Gå til innhold

Marulven

Medlemmer
  • Innlegg

    177
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marulven

  1. Som tittelen sier så trenger jeg hjelp til å velge meg ut noen øreklokker av typen lukkede. Jeg vil helst at de ska lydisolere så mye som mulig, fordi jeg er i militæret og bor på rom sammen med andre og vil nødig forstyrre/bli forstyrret.

     

    Når det gjelder lydbilde liker jeg en god bass og har prøvd Beats og likte de veldig godt, noe i den duren tenkte jeg men kvalitet er det viktigste.

     

    Hodesettet vil bli brukt på netbooken(ASUS eee 1215N) og mobil (HTC Desire). Netbooken har ikke dedikert lydkort men med et program kalt Realtek HD Audio blir lyden mye bedre enn uten.

     

    Har surfa litt på nettet og kommet frem til at Shure SRH240+ og Audia Technica ATH-M50 er to veldig gode alternativer. Kikket litt på Monsters populære Beats også, men de krever batteri og da er de helt ut for min del.

    Grunnen til at jeg ikke allerede bare har bestilt ATH-M50 er at jeg ser flere steder at de ikke var beregnet til mobilt bruk, og det er jo det som er dens eneste formål. Noen sider sier de kan brukes mobilt og andre ikke, trenger oppklaring.

     

    Kom gjerne med tips til andre relevante headset og det skal bestilles i dag så svar så snart som mulig blir satt pris på.

     

    På forhånd takk! :new_woot:

  2. Vil anbefale et skikkelig skjermkort hvis du har planer om å nyte BF3, kjører såvidt BC2 på MAX med mitt 6950 på 1920x1080.

     

    Ville også ha kjøpt et AMD kort da alle disse har DP.

     

    Jeg ville tatt utgangspunkt i Black Refinery som er en seriøs oppdatert PC-pakke og bare lasset på med så mye RAM som du trenger og hive på minst et Nvidia 570 skjermkort.

  3. Som tittelen sier har en kamerat av meg kjøpt seg en Samsung keyboard dock, men når han trykker ÆØÅ kommer isteden tegnene: ';[ (i nøyaktisk rekkefølge)

     

    Så mitt spørsmål er; kan man laste ned en oppdatering noen steder så han kan få æøå opp på skjermen? Det funker på touch-tastaturet på galaxy tab'en og det er egne taster for keyboard dock for ÆØÅ.

     

    Galaxytab er kjøpt i norge og det samme er keyboard dock.

     

     

    oppgrader Galaxy Tab'n til siste firmware så løser det dette problemet

    Takk dette løste problemet :D

  4. Tror dere denne kommer gjennom tollen og inn i Norge?

     

    Ja. Får jo kjøpt disse i norge så: http://www.pentagon.no/harpy-p-1078-c-431.aspx

     

    Ehhh... Så... Hvis DX begynner å selge ekte skytevåpen mener du at det slipper igjennom tollen fordi det selges i Norge? Det er nok ikke så enkelt skjønner du. Fordi om en butikk i Norge selger noe (og dermed har importert det) betyr ikke det at du også har lov å importere det. Først kommer spørsmålet om du har lov å importere noe, SÅ kommer spørsmålet om du faktisk har lov til å besitte/eie det og til slutt kommer spørsmålet om du har lov til å bruke det. 3 helt forskjellige ting.

     

    Edit: Leif

     

    Javel. Sikkert flaks at kniven min kom igjennom da. :w00t:

     

    Javel? Neivel? Joda, neida, men så... Det var argumentasjonen og hvordan han/hun kom frem til svaret på jeg reagerte på og ikke selve svaret.

    Bestilte meg denne i går samt en haug med solbriller i 3 ordre. Da er det bare å håpe på at kniven kommer gjennom:D Tok slik gift greier i håp om at det også skulle hjelpe:P

×
×
  • Opprett ny...