så er det gratis der denne måneden. (Tror PS4-versjonen kan spilles på PS5.) Om ikke så er det i skrivende stund på salg for under 50kr på Steam.

  2. Stort sett enig med denne omtalen. Jeg digger spill som Mario Kart, party racere, og jeg digger Final Fantasy. Men det jeg har erfart selv er at dette er ment som en melkeku, og ikke et spill som er laget med tankene om å lage et godt spill. De mest ikoniske karakterene virker å være gjemt bak mikrotransaksjoner, eller ekstremt mye spilletid. Jeg har låst opp noen av karakterene via historiemodus men med unntak av Vivi, Terra og Steiner, har jeg ikke sett snurten av noen kjente karakterer. Av summons, som Final Fantasy er flust av, ser de mest kjente ut til å være representert, men må låses opp via ingame currency. Riktig nok ikke like vanskelig å skaffe dette som andre, men det er fortsatt enda en måte spillet prøver å melke spillere på.

    Selve kjøringen er moro, men jeg føler den er alt for straffende til tider, og jeg brukte flere forsøk på enkelte løp selv om jeg verken kjørte bedre eller dårligere. Jeg var bare heldigere etter en stund. Hadde det vært mer tilgjengelig beskyttelse, eller i det minste mindre straff å bli truffet av ting som virker umulig å unngå, så hadde jeg nok vurdert spillet noe høyere. Ville gitt det 5/10 selv, men grunnet melkeku-følelse blir det 4/10 for meg personlig.

  3. Har spilt Pokemon i mange år nå, og denne remaken er det Pokemon-spillet som falt mest i smak siden serien forlot Nintendo DS. Kvaliteten på dette spillet er langt over det Sword/Shield leverer, og det er sjeldent jeg faktisk blir utfordret i Pokemon-spill. Det ble jeg her.

    Jeg er åpenbart ikke enig med anmelder her. Dette var et stort steg opp i kvalitet på gameplayet. Perfekt? Nei. Bedre enn orginalen? Tja. Beste tradisjonelle Pokemon-spillet på lang tid? Definitivt!

    • Liker 3
    • Hjerte 1
  4. Dette falt mer i smak enn Super Mario Party, til stor del pga fraværet av minispill som bruker bevegelse. Jeg likte det også bedre, men hadde vært flott med enda flere brett og ikke minst enda flere karakterer. Når de fire valgene man ønsker faller bort, to fordi de ikke er med (Bowser og Boo), og to faller bort fordi de er favoritten til andre i vennegjengen, sitter jeg igjen med lite der.

  5.  

     

     

    Anbefales. Tar en del tid å sette seg inn i dersom du ikke har spilt enten en av de tidligere spillene eller Crusader Kings, men en reell tidstyv når du først kommer inn i det.

     

    Skjønner det. Jeg har prøvd meg på Crusader Kings 2, uten så veldig mye hell. Men nå kommer jeg til å kjøe Stellaris, så det kan jo tenkes at det spillet vil gjøre meg bedre rustet til å lære de andre strategispillene fra Paradox. :)

    j2jonjeremy på YouTube har noen veldig bra Let's Play serier hvis du liker den slags. Han som fikk meg interessert nok til å kjøpe Crusader Kings 2, og nå har jeg sunket gaaanske mange timer i spillet.

    YouTube er et flott verktøy å bruke hvis man sliter med å forstå disse spillene. Var sånn jeg selv virkelig kom inn i Crusader Kings 2. Personlig har jeg forresten rundt 800 timer i CK2, og 980 timer i EU4, så... Jepp.

    Nesten forbi amatør-merket da. ;) Nærmer meg 1300 i EUIV og 1100 i CK2.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...