Gå til innhold

Tok3n

Medlemmer
  • Innlegg

    461
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tok3n

  1. Av ren nysgjerrighet, er det noen som vet hvorfor det ikke var orakel ukene før obligene skulle leveres dette semester? Husker det var det første gang jeg tok 1010 og det hjalp utrolig mye. Har noen bekjente som slet veldig med obligene og det endte med at jeg gjorde obligene for dem.

  2. Venter også på samme begrunnelse, men noen som vet noe om klagefristen? Regner med at fristen for å klage går ut etter vi har fått begrunnelse, alt annet virker dumt for meg.

     

    Hva fikk folk i inf1010 egentlig? Hadde en C fra første året, tok det på nytt nå og fikk C. Skjønner ikke hvordan det er mulig egentlig :S.

  3. Nope, tok ikke prog.språk forrige semester, jeg tok inf2100, inf2220, inf3331 og stk1000 forrige semsester. inf2100 og inf3331 er 2 meget gode fag om noen allerede har begynt å tenke på hva de skal ta til høsten. Utenom det så er jeg langt ifra alene om å ikke like INF2140. Ble visstnok slaktet av studentene i tilbakemeldingskjemaet til FUI. Som igjen gjorde at det ikke lenger er obligatorisk for prog.net.

     

    Hva er det som gjor 2140 daarlig? Er faget vanskelig? Eller er undervisningen daarlig? Hvis det er det siste, er boken til faget bedre?

  4. Okey, står faktisk helt fast her nå :/

    Har laget et BST og lagret hvor mange noder det er i hver dybde i en int array. Fra før har jeg også hvor mange nivåer det er i treet, og hvor mange noder det er total i hele treet.

     

    Men det jeg ikke klarer er å finne den gjennomsnittlige dybden til hver node.

    Har sikkert alt rett foran meg, men etter flere timer foran skjermen klarer jeg ikke finne ut

    av hva som skal deles med hva for å få det riktige svaret?

     

    edit: Java er språket, men er egentlig ikke ute etter kode, bare hvordan jeg kan regne meg frem til svaret.

  5. Høstsemesteret 2012

    Studiestart: Mandag 20. august 2012

    Semesterslutt: Torsdag 20. desember 2012

     

    Vårsemesteret 2013

    Semesterstart: Mandag 7. januar 2013

    Semesterslutt: Fredag 21. juni 2013

     

    Er det ikke noe som dette? Tror det varierer litt fra sted til sted. Er jo selvfølgelig mulig at du får lengre ferie hvis du er heldig med eksamener osv.

  6. Har nå beveget meg ut i den store SSD verdenen og skal oppdatere firmware ;S

    I den sammenheng har jeg noen spørsmål. Jeg har nå fjernet den gamle disken og monterert SSD`en, jeg har altså ikke OS på disken enda. Planen er å installere Mint, men vil helst vente til etter jeg har fikset firmware.

     

    1. Er det mulig å installere firmware uten OS?

    2. Må jeg gå gjennom alle oppdateringene eller kan jeg bare slenge inn den nyeste?

    3. Hvilken av disse skal jeg laste ned http://www.crucial.c...t/firmware.aspx?(velg Crucial m4 2.5-inch SSD så kommer 2 valg) Eventuelt hvilke andre?

    4. Er denne linken (se under) noe jeg kan følge hvis jeg bare laster ned en av de på punkt nr.3

    http://www.crucial.c...e0009_08-11.pdf

  7. Jeg er i utgangspunktet skeptisk tilfenomenet el-overfølsomhet, men når jeg leser slike artikler som A.magasinets blir jeg jo engstelig for om jeg utsetter barna mine på 2 og 4 for potensiell fare ved å la dem leve i hjem med mobiler og trådløst nettverk. Kan du berolige meg?

    Pia, Oslo

     

    Lars Klæboe Jeg skjønner godt at man blir engstelig når man leser slike artikler. Det foreligger i dag ikke forskning som viser at det er de elektromagnetiske feltene som fører til slike symptomer som artikkelen i A-magasinet skriver om. Vi vet fortsatt ikke hvorfor enkelte blir syke. Men det er et generelt strålevernprinsipp å holde all eksponering så lavt som mulig. Det kan man gjøre ved å montere routeren unna barnerom og soverom, ved å unngå at de minste barna har mobiltelefon og lære dem litt mobilvett. Feltet avtar raskt med avstand fra kilden. Det betyr at om du tenker avstand til slike kilder og der barna oppholder seg lenge, så har du gjort ditt for å redusere det de utsettes for. Se for øvrig våre nettsider www.stralevernet.no under mobil og kommunikasjon for mer informasjon.

     

     

    kilde: http://tuxlegacy.aft...rat/straling08/

    Mye lesestoff rundt dette temaet, bare å google så finner du sikkert frem ;)

  8. Intel ® Core ™ i7-2600

    16 GB DDR3 RAM

    3 TB HDD

    NVIDIA GeForce GTX 580

     

    En rå pc dette ja, drar nok de fleste spill på high/med.

     

    Mulig man kan klassifisere denne som "rå" i et meget, meget svakt øyeblikk, men å betale 13k for denne blir for dumt.

    Ikke bare betaler man overpris for komponentene, men disse i seg selv, som for eksempel en uspesifisert 600w PSU, er høyst sannsynlig av tvilsom kvalitet.

    Tar man i tillegg med i betraktningen at de selger en i7-2600 (altså den låste versjonen) med 16GB RAM på et ikke-navngitt hovedkort som en gaming PC, attpåtil uten SSD av noe slag, burde varselbjellene ringe for noen og en hver.

     

    Hadde ikke tatt i denne med ildtang engang.

     

    Man får så uendelig mye mer igjen for pengene om man velger å bygge selv, eventuelt lar en mer kyndig nettbutikk ta seg av byggingen for seg.

     

    Spørsmålet var om det er en bra gaming pc. GTX 580, i7, 16gb(overkill), 3tb lagring. Man trenger vel strengt tatt ikke SSD til gaming heller?

    Jeg mener dette er bra komponenter til en gaming pc, men selfølgelig ser jeg at det er overpriset + at det er HP. Du vil uansett få mest ut av pengene hvis du bygger selv.

  9. Fortunately for Windows users (Windows NT/2000/XP/Vista/ Win 7), you just need to install KeyTweak created by Travis Krumsick. KeyTweak is technically a keyboard remapper which is absolutely free to download and use. You can interchange keys, change the assignment of several keys or change the layout of the whole keyboard if you want.

     

     

    http://www.techiechips.com/change-modify-reassign-the-keys-buttons-of-keyboard-in-windows/

     

    Noe som dette ?

  10. Skal kjøpe ram til to laptoper, men er veldig usikker på hva som passer. Lurer på om noen kan peke meg i riktig retning. Laptopene jeg skal kjøpe ram til er;

     

    Asus G53SX

     

    Packard Bell EasyNote NM85-JN-449NCD.

     

    Blir meget takknemlig om noen kan finne produktet på komplett.no

  11. Alt av teknologi skaper bare distraksjoner, penn og papir er det eneste som funker.

     

    Lykke til når du skal sortere og bruke flere år med notater skrevet med penn og papir på eksamener, da.

     

    Går på universitet nå, og kom meg gjennom hele vgs med penn og papir. Har fått bestått på alle eksamene mine nå første semester med penn og papir.

     

    Bare fordi det er alle hjelpemidler på eksamen går det fint med 1-2 ark. Det er arbeidet du gjør før eksamen som teller :)

×
×
  • Opprett ny...