Gå til innhold

Ole-Jørgen

Medlemmer
  • Innlegg

    105
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ole-Jørgen

  1.  

    På det siste bildet kan man se tydelige tegn til touch-sensoren under glasset. Jeg har bare et spørsmål - når er det "seriøse" produsenter har tenkt å kvitte seg med det? Samsung har gjort det, Apple for lenge siden... men så kommer en mobil i 2014 fra et selskap som har laget monitorer i all sin tid og de kan ikke lage en touch-sensor som ikke synes? Pinlig sier jeg. No buy.

     

    Jeg ser ingenting; hvor er det du mener den skal være?

    Dersom du ser oppe rundt lysgjennskinnet kan du se små sirkler i rutenett. Dette er touchsensorfilteret som ligger under glasset.

    • Liker 1
  2. Du må fikse linkene ;)

     

    Men ja, skal du ha det beste til film og spilling ville jeg sagt plasma. Og den som lager best plasma er Panasonic.

     

    Du får ST-serien fra rundt 7 k og oppover. Får også billigere plasma-modeller fra Panasonic, men disse kan jeg ikke garantere om er bra.

     

    Det du da skal se etter er modellnavnet. TX-P50ST60Y. 50 betyr antall tommer (TX-P55ST60Y er 55"), ST forteller deg hvilken produkserie det er, 60 betyr 2013-modell. Y er så vidt jeg vet region.

     

    Sjekk FlatpanelsHD.com for test. :)

     

     

    Den er ikke perfekt, men det er heller ikke LCD-skjermene. Denne Plasma-skjermen vil gi et veldig godt filmbilde, og svartnivå som fjordårets toppmodell (de kunne ikke måle forskjell på svartnivået fra årets toppmodell med det apparatet de hadde). Plasma-TV-en er også veldig rask, og input-lag er ikke så høy.

     

    Samsung er ikke anbefalt for spilling, men de har greit svartnivå (kan ikke måle seg med plasma dog).

     

     

    Hva er makspris?

    Det står mellom de to tvene som jeg har listet over. Er bare litt usikker på svartnivået på plasma-tven. Om det kan stilles på ?

  3. Man skal ikkje ha mange spill installert for at det går over 100gb.

    Battlefield 3, Battlefield Bad Company 2, Crysis 3 og Medal of Honor Warfighter tar alene ca 75 gb. :)

     

    Jeg vil aldri anbefale mindre enn 256 gb ssd i 2013 til os og spill. Å ha spill på harddisk er uaktuelt, men mindre de ligger som isofiler ;)

     

    jeg fant ut det samme, og har bestillt en samsung 840 256gb istedet :)

  4. Har lest litt tester og slikt av den, og den skal holde seg under 40dba under load ifølge flere kilder, men når jeg ser på Hyper 412s, så har den i utgangsppunktet bedre støyratio.

     

    hva tror dere, noen som har erfaringer med noen av de kjølerne?

  5. Jeg har bestemt meg for å kjøpe en ny cpu kjøler, da den jeg har nå er en stock intel kjøler der temperaturene er 40 grader idle og 68 grader load. Den bråker en del under load Det er en i5-2310 prosessor.

     

    Jeg ser etter en rimelig kjøler, dvs. opp til 300,-, som er under gjennomsnittet stillegående og som kjøler bra nok til at jeg holder meg under 60 grader ved load.

  6. Når tror jeg faktisk at vi sporer litt av her. Fokuset ligger ikke i å resette maskinen, men å endre tilbake skriftfargen i menyen. Jeg vil gjerne beholde programmer og filer som allerede er på maskinen.

     

    Det jeg er interessert i, er en som er god på denne type OS og kan gi med en step-by-step guide til hvordan å endre fargen slik at skrift blir synlig igjen.

  7. Det har seg slik at jeg har funnet den gamle IBM maskinen på loftet, og tenkte: Hvorfor ikke prøve den igjen?

     

    Jeg skrur den på, alt ser ut til å fungere fint, men når jeg kommer inn i OS'et er alt hvitt. Det er da jeg kommer på hvorfor jeg satt den på loftet.

     

    For noen år siden klarte jeg nemlig ved en feil å endre skrift OG bakgrunn til fargen hvit. Det medfølger også et stort problem da jeg ikke kan se noe tekst og ikke får endret skriftfargen da menyen er hvit og bakgrunnen er hvit.

     

    Jeg hadde håpet at noen her ikke har en tilsvarende modell, eller har litt peiling på dette, som kunne gitt meg en kort guide om hva jeg skal trykke for å endre tilbake skriftfargen til svart.

     

    Mvh

    Ole

×
×
  • Opprett ny...