Gå til innhold

K_H

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av K_H

  1. Personalhuset (vet ikke om de heter det lenger) skaffet meg den jobben jeg har i dag. De leide meg ut for et halvt år. Innen den tid var utløpt fikk jeg jobbtilbud fra bedriften jeg var utleid til. Helt topp.

    Må også sies at denne stillingen ikke var utlyst i det hele tatt, så hadde det ikke vært for personalhuset så hadde jeg ikke fått vite om at der var en ledig stilling i det hele tatt.

     

    Så jeg har gode erfaringer. Men jeg vet også om dem som sliter med å få fast stilling noe sted. Blir leid ut på halvtårsbasis til diverse firma. Greit for en periode, men bedre å ha noe fast.

  2. Hadde jeg vært deg så ville jeg sett ekstra på Skoda Octavia.

    Søk på finn.no på Octavia L&K så finner du kanskje en ekstra fin en...

     

    Gamle franske biler klarer hvertfall jeg meg fint uten.. Har ikke kjørt mye Laguna, men nok til at jeg vet at jeg aldri kommer til å kjøpe en. Hvertfall ikke i den prisklassen du er ute etter.

     

    Golf stasjonsvogn er også en mulighet..

    • Liker 1
  3. Archicad som jeg antar du mener er mest brukt av arkitekter. Programmet er ment som et tegneprogram før bygg. Gjerne med fokus på det estetiske. Revit er et autodeskbasert program som gjør mye av det samme, men dette er mer brukt av byggingeniører. Autodesk lager også autocad, som er et mer generelt tegneprogram. Kan brukes til å tegne det meste. Revit er vel egentlig en tilpassing av autocad. Archicad er en helt egen greie. Tsjekkisk produsent om jeg ikke tar feil.

  4. Dette er forsåvidt ikke noe jeg har gjort på jakt men noe jeg ble vitne til..

     

    Vi fant hodeskallen av en ku lang oppe i fjellet et sted under fuglejakt. Det endte opp med at kompis nr1 kastet hodeskallen opp i luften mens kompis nr2 skjøt. De to syns visst at dette var hysterisk morsomt, men jeg klarte lett å styre meg her..

  5. Dersom skolen din faktisk underviser i Autocad så kan det vel ikke være veldig vanskelig å få noen ved skolen din til å ta tak i dette og sørge for at skolen blir registrert.

     

    Ellers er det jo også mulig å hente ned Autocad for fri bruk i 30 dager.

  6. Teknisk fagskole er vel 2-årig. Vurderte dette selv (var da ferdig med utdanning som rørlegger), men av en eller annen grunn så valgte jeg heller å ta den fult ut og gå for ingeniørstudier.

    Dette bør du vurdere. Nå vet jeg ikke hvordan det er for en med din bakgrunn å få jobb etter teknisk fagskole, men min erfaring er hvertfall at dersom du tar ingeniørutdannelse så har du mye mer av jobber å velge mellom.

    Ja det er ett år (kanskje to dersom du må ta forkurs som jeg måtte) ekstra med skole, men dette året går fort. Og du angrer garantert ikke når du er ferdig.

     

    Kan desverre for lite om teknisk fagskole til at jeg skal si så mye om læreplanen her.

    Men min oppfordring er at dersom du først skal gå mer på skole så vurder også ingeniørutdannelsen.

  7. Joda.. Er nok av dem som tjener penger på dette. Kjenner noen som tjener penger, og så vet jeg om en som tok livet sitt etter å ha spilt vekk alt han eide.

     

    Har man en tendens til å bli litt hekta på ting så er ikke poker det lureste å begynne med.

    Fort gjort at man kommer litt ut av kontroll...

  8. Knurr dette ja..

     

    Smaker ganske godt. Fin i fiskesupper.

     

    Rødknurr kan det også være. Sjelden men fantastisk flott fisk. Kjennetegnes ved at de store finnene på siden foran har en knall-blå kant ytterst. Disse finnene er også større på rødknurr enn på vanlig knurr.

  9. Får du bruk for våpen i de Norske skoger så har du klart å rote deg borti noe som svært få har klart før deg.. Bjørn og Ulv er vel det du kan møte av farlige skapninger, men det er jo ikke akkurat store mengder av disse. Ikke har de for vane å angripe folk heller.

     

    Skal du ha med våpen for å skaffe mat så hjelper det ikke bare med jegerprøven. Du må også innhente tillatelse fra grunneiere. Og så er det jo ikke mange mnd i løpet av året det er lov å jakte i det hele tatt. Ikke sommerstid hvertfall.

  10. Henger meg på sistemann.

     

     

    Jeg vet godt at jeg ville sjekket fraværet dersom det var jeg som skulle ansette noen.

    Om syv dager er mye eller lite er jo litt vanskelig å si. Det er jo uansett ikke veldig mye.

    Får man seg en lungebetennelse så er man fort borte i noen dager, og dersom man vanligvis er frisk og holder seg på jobb så kan jo dette virke værre enn det egentlig er.

    Tror de fleste arbeidsgivere har dette i bakhodet.

     

    Uansett... Gå på jobb/skole når du er frisk. Er du syk så er du syk.

  11. Å bli rik på nett er mulig, men da må du nesten jobbe på...

     

    En enklere måte å tjene penger på er en vanlig jobb. ;-)

     

    De som tjener penger på nett i dag driver vel stort sett blogger etc med hinsides mange besøk i løpet av dagen. Skal man oppnå noe sånt så må man enten bruke alvorlig mye tid på bloggen, eller ha en veldig god ide til nisje-blogg.

     

    Det finnes jo tusenvis av sider på nett om hvordan man skal kunne bli rik i en fei på nett.

    De fleste tipsene er at du skal lage deg en side som forteller andre igjen om hvordan de skal kunne bli rik i en fei.. :-) Men det funker selvsagt ikke.

     

    Å tjene litt ekstra kroner på en blogg er derimot gjennomførbart for de fleste.

     

    Ellers har du jo nettpoker da. Du merker fort om du "har det i deg" eller ikke.

    Men dette er vel uansett ikke noe jeg vil anbefale. Nok av dem som har spilt seg fra hus og gård. Mener jeg leste at ca 1 av 10 tjener penger på nettpoker.

  12. Lønn aner jeg ikke, men jeg tror du kan regne med å havne på ca det samme som en elektriker.

    (Mulig jeg tar feil nå altså, men er nok ikke så langt unna).

     

    Fremtidsutsiktene er vel som de fleste håndtverkere. Det er alltid behov for dem, men i dårlige tider blir det selvsagt mindre ny-bygg, og man er da avhengig av å ha nok service-jobber å gå på.

     

    Ellers er jo varmepumpeteknologien stadig mer i tiden, så på det området vil det vel bli mer og mer arbeid. (Skal nevnes at det ikke bare er kuldemontører som holder på med det).

     

    Kjenner bare en som jobber som kuldemontør selv, men jeg kan hvertfall melde videre at han synes å være happy med jobben sin. :-)

  13. Dæven.. 2000 besøkende på en dag er jo slett ikke værst etter å ha holdt på i kun kort tid.

    Jeg har vel enda til gode å være over 50 på en dag, men det har jo litt med innholdet å gjøre. Det positive er at jeg har ganske høy klikkprosent på dem som er inne på siden.

     

    Tidløst innhold er helt klart et triks det også. Føler vel det at min blogg bør kunne generere treff i lang tid selv om jeg skulle finne på å slutte med å oppdatere den.

  14. Såvidt jeg har skjønt så er det klikking på egne annonser og offentliggjøring av hva man tjener i kroner og øre som blir slått hardt ned på sv google. Kan aldri tenke meg at google henger seg opp i hvor bilder er hentet fra. Men det er jo kanskje andre som ikke blir så fornøyd om man knabber bilder av dem.

×
×
  • Opprett ny...