Gå til innhold

Sebbz

Medlemmer
  • Innlegg

    261
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sebbz

  1. Zeph skrev (På 26.2.2022 den 9.52):

    Etter å ha lese ein heil del, mest om GPU, så slo eg til på følgjande frå Dustin:

    • EVGA GeForce RTX 3070 XC3 Ultra (Lhr) - 8995,-
    • Intel Core i5 12400F 2.5GHz - 1990,-
    • ASUS Rog STRIX B660-a Gaming Wifi D4 DDR4 S-1700 ATX - 2655,-
    • Kingston FURY Beast 16GB 3,200MHz DDR4 SDRAM DIMM 288-pin - 834,-
    • Arctic Cooling Freezer 34 eSports Duo - 469,-

    Total: 14 943 kr

    Det er 60 dagar ope kjøp, om det skulle dukke opp noko.

    GPU-prisen verka grei. 3070 ligg ofte over 10k og det er ofte fleire Ti. Eg valgte ikkje Ti sidan forskjellen i yting er liten, Ti trekk meir straum, blir varmare og støyer meir. På diverse fora verkar folk nøgd med EVGA-kortene.

    Hovedkortet har sikkert meir greier enn nødvendig, men det var på lager. Ville uansett ha Wifi.

    Planen då blir å behalde SSD, PSU, kabinett og Windows. Om det fungerer så synest eg det er ganske bra å kunne bruke 8 år gamle delar i ein ny PC.

    Kan anbefale å ikke bruke samme PSU som du hadde fra tidligere. Vil og anbefale deg å beholde SSDen, men kjøpe en ny som du bruker som C-disk. Elden ring er forresten elendig optimalisert til PC for øyeblikket:

     

  2. Har sett på de ja, men de har ikke AGS-101 modellen som jeg ser etter :/ Denne siden er og aktuell: http://www.gamegirl.se/produkter/gameboy-advance-sp/konsoler.php

     

    De selger SP oceanic blue AGS-101 for 1199,-. Men prisen er ikke i nærheten av den jeg fant på eBay

  3. Heisann, jeg tenker å spille gjennom Pokemon Sapphire og Fire Red før Omega Ruby kommer ut til 3DS. Er på leit etter en GBA SP AGS-101 modell som ikke er fake. Fant en på ebay: http://i.ebayimg.com/00/s/ODk5WDE2MDA=/z/lkUAAOxydUJTNYU8/$_57.JPG

     

    Link til den aktuelle SPen: http://www.ebay.co.uk/itm/Nintendo-Gameboy-Advance-SP-AGS-101-Backlit-Screen-GBA-SP-Backlight-Rare-/301319044884?pt=UK_VideoGames_VideoGameConsoles_VideoGameConsoles&hash=item462803bf14

     

    Noen som kan se om den er fake eller ei? Prisen ligger på 60 Britiske pund.

     

    Det var ikke noe bilde av baksiden. Men står den er refurbished.

     

    Kom gjerne med linker til andre SPer som selges i Europa på ebay. Kjøper ikke fra Amazon grunnet få bilder av selve produktet jeg skal kjøpe.

  4. Nøkkel: F9N-FC9-6TP

     

    Har ikke PS4 så gir nøkkelen bort til en som har mer bruk for den :)

     

    Betaen varer til 21.

     

    How to redeem your Bungie Code

    The codes can be registered on Bungie now. To register Bungie codes, please follow these instructions:

    • Go to http://bungie.net/beta and follow the instructions. You must have a valid Bungie.net account, so if you do not already have an account, you must create one
    • After you create or sign-in to your Bungie.net account, you will be asked to verify your email address before entering your 9 digit Destiny Beta code
    • Once you have redeemed your Beta code, your account will be approved for Beta access
    • Starting July 10, you must visit your account profile page on Bungie.net to select the platform of your choice
    • Shortly before the Beta begins for the platform of your choice (July 17 for PlayStation systems; July 23 for Xbox systems), Bungie will email you your Destiny Beta code – your Destiny Beta code will also be visible via your Bungie.net Account Profile/Redeemed Codes page, secured behind your login credentials
  5. Hei

     

    Skjønner frustrasjonen din Sebbz, det er viktig å ikke vike 1cm ovenfor netonnet, har kranglet frem og tilbake med de jeg også. Hold deg saklig, å krev å få snakke med en sjef der, jeg gjorde det å da unnskyldte han seg med at de svenske kundebehandlerne ikke forstod norsk godt nok... :p

     

    De har forsåvidt et poeng i forhold til bøyde pins, du tok ikke bilder av kortet før du satt igang med noen form for montering? har lært meg til å ta bilde av ALT jeg kjøper slik at problemer som dette ikke oppstår.

    Har vært hyggelig hver gang jeg har snakket med kundebehandlerne hos NetOnNet. Tror du det hjelper noe om jeg ringer inn og snakker med en sjef? Hva mer kan jeg si? Asus nekter garanti på grunn av bøyde pins, er det da netonnet som skal gi pengene tilbake? Har null peiling på slike lover.

     

    Tok ikke noen bilder før montering nei.

     

    Skal ta bilder og filme neste gang jeg åpner forseglingen på et hovedkort..

  6. Er desverre redd for i disse tilfellene, blir det mere påstand mot påstand, om verken du eller Asus kan bevise at det ikke var bøyde pins før hovedkortet var brukt eller asus før hovedkortet ble sendt, kan det bli veldig vanskelig sak, størst sansynlig ender det med kunden taper her. Og velger å handle fra en annen produsent og butikk.

    Gjør alt jeg kan for å vinne denne saken og handler aldri hos NetOnNet igjen, holder meg til Komplett.

    • Liker 1
  7. For å spille djevelens advokat litt. Sannsynligheten er vel ganske minimal for at produsent har "glemt" å montere beskyttelsesdekselet på sokkelen så transportskade har oppstått?

     

    Tipper dette er ett hovedkort noen andre har levert inn, med skade, som NetonNet nå selger som "ny" uten å vite om at det er skadet.

     

    Spørsmålet her er da om esken og ESD-posen kortet kom i var forseglet?

    Alt i boksen kom forseglet

  8. Var det CPU caps beskyttelselokk på hovedkortet?

     

    cpu_inst_001.jpg

    Om det ikke var det, kan det nok tenkes det skjedde under frakt fra nettbutikken eller fra Asus.

    Hvis ikke kan det ha asus ha gjort en feil under produksjon.

     

    Er enig det er snakk om dårlig kundebehandling, men kan jo forstå nettbutikken at bøyd pins eller skadet hovedkort er som regel forbrukeren sin skyld. Men er jo unødvendig å ta seg betalt for det i tillegg.

     

    JA, det var CPU caps beskyttelselokk på da jeg åpnet kortet.

  9. Jeg bestilte et Asus Z87-PRO hovedkort for noen uker siden og fikk et defekt et. Problemet var bøyde pins på CPU socket. Jeg sendte tilbake kortet og la til at i beskrivelsen at det kom med bøyde pins på CPU socket. Dette var tydeligvis ikke bra nok. Ringte til kundeservice i dag og fikk beskjed om at det var "bøyde pins" og at de vil bare sende det tilbake til meg.

     

    Betalte også 300,- for inspekjon av kortet, så nå ligger det på totalt 1690,-.

     

    Spurte om en detaljert beskrivelse på hvorfor i helsike jeg ikke får et nytt et/refusjon. Oppdaterer når jeg får mailen!

     

    **UPDATE**

    Fikk svar fra kundeservice/verksted i dag:

    "Hej,

     

    Alla kort kontrolleras innan dom lämnar fabriken.

    Tillverkarna (asus i detta fallet) nekar garanti på alla böjda pins."

     

    Nekar (nektar) betyr nekter, skrivefeil av svenskene..

     

    Skal sende inn klage til forbukerrådet snarest mulig!

     

     

    Anbefaler alle som kjøper dyre datakomponenter om å styre unna NetOnNet, om noe går galt, tar de pengene dine og gir blaffen i om du snakker sant eller ei. :mad:

×
×
  • Opprett ny...