Gå til innhold

Vikestart

Medlemmer
  • Innlegg

    276
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vikestart

  1. Det nye spawn er nå åpent! :)

     

    Serveren har blitt oppgradert, vi har installert kart og neste uke kjører vi enda et av våre regelmessige arrangementer:

     

     

    Byggekonkurranse!

     

    Det vil bli opprettet en "midlertidig" creative-verden hvor alle spillere kan bygge på en 100x100 tomt. Innmeldelse koster $10 000 (prisen på tomta)

     

    Starter: Onsdag 30. januar kl.19:00

    Slutter: Søndag 3. februar kl.19:00

    Sted: For å komme dit, skriv: /warp konkurranse (Åpner 30. januar)

     

    1. premie: $160 000

    2. premie: $90 000

    3. premie: $75 000

     

    Dette legges det vekt på:

    - Konsekvent samsvar i arkitektur

    - Byggverket bør være unikt (ikke bare et hus eller eifeltårnet)

    - Størrelsen på byggverket

    - Detaljer

     

    Dette legges det IKKE vekt på:

    - Redstone

     

    NB!! Den creative-verden som blir brukt til konkurransen vil bli SLETTET når konkurransen er over. Den skal KUN brukes til konkurransen, ikke til vanlig Vi har en vanlig creative-verden fra før av. Vinnerene kan få byggverkene sine kopiert over til vanlig verden som et offentlig bygg (Det betyr at dere ikke vil kunne bygge, endre eller ødelegget byggverket)

  2. Vi skal snart oppgradere fra:

    Xeon Quad E3-1230v2 3.3GHz

    8 Gb RAM

    100 Mbps Internet Uplink

    Windows Server 2008 R2

     

    Til dette:

    Xeon Quad E3-1240v2 3.4GHz

    16 Gb RAM

    1 Gbps Internet Uplink

    Linux Distro: CentOs

     

     

    I tillegg vil serveren bli "flyttet" fra New York i USA til Cheltenham i England. Det vil gi en fantastisk mye raskere responstid. :)

  3. Hmm... Skjekket, SÅ MANGE SKILT, får hodepine

    Vi jobber med et nytt spektakulært spawn ;) Det andre er bare midlertidig. Men uansett, om du ikke ønsker å lese skilter så trenger du heller ikke det. Det er bare å gå forbi alt.

     

    Her er en del av det nye spawnet som kommer (uferdig):

    erhrehrehe.png

  4. SpotCraft

     

    Server IP: mc.spotcraft.net

    Hjemmeside: http://www.spotcraft.net

    Kart: http://map.spotcraft.net

     

    Plugins:

     

    Ikke alle plugins er listet her:

     

    - WorldEdit

    - WorldGuard

    - WorldBorder

    - Essentials

    - Vault

    - PermissionsEx

    - LogBlock

    - Anti X-Ray

    - NoCheatPlus

    - CompatNoCheat

    - NoLagg

    - BKCommonLib

    - ChestShop

    - Residence

    - Lockette

    - ScheduledAnnouncer2

    - McMMO

    - BuyCraft

    - Combat Tag

    - Multiverse Core

     

     

    Litt om serveren:

    SpotCraft er en norsk survival server som er åpen 24 timer i døgnet. Serveren ble først startet opp i Januar 2012 under navnet NorCraft, men har siden vært kalt SpotCraft, TierCraft (serveren var engelskspråklig i denne perioden) og nå SpotCraft igjen.

     

    Vi har 2 byer, du kan få én 20x20 tomt gratis i en av byene. I tillegg kan du beskytte opp til 2 stykk 100x100 tomter i villmarka (Så store områder koster flere millioner). For spillere som har spilt lenge på serveren og samlet mye penger kan de også dra til /warp creative og kjøpe en 60x60 creative tomt for $300 000.

     

    Vi har vanligvis 20 - 30 faste spillere på om dagen, over 10 nye folk kommer inn hver dag.

     

     

     

    PvP:

    Når det gjelder PvP, har vi en egen PvP Arena til dette. Du bare skriver /warp pvp for å komme til PvP-Arenaen. Det er 4 forskjellige arenaer der.

     

     

    Alle er velkommen, ingen søknad kreves, bare skriv inn mc.spotcraft.net og koble til! :)

  5. SpotCraft er en norsk MineCraft server som starter i Januar 2012. Siden den gang har serveren vokst kraftig og vi har utviklet en lojal og stabil spillerbase. Vi har per Juli 2012 motatt over 8000 kroner i donasjoner. Det er et tegn på at spillerne liker serveren vår! Vi gjør alt vi kan for at spillerne skal ha det bra! :)

     

    Dette er en survival server med byer, claner, wilderness og PvP Arenaer, men vi har også en freebuild verden hvor du kan bygge det du vil med creative på en 80 x 80 tomt. Det er ganske mange forskjellige ting du kan gjøre på serveren, og det er opp til deg hvordan du vil spille så lenge du følger reglene. Vi har i gjennomsnitt opp mot 40 spillere pålogget samtidig i løpet av dagen, og det vil trolig være flere når sommeren er over.

     

    Det er ingen aldersgrense for å spille på serveren, men for å søke om å bli Moderator kreves det en alder på 13 år eller eldre (1997). Det er usikkert om denne grensa skal skrus enda høyere opp.

     

    Noen kule og viktige plugins vi har er blant annet Factions, Residence, McMMO, PlotMe og Citizens! :)

     

    Når du kommer inn på serveren, starter du i en tutorial hvor du lærer grunnleggende info om serveren: viktige commands, warps og hvordan du skaffer en tomt i byen, og hvordan du beskytter din egen tomt i villmarka helt på egenhånd! :)

     

    Plugins (31):

    - Essentials

    - EssentialsChat

    - EssentialsProtect

    - EssentialsSpawn

    - PermissionsEx

    - Vault

    - WorldEdit

    - WorldGuard

    - WorldBorder

    - PlotMe

    - Residence

    - UltraBans

    - ChestShop

    - NoLagg

    - N3W_TheEndAgain

    - Multiverse Core

    - Multiverse Inventories

    - Multiverse Portals

    - McMMO

    - McMmoAp

    - Lockette

    - LogBlock

    - X-Ray informer

    - CombatTag

    - Citizens

    - ScheduledAnnouncer2

    - NoCheatPlus

    - EnchantView

    - Backup

    - BuyCraft

    - Spleef

     

    Hardware:

    - Intel Xeon Quad Core X3440 2.5 GHz

    - 8 Gb DDR3 RAM

    - 500 Gb HDD

    - 1 Gbps Internet Connection

    Vi skal oppgradere serveren 25. juli!

    Da blir den enda bedre!! :)

     

    Programvare:

    - Windows Server 2003 (Windows Server 2008 R2 etter 25. juli)

    - TCAdmin Clan Edition

    - McMyAdmin Enterprise

     

    Maks spillere: 150 (250 etter 25. juli)

     

    Regler:

    http://www.spotcraft.net/regler

     

    Hjemmeside:

    http://www.spotcraft.net

     

     

    IP: server.spotcraft.net

     

    Vi krever ingen søknad eller noe for at du skal bli med, det er bare å logge inn og starte! :) Vi jobber konstant for å ha den beste samlinga med moderatorer, så ikke nøl med å spørre vår snille moderatorer om hjelp dersom du lurer nå noe. ;)

    Velkommen til SpotCraft!

  6. Som sagt over, siden dere er homofile, er det ikke akkurat fare for at dere får barn med hverandre. Det er nettopp det en skal være forsiktig med hvis det er slekt, men for dere blir ikke det et problem.

     

    Så dette forholdet burde være uproblematisk! Kjør på :)

    • Liker 1
  7. En mann som trodde han var homoseksuell i 5 mnd er ikke hetero. Men biseksuell, eller selvfornekter. Det er ikke uvanlig at folk prøver å komme ut av skapet, men blir dyttet tilbake av de man har rundt seg.

     

    Feil. Jeg har da snakket med helsesøster og leger (også fordi jeg er homofil selv ja). De er ikke enig med deg. Ungdomstiden er en periode med store hormonforandringer, dermed mye forvirrelse.

     

    Og jeg sto han såpass nært at han ville ikke ha trukket seg tilbake i forhold til meg, sånn plutselig.

  8. Hvor gammel er du? Du burde egentlig ha følt deg homofil i minst 1 år før du gjør noe ut av det. En jeg kjenner trodde han var homofil i 5 måneder og vips så fant han ut at han er hetero.

     

    Går du ut med det nå, blir det utrolig vanskelig å reversere det.

     

    Om du er sikker, så prøv å luke ut hva vennen din synes om homofili uten å avsløre deg selv. Hvis dere ser noen homofile på TV eller på gata, se på reaksjonen hans. Altså, snok litt forsiktig i krokene.

  9. Hva er krydderet? Javel, forholdet kan ta slutt og vil ta slutt etter all sannsynlighet, akkurat som alle andre forhold folk til stadighet inngår og oppløser. Hva slags betydning har det for aldersforholdet? Er det du prøver å si at den mindreårige fort kan ombestemme seg og gå til rettssak? Det er jo tenkbart men ikke så sannsynlig...

    Ungdommer er i en periode i livet hvor man forandrer seg mye, på kortere tid enn alle andre utviklingsperioder i livet. Man synes det om det og ditt om datt, men plutselig så bytter man mening. I løpet av alle de forskjellige årene i ungdomstida har man som regel forskjellige behov sosialt sett, hva man forventer og er villig til å gi i et forhold, seksuelle tanker og fantasi, osv.

     

    Det er dette jeg mener. Det er mye større sjanse for at et forhold tar slutt i ungdomstida selv om du har funnet en du passer sammen med akkurat nå, enn at et godt forhold tar slutt i voksenlivet, selv om det fortsatt skjer ofte da også.

     

    Jeg feilformulerte kanskje den setningen i det første innlegget mitt. Det jeg egentlig mente er at når aldersforskjellen er 3 år midt inni ungdomstida, DA vil forholdet mest sansyneligvis ta slutt uansett. Da snakker jeg om dette med forskjellige behov og rask utvikling igjen. ;)

  10. Det er nå slik at så lenge andre mennesker er innvolvert så nytter det ofte ikke med hva du følte der og da eller hvordan du gjorde det. Tingen er at det skjedde, og det gjør henne vondt. Selvfølgelig kan det lette litt på det hvis hun får vite at det var under spesielle omstendigheter, men handlingen er fortsatt grunnleggende den samme; utroskap - sex/roting med en annen person bak ryggen på partner.

     

    God bruk Empati kan være et godt hjelpemiddel her. Sett deg inn i hennes følelser. Forestill deg hvordan det ville vært hvis rollen din og hennes hadde vært byttet om på slik at hun ble synderen, men bare oppi hodet ditt. Bruk det til å "navigere" deg selv bedre.

     

    Det er dumt å begynne å mase og unnskylde seg også. Stå frem og si hva du har gjort. Si det rett ut sånn som det er og at du hater deg selv akkurat nå for det du har gjort. Begynner du med "Ja, men jeg var full og..." og "men det er ikke som du tror" så kan det fort bli verre. Vær ordentlig ydmyk, ærlig og mer uselvisk.

     

    Men hun burde høre deg fult ut, og ikke bare halvveis. Uansett om du har vært utro, så fortjener du i hvert fall å få si det du har å si. Hun kan ikke vite om du har info som kan forandre situasjonen drastisk. Det vet man ofte ikke før man hører eller ser det.

  11. Mest sansynelig vil nok forholdet ta slutt etter hvert.

     

    Er dette relevant?

     

    For øvrig enig.

    Ja, er det relevant. Han spør hva vi synes om den aldersforskjellen han har oppgitt.

     

    Jeg bestemte meg for å skrive min mening, og i tillegg, for å krydre litt på det, la jeg til det faktumet der. Det er faktisk fakta, statistisk sett og det er normalt (På grunn av utviklingen i puberteten. Vi forandrer oss fort stadig i den perioden. Plutselig har vi et helt annet syn på ting). De fleste forhold i ungdomstida tar slutt en eller annen gang, og som regel etter ikke så lang tid (Definisjonen av lang tid og kort tid angående forhold er selvfølgelig induviduelt, men du skjønner sikkert).

  12. At det var en god ide, eg var seriøs -.-

     

    Nei det er ikke rart.

    Ville ikke reagert på det.

    Ja det siste hadde vert uten om det vanlige, men ikke rart, som i...døde foreldre rart, selv om det heller ikke er rart i den samenhengen, hmm. vanskelig å forklare..

    Da beklager jeg. ;) Er ikke lett å vite med all den trollinga og alle de morsomhetene (not) vi finner overalt på internett nå til dags... xD (Lol, jeg høres gammel ut, enda jeg er 15)

     

     

    Takk for alle svar så langt. Jeg regner vel med at det kanskje ikke er så rart. Det er bare litt rart med tanken på at de mest sansynelig ikke vil komme til å kjenne foreldrene mine. Jeg vet jo ikke hvordan det er på videregående ennå, men sånn som jeg har hatt det på videregående knytter på en måte vennene der ofte ikke bare et vennskap til deg, men også et lite vennskap til foreldrene hvis man er gode venner. Man blir jo kjent med dem også hvis de to vennene er mye sammen, hvor en del av tiden er hjemme hos personene - for eksempel når de spiller, overnatting osv.

×
×
  • Opprett ny...