Gå til innhold

Androod

Medlemmer
  • Innlegg

    144
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Androod

  1. Finnes ingen fellesnevner i noe jeg har lest.

     

    Noen rapporterer dårligere batteri levetid, andre bedre. Noen sier raskere telefon, andre tregere. Noen sier mer plass, andre mindre. Så stol ikke på noen, installer selv og finn ut er nok den eneste løsningen. I og seg selv er oppdateringen verdt alle pengene, da du faktisk kan bli kvitt Facebook herk appen (for oss som var dumme nok til å installere den, som nå altså ikke kan avinstalleres lenger).

  2. HTC og Samsung har ikke ennå forstått at plastleker er ikke veien å gå om de skal ta innersvingen på iPad. Det ene plastsøppelbrettet etter det andre spys ut i raskt tempo, og felles for dem alle er at de kjører på en mobilOS kalt Android. Et OS som heller ikke har noe i et nettbrett å gjøre da det er utviklet for mobiltelefoner..

     

    Videre så har de heller ikke greit å fatte at det er nerdene som roper og skriker om at de må ha den og den og den funksjonen, mens det er den største forbrukergruppen som ikke sier noe som helst. Den siste gruppen er de som synes at uansett hva de velger, så har antallet funksjoner blitt så mange at de kunne nesten valgt hva som helst. De vet i utgangspunktet ikke forskjellen på android OS og iOS. Derfor skjer det ofte følgende når de skal gjøre opp sin vurdering; Hva skal jeg kjøpe? Denne plastleken som ser utrolig billig ut, eller denne saken som er laget i aluminium og glass.

     

    Valget er enkelt. Folk er ikke dumme...

     

    http://www.amobil.no/artikler/android-nettbrett_tar_innpaa_ipad/89280

     

    Takk, du forsterket nok en gang mistaken om de fleste sauer som kjøper Apple produkter. De kjøper pga. børstet aluminium og design, og kan vel i de fleste sammenhenger være komplett likegyldige om alt annet. Og som kjent går sauer i flokk. Steve Jobs ler hele veien til banken, for hver gang en dust faller for dette. Som en professor sa til klassen en gang, "pretty packaging doesn't make up for shitty content."

    • Liker 1
  3. Tror nok at det finnes en veldig god grunn til å de faktisk også har en stylus. HTC har skjønt det, noe ingen andre tablet produsenter har..og det er at de faktisk er en TABLET, og de skal bruket til å ta NOTATER. Softkeys er for tregt, og med god håndskrift gjenkjenner, kan du ufattelig mye lettere ta notater. 7" størrelsen er perfekt..faktisk en mellomting. iPad = failed netbook uten keyboard. Tung, stygg og klumpete...

     

     

    «... if you see a stylus, they blew it.» –Steve Jobs

     

    Hvem fa#n bryr seg hva den dusten sier.

×
×
  • Opprett ny...