Jump to content

BrynjarH

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BrynjarH

  1. Hei! Har det noen sinne(?!), siden de laget vindows, endret på hvordan de viser detaljert informasjon og hvordan man endrer dette? Ok,da var frustrasjonen løst opp. Takk. så til spørsmålet Hvordan endrer jeg permanent en visning av en mappe med alle dens undermapper til foreksempel detaljert informasjon som inneholder 6 kolonner som jeg velger selv? Jeg vil ha med vertikal og horisontal oppløsning, dimensjoner og dato modifisert. Grunnen til at jeg tror det er lenge siden det er oppdatert eller hvorvidt jeg bare er en skikkelig noob er antal klikk man må hamre inn i den stakkars musa for å flytte "Vertical resolution" opp til en posisjon som kommer lengst frem i "køen" se bildet: Jeg har forstått at det er forskjell på "bibliotek" og andre mapper. Men finnes det ikke noen raskere måter å endre visninger av detaljert informasjon og hvordan påvirke alle undermapper? Jeg er sikkert på at det er en håndfull som har irritert seg over dette, funnet en løsning og eller laget et program som hjelper de. Kjenner dere, mine gode datakyndige venner, til et slikt program, eller kan dere lære meg hvordan jeg kan raskere og enklere og muligens permanent endre en rekke mappevisninger uten at det blir et større prosjekt hver gang? p.s. Et godt tips: Jeg var litt frustrert og sur, men så gjorde jeg om sriften til comic sans, og da ble alt så mye bedre! hehe. Takk, Mvh, BrynjarH Ok, nå har jeg sett litt til og det ser ikke ut som det er noen svar enda. "How to geek", en herlig kilde til datakunnskap melder følgende: "It’s a shame that Microsoft never went any further with the idea after its initial implementation. It would be really great, for example, if we were able to create our own templates. Nonetheless, it’s still handy being able to set up the templates we do have for different types of folders and apply those templates system wide." NOTE: Folder templates have been around since the Windows XP days and using them hasn’t changed much over the years. The techniques in this article apply to Windows XP through Windows 10." http://www.howtogeek.com/howto/16694/customize-the-five-windows-folder-templates/ Så mitt spørsmål er delevis det samme, finnes det en workaround på å lage egne templates? er det et program som gjør dette eller er det noen haxxor paxxor triksemetorer som kan gjøre noe med dette? På ny, Vennlig hilsen BrynjarH
  2. Hva med elvepadling på Møre Fhs? De har en linje der som heter Adventura Vatn. Der har du også fantastiske toppturmuligheter(ski). Sjekk ut: http://www.more.fhs.no/default.asp?page=537 På folkehøyskole handler det mye om hva du gjør det til mener jeg. Du kan være aktiv og heletiden søke nye utfordringer eller du kan sitte inne å se tv. Det er opp til deg. Såklart, på folkehøyskole får du et ekstra "dytt ut døra". Det er lagt opp til så mange muligheter at det er opptil hverenkelt å gripe om de. Opplev mest mulig! Søk mot nye horisonter og tør å prøve! Dette var litt folkehøyskole propaganda og det høres ikke ut som du trenger å overtales, men hvis flere leser dette så synes jeg folkehøyskole er noe ALLE bør få med seg! =)
  3. Hei! Kan det være Taran og den sorte gryte? =) "I en avsides del av det gåtefulle landet Prydain hersker den ondskapsfulle kongen (Bukkekongen). Han er besatt av tanken på å finne den magiske gryten som med sine magiske krefter kan gi ham enda mer makt.Men han hadde ikke regnet med Taran, en ung gutt som setter seg fore å hindre kongen i å nå sine mål. Til å hjelpe seg har han et magisk sverd, et hundelignende vesen som bærer navnet Gurki, en vakker prinsesse og en synsk gris." korte annmeldelser: http://www.lovefilm.no/film/301765-Taran+Og+Den+Sorte+Gryte.do%3Bjsessionid=90EBEB44893CC9AC900182978A3A6504 eller http://cdon.no/film/disney_klassiker_25:_taran_og_den_sorte_gryte-496177 =)
×
×
  • Create New...