Gå til innhold

AmunD NoR

Medlemmer
  • Innlegg

    307
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AmunD NoR

  1. Det som er interessant og verdt å nevne, er at prosessoren de viste fram mest sansynlig er en Ryzen 5, fordi denne har bare 8 kjerner. Det er sansynlig at AMD kommer til å bruke en ekstra chiplet der man ser det faktisk er rom til det på brikken, som så vil gi både 12-kjerner og muligens 16-kjerner, som henholdsvis vil bli Ryzen 7 og Ryzen 9.

    Så at en Ryzen 5, altså AMDs mellomsegment, slår ut Intels topprosessor er vel.... Ganske greit?

    • Liker 9
  2. Er det kommet noe info om priser da? Slik jeg leste artikkelen så var de helt lik bortsett GPU biten var tatt bort og lurte dermed om det ville gi bedre/dårligere ytelse iforhold med GPU biten på plass.

     

    Nei, det er ikke sagt noe konkret enda. Men siden de ikke skviste ut en enste ekstra Mhz, vil jeg tro det heller ender i en prisforskjell. Kan selvfølgelig ikke si noe om hvor mye, men det er vel innafor å tippe noen få hundrelapper billigere. I tillegg vil det bruke *litt* mindre strøm, da snakk om ènsiffret mengde watt mindre. Som så *kan* gi utslag på temperaturen, og dermed *kanskje* bedre overklokk.

    Men... aller helst er det nok snakk om litt billigere pris.

    • Liker 2
  3. Vel, dette kortet ruller jo også videre i den samme, kjipe trenden, hvor nVidia tar 1000kr ekstra for tilsvarende XX60-modell.

    GTX 960 starta på 1800,- og 1060 starta på 2700,-

    Så de begynner virkelig å prise seg vekk fra "mid-range".

    Det at nVidia nå støtter Adaptive Sync, og i så måte diverse Freesync-skjermer, er jo i seg selv knallbra. Men det er fortsatt lenge etter at de prøvde å melke ut noen kroner fra sin egne proprietære, nesten identiske, teknologi.

     

    Så gode framskritt, og ytelse - i seg selv, men bare til helt feil pris, imo.

    Gleder meg til å se hvor mye av diverse leaks for AMD-presentasjonen som kommer til å treffe.

    Det som er sagt om deres prosessorer er vel så og si i boks, tror jeg - så der er Intel i virkelig trøbbel. Men det blir veldig spennende å se om det er noe hold i den ryktede AMD Navi 30XX-serien. I så fall vil nVidia straks slite, også.

    (AMD har sin Keynote onsdag kveld, tror jeg.)

    • Liker 2
  4. Tenkte bare å si noe om DX12 etter dagens update; merker fortsatt at DX11 er mye bedre i BF5 enn DX12, dessverre.

    Testet ikke så mye DX12 *før* updaten, da man straks merka at DX11 var milevis bedre, men jeg tror likevel at DX12 etter dagens patch har blitt bedre - bare ikke på langt nær god nok. FPS-messig er det så og si helt likt, men problemet er kontinuerlig stutters (veldig små stutters, men merkbart)

    AMD Vega 56, R7 1700

  5. Mulig jeg er blind, men jeg ser ikke noe om kjeramisk chassis? De par tidligere modellene hadde vel dette, og såvidt jeg skjønte var vel det egentlig utelukkende positivt? Både flott og godt, og ekstra solid?.... Eller? (kostet noen hundrelapper mer enn de vanlige variantene, riktig nok.)

     

    Noen som har fått med seg om det også kommer på Mix 3? Eller evt. noen som kan si noe negativt om kjeramisk chassis?

  6. Håper Intel gjør det bedre denne gangen! AMD vil ikke matche NVidia før 2020! vega har dem ikke satt så mye ressurser til spillerene, og heller ikke kommende 7nm vega. Navi som dem satser på fremfor vega, vil bare matche geforce i mid-end og lavere... Navi er designet for konsoll! Ikke før i 2020 da AMD kommer med en ny arkitektur at NVidia vil få match i high-end...

     

    Har ikke trua på intel i 2020, da det skjer veldig mye spennende for AMD og NVidia!

     

    Det kan stemme, men det du nevner er *kun* rykter, basert på kilder som er veldig tvilsomme.

    • Liker 3
  7. Regner med de som spiller er ute etter å prøve og få seg chicken dinner, da er det bedre med stripped down settings fremfor realisme! Spesielt Foliage, står den på high så ser du fyldige busker og trær, mens motpart som har foliage på very low ser nesten gjennom busker (så dårlig plass og gjemme seg).

     

    Nei, foliage endrer rendering av LOD på trær i lang avstand. Dvs trær vises med en lavkvalitets render på rundt 1km avstand, om du skrur opp foliage. Høyere foliage gir skog på lengre og lengre avstand. FPS loss er ca 2-5fps fra low til very high.

     

    Ellers, hva skjer med å ta med så få AMD-kort? Selv om dette ikke er en 'GPU vs GPU' -test, så er det fortsatt interessant å se hvor mye nVidia-optimaliseringen i spillet går ut over tilsvarende AMD-kort.

  8.  

     

    Hvorfor er Vega 64 på 3. plass i snittfps?

    Fordi flere av titlene ikke er neddynget av Gameworks.

     

    han tenker vel mer på at Fps i 1080p er høyere på vega64 - målt til 110,2 mens 1080 ligger målt til 109,8 men fremdeles er 1080 over Vega på listen... vega64 burde vært listet som nr2 over 1080. 

    Javisst, d så jeg ikke. Det var rart. Selv etter snittFPS av de tre oppløsningene ligger V64 en miliFPS foran GTX1080 (78,63 vs 78,5 FPS), så de to burde vel egentlig blitt byttet om på den listen, ja.

    • Liker 1
  9. Jo, hvem kjøper GTX 1050 TI i dag? Vertfall seriøse gamere?

    Man må minst ha GTX 1080 for å kalle seg gamer i dag.

     

    Kunne ønske det fantes billig alternativ, muligens GTX 1150 TI oc vil ligge på GTX 1070 nivå.

    Hvis den da koster under 3000 kr er det bra kjøp.

     

    Faktisk er R9 290x eller 390x bedre kjøp på bruktmarkedet en det AMD RX 580 er. Er vel ikke så mye bedre. Med tanke på prisforskjellene.

    http://gpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-RX-580-vs-AMD-R9-280X/3923vs2192

     

    Vet fortsatt ikke hvorvidt man bør svare LMH1 på sånt - men hvordan kan du påstå at ''Man må minst ha GTX 1080 for å kalle seg gamer i dag.''

    • Liker 4
  10. Altså, de fleste endringene her forstår jeg hvorfor blir gjort. Men enkelte stiller jeg meg helt uforstående til.

     

    SKSen for eksempel, er allerede et komplett ubrukelig våpen, og de planlegger å gjøre det dårligere? Og økt rekyl for AR? Det finnes ikke noe mer irriterende enn for mye rekyl i spill.

     

    Og kanskje det verste: Svømmingen? Du er jo allerede en sitting duck i vannet, og de skal gjøre det enda vanskeligere?

     

    SKSen er på ingen måte ubrukelig, og selv med økt rekyl er det fortsatt ikke noe problem å bruke den. Om du tenker på damage nerf, så er den egentlig ikke nerfet i forhold til før, kun i forhold til mk14 og SLR, da DMRs har fått generelt høyere damage multiplikatorer.

     

    Svømming mener jeg trengte en nerf mtp end games, hvor det er ekstremt kjedelig både å være med på, og å se på (e-sport) der spillere og hele teams gjemmer seg i vann for å dra seg til høyere plassering.

     

    Selvfølgelig er det jo bare subjektivt dette her, men personlig synes jeg faktisk alle endringene gir mening - bortsett fra nerfingen av byer på Miramar.

    Miramar, som allerede er veldig upopulært i forhold til Erangel, har fått færre 'god-hus' i både El Azahar og San Martin, og sikkert flere byer. For eksempel halve loote-runden på sør-delen av El Azahar er nå borte. Da gjenstår etter min mening kun El Pozo som en ok by å skaffe solid loot i.

    • Liker 1
  11. Mon tro om dette vil gjøre skjermbytte ved knusing enda viktigere å få unnagjort? Samt at det kanskje blir enda dyrere? Jeg vet jo ikke hvordan fingerleser-sensoren ser ut/fungerer, ei heller om den er noe spesielt dyr.

    Men hva er egentlig direkte fordelen med sensoren i skjermen? Jeg for min del synes det er utrolig godt og enkelt å touche sensoren med langefingeren bakpå min LGG5.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...