Gå til innhold

pk2010

Medlemmer
  • Innlegg

    1 043
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Innlegg skrevet av pk2010

  1. nærmest /kun/.. sikkert /kun/ mennesker som har erfaring med det rent byggetekniske, noen måtte jo trossalt bygge sykehusene, svømmebasseng, bordell og annet som var nødvendig for både produksjon og rekreasjon i arbeidsleirene.

     

    Det finnes ikke noe bevis for at en eneste jøde døde i noe gasskammer.

     

    Jødene som "forsvant" kan enten aldri ha eksistert i utgangspunktet eller så ente de opp i okkuperte Palestina hvor deres etterkommere i dag terroriserer de innfødte.

    • Liker 4
  2. Bassenget er en fysisk gjenstand man kan se og ta på, levningene av disse jødene som påstås utryddet på helt fantastisk futuristiske metoder derimot finnes det ikke et fnugg spor av.

     

    Bizarre Tales

     

    At one time it was seriously claimed that Jews were systematically electrocuted at Auschwitz. American newspapers, citing a Soviet eyewitness report from liberated Auschwitz, told readers in February 1945 that the methodical Germans had killed Jews there using an "electric conveyor belt on which hundreds of persons could be electrocuted simultaneously [and] then moved on into furnaces. They were burned almost instantly, producing fertilizer for nearby cabbage fields." (note 4)

     

    And at the Nuremberg Tribunal, chief U.S. prosecutor Robert Jackson charged that the Germans used a "newly invented" device to instantaneously "vaporize" 20,000 Jews near Auschwitz "in such a way that there was no trace left of them." (note 5) No reputable historian now accepts either of these fanciful tale

     

    http://www.zundelsite.org/debate/006_jam.html

    • Liker 1
  3. Den store ironien er at hordene fra den tredje verden ønsker seg hit nettopp pga at den hvite majoriteten betaler for deres opphold, når tallet innvandrere blir ufordelaktig høyt i forhold til eierne av landet så vil også degenerasjonens effekt gjøre seg gjeldende på andre måter. Det er helt umulig å sakte men sikkert gjøre Norges befolkning til en sørpe med mulatter og mongreller. Før den evige jøde har oppnådd det mål så vil vi ha kriger og opprør som vil gjenopprette orden. Det er helt umulig at dette kan fortsette.

    • Liker 1
  4. Nei, du prøver å være vanskelig.

    At det finnes biologiske forskjeller er uomtvistet. Hudfarge og mye annet. Men det er høyst legitimt å møte en påstand om at også seksualmoral (eller mangel på samme) er biologisk med spørsmål om hvilke. Krav om dokumentasjon på kontroversielle påstander er ikke å være vanskelig, selv om det kan være vanskelig å oppfylle kravet. (Enten det nå er fordi det ikke er politisk korrekt å forske på det eller fordi slike forskjeller ikke finnes.)

     

    Geir :)

    Kjønnsdrift er den største faktoren.

    • Liker 1
  5. Jeg synes det var komisk for et par år tilbake når denne Anne Sender og en annen jøde tilknyttet Synagogen i Oslo var på fjernsynet. Den gangen hun kaklet om at hun kunne se hatet i øynene til Kåre Willoch grunnet at han hadde påpekt at Obamas stabsjef var jøde.

     

    Noe som var ekstra komisk med den hendelsen er at jødene i forkant åpenbart hadde hatt en "pep-talk" siden de ALLE brukte ordet ensidig når det kom til medias dekning av slaktingen av sivile palestinere (blant jøder kjent som sivile skjold).

    • Liker 3
  6. Nordmenn voldtar ikke like mye som innvandrere pga biologiske forskjeller, det er den hele sannheten. Når vi atpåtil har flere innvandrere som er menn enn kvinner så sier det seg selv at det vil få uheldige konsekvenser, men her skal man heller fokusere på uverifiserbare "festvoldtekter" og lignende slik at dette multikulturelle sirkuset kan forsvares med det resultat at enda flere jenter blir voldtatt.

×
×
  • Opprett ny...