Gå til innhold

alfi27

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alfi27

  1. Da er SSD-disk bestilt, får macen i neste uke og får Eplehuset til å gjøre jobben (jeg har minst 10 tommeltotter når det gjelder ALT praktisk), og de skulle ha 1000,- for å sette i SSD og ekstra RAM (syntes ikke det var så gærnt, da de gjør alt som er nødvendig av installering av OS utenom å aktivere TRIM).

     

    Jeg lurer på et par ting. For det første, er TRIM nødvendig å aktivere? Han jeg snakket med på Eplehuset mente at dette ikke var nødvendig da nyere SSD'er har en kontroller som tar seg av sletting og celleformatering og sånt selv.. Og for det andre, kan en slik brukes til å først oppgradere firmware (om nødvendig) på en maskin som kjører Windows, og deretter til å bruke den originale harddisken som en ekstern harddisk?

  2. Heisann. Skal begynne på vgs til høsten, og har bestilt meg en Macbook Pro til en litt rimeligere pris i forbindelse med dette. Ulempen er selvsagt at man kun kan velge basismodellen, så jeg må installere SSD utenom (egentlig like greit da Apple skal ha en hest og en arm for SSD-disker). Har i utgangspunktet bestemt meg for 256GB, og det står mellom denne og denne. Lurer også på, hva er forskjellen på denne og førstnevnte? Den ene er jo desktop-kit, så det er vel egentlig ikke nødvendig på en bærbar (skal også ha 8GB ram, så får jo nesten det gratis om jeg ikke velger desktop-kittet)? Jeg har tenkt å bytte med en gang jeg får maskinen, så overføring av filer vil ikke være nødvendig.

  3. Var det bare meg, eller var dette VELDIG skuffende? Telefonen henger jo allerede langt bak dagens mobiltelefoner hva angår teknologi, hvordan tror dere det vil se ut om et år?

    På hvilken måte henger den etter et år? Skjermstørrelsen er kanskje mindre enn de andre flaggskipene på markedet, men er den egentlig for liten? Folk som er over gjennomsnittet interessert i mobiltelefoner vil kanskje ha størst mulig skjerm (selv om jeg synes 3,5" er en perfekt størrelse, og vil si at jeg er over snittet interessert i mobiltelefoner), så fungerer den meget bra til det aller meste.

    Hvis det ikke var skjermstørrelsen du siktet til, hva da? Prosessoren er jo absolutt ikke dum (jeg har aldri sett antydning til hakking eller "henging" på iPad 2, og iPhone-OS er mye lettere å dra), kameraet ser meget bra ut, bedre batteritid, og lagringsplassen er oppe i 64GB.

    Edit: ser at noen klarte å spør om det samme, og du klarte å svare innen jeg skrev dette innlegget.. Morsomt.. :nei:

  4. selv om disse telefonene ser utrolig gode ut, så kommer jeg aldri til å kjøpe noen av dem. fordi jeg har en X10 som sannsynligvis aldri kommer til å få Android 2.2/2.3

    og jeg regner med at SE ikke er så veldig mye kjappere med oppdateringer til disse telefonene med mindre de har jobbet så mye med disse at de ikke har fått tid til X10.. men uansett, no more SE for me!

  5. X10 og Desire er gode på hvert sitt område. Desire har mer ram, mens X10 har bedre kamera. om du kommer til å merke at Desire har mer ram, spørs litt ettersom hva du bruker den til. om du ikke er en krevende bruker, kommer du nok ikke til å merke forskjell på ramen. kameraet er nok en mer vesentlig forskjell, og X10 har i tilleg større skjerm (og høyere oppløsning, men det er ikke merkbart). husk det, at Desire blir ikke levert med AMOLED lenger. Samsung (som leverte AMOLED-skjermer til htc) klarte ikke å lage nok skjermer. htc har derfor gått over til SLCD (Super LCD). det er nok mindre forskjell på SLCD og TFT. X10 vil nok bli bedre når den får 2.1, men om den noen gang kommer til å få 2.1, er en annen sak. om SE for en gangs skyld klarer å holde løftet sitt, så kommer den sikkert i slutten av oktober. om SE sitter på lur med en 2.2 oppdatering klar til jul/litt etter jul så kommer den til å bli veldig mye bedre, med blant annet bedre ytelse og mulighet til å lagre apps på minnekortet. men det er selvfølgelig bare tomme håp, og om SE jobber like tregt på hver oppdatering, så har vi ikke 2.2 før uti neste vår, og da er det sannsynligvis pepperkaken(Android Gingerbread/3.0) som kommer til å gjelde.

    X10 har veldig bra kamera, og hvertfall veldig mye bedre enn Desire sitt (sjekk Amobil sin test av Desire, og gå på side 3, så ser du sammenligning av de to). så om kamera er veldig viktig for deg, så burde det ikke være så vanskelig å velge. om du ikke bryr deg om snegletrege utgivelser av oppdateringer heller, så er jo valget enkelt.

×
×
  • Opprett ny...