Gå til innhold

starkr

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av starkr

  1. De fleste tingene du trekker for 'går over' etter som du utvikler karakteren din. Synes det høres ut som anmeldelsen kun tar for seg normal act 1 eller noe sånt.

    Stamina er ikke en ting man tenker over senere. Beltene blir større og kan romme flere potions og de går i beltet når du plukker dem opp automatisk hvis det er plass, og av den grunn plukker man etter hvert ikke flere enn man har plass til i beltet.

    Etter hvert vil inventory bety mindre også. Kjører man hardt fyller man det med charms uansett, og plukker kun opp det beste av det beste som dropper.

    @SamHam

    Det ser ut som det er 'krevende' på en 3070 også. Tipper det må til litt mer optimalisering og justering til.

    Men jeg tror de prioriterer å få spillet til å starte i det hele tatt hos en del av spillerne. Det er tekniske problemer som gjør at det krasjer ved oppstart, også for folk som kjørte betaen uten problemer.

    • Liker 3
  2. De er vel desperat etter å lure flere godtroende fjols inn for å selge enda fler skip til titusenvis av kroner. Svindelen fortsetter.

    Tja, som et av de 'fjolsene' du liker å rakke ned på har jeg allerede fått flere timer moro ut av SC enn enkelte andre surere kroner som ble brukt på 'ferdige' spill som Fallout 76 og Anthem. Setter heller pris på at Cloud Imperium tar seg den tiden de trenger for å gjøre spillet ferdig.

    • Liker 3
  3. Kanskje greit å påpeke at 'lekkasjen' skjedde på 1. April...

     

    Hva gjelder Epic har jeg ikke hatt noen problemer med launcheren eller butikken. Metro, Satisfactory, Oxenfree og Axiom Verge har kjørt uproblematisk for min del. Launcheren ser for øvrig ut til å ikke ha noe med spillene å gjøre utenom å starte dem, som er et pluss i min bok.

     

    Jeg er enig i at eksklutiviteten er litt kjip, men jeg mistenker at det er en startfasegreie, for å få en fot i døra på markedet. Man kan til og med legge til spillene i Steam om man på død og liv må ha dem i lista, og starte dem der. Ellers er kritikken urettferdig, alt Epic gjør er å tilby utgivere bedre vilkår i bytte mot ett års eksklutivitet, til syvende og sist er det ingen som tvinger utviklerne å velge Epic.

    • Liker 3
  4. Ett tips til sak for Gamer kan f.eks være at Star Citizen snart er i alpha 3.0. Det vil si at man for første gang vil kunne prøve ut "sandkasseuniverset" og fly fra planet til planet, sømløst, og stort sett gjøre som en vil. Spillet har hittill fått inn over 160.000.000 dollar, noe som gjør at de kan kaste penger på å gjøre ganske mye revolusjonært innen både sjangeren og teknologi.

     

    Bare i dette ene spillet er det mange muligheter for dybdeartikler som jeg og mange med meg hadde lest fra a til å. Lavthengende frukt kan det også sies å være, siden researchen ikke trenger å være spesielt langvarig.

     

    Gamer.no la seg tidlig til hat for hele prosjektet, det dukket opp flere elendige saker som rakket ned på prosjektet, basert på bullshit som escapist og en konkurrent syltet sammen. Det var grunnen til at jeg kuttet tek ekstra i sin tid. Jeg ville ikke være med å betale for såpass dårlig arbeid. Greit med kritikk i forhold til tidsbruk, men prøv for all del å få med fakta.

     

    Jeg avventer til jeg ser integritet igjen. =)

  5. Store spill kommer ofte med et innholdsproblem. Verden i the Witcher 3 var fantastisk. Veldig pent, variert og gjennomført. I stor grad var det greit å fly rundt og utforske. Landjorda var ikke særlig pes i forhold til repetivt innhold, men jeg ble mektig lei av å rote rundt i sjøen for å finne smulgergods rundt Skellige. Hovedproblemet mitt med slikt er at det typisk er valgfritt, men man vet aldri om det er viktige oppskrifter der ute.

     

    Store verdener er fantastisk, dersom de blir populert med interessant innhold. The Witcher 3 trådde grensen. Far Cry 4 gikk litt over med alt dritet man løp rundt etter. Det verste eksempelet på totalt overtramp er Just Cause 2, med millionen av bittesmå landsbyer med nøyaktig samme drit man måtte gjøre. Alle tre spillene er bra, men kunne variert mer på krydderet. For The Witcher spesifikt skulle jeg mye heller sett flere Witcher-kontrakter enn smuglergods og bandittleirer.

    • Liker 1
  6.  

    1200 special derp snowflakes ut av 1.000.000 høres ikke urimelig ut og det finns fortsatt håp for menneskeheten :)

     

    Med en gang jeg leste omfanget av persistent Universe og hvor over the top komplisert damage systemet skulle bli forstod jeg at dette ville ta minst 5 år før produktet har den kvaliteten de etterstreber. Spillet er difficult to learn og very hard to master, men det blir mer eller mindre RUST in Space med safe zones.

     

    Ler så jeg rister. Tror nok du og resten av sekten din har misforstått hvem som har "skjønt det" av backerne og de som har trukket seg ut fra vaporware-prosjektet.

    Hadde vært lettere å være enig med deg om de ikke hadde levert noe som helst enda, og om de var et år på etterskudd. Som nevnt har de enda ikke gått over den opprinnelige tidsrammen, og de har levert to moduler med to til rett rundt hjørnet. Det som er levert både fungerer og ser bra ut, med et detaljnivå som hinter om alt annet enn vaporware.

    • Liker 2
  7. Til artikkelforfatter, dette utsagnet er helt feil:

    "Til dags dato har fans spyttet inn over 700 millioner kroner og Cloud Imperium Games introduserer stadig nye funksjoner etter hvert som pengene ruller inn."

    CIG (studioet) sluttet å introdusere nye funksjoner i desember 2014!

     

    Godt poeng!

     

    Verdt å nevne er kanskje også at de på ingen måte har planer om å implementere alt av stretch goals før de slipper PU. Mye av det kommer etter hvert, etter at spillet er ansett som 'ferdig'.

    • Liker 1
  8. Hvis ikke HL3 blir en leveringstittel for Source 2 spiser jeg flosshatten min.

     

    Kan for øvrig skrive under på det med bedre stol enn sofa. Funker for meg.

     

    Ellers kan, så vidt jeg vet, hvilken som helst PC være en Steam Machine. OS'et skal kunne lastes ned og installeres hvor du vil. Boksen gjør det enklere for de som ikke gidder å bygge selv, og blir et alternativ til de andre konsollene. Med et sykt mye større spillbibliotek.

  9. Dette er et fantastisk spill. Helt fenomenal gåteløsning, algoritmerommene i seg selv tror jeg de fleste burde forstå seg på med litt ekstra innsats. Virkelige problemer kommer nok først når man får tilgang på såkalte 'breakpoint-bomber'. Her må man fort bryne seg på et helt program med flere klasser. Som erfaren programvareutvikler må jeg si det ikke var helt uten utfordring å vri mening ut av det man ser der, eller hvordan man skal endre parameterne for å oppnå ønsket resultat.

  10. Det er helt greit for meg at de oversetter til Norsk så lenge vi får valget. Problemet oppstår når idiotbedrifter som Ubisoft fjerner valget helt. Man må nærmest hacke systemet eller spillet for å få det på språket man foretrekker. Når det er sagt har jeg enda ikke vært borti et spill som er oversatt til norsk som ikke har fått ødelagt det meste av innlevelsen på grunn av dårlig eller vanskelig oversettelse. Da snakker jeg naturligvis ikke om norskproduserte spill, som typisk har et mye mer naturlig språk både på menyer og i spillet ellers.

  11. Helt greit, bare tåpelig å bruke utviklingstid og budsjett på en funksjon som ikke er nødvendig. De som er interessert i en multiplayeropplevelse ville sannsynligvis ikke vært interessert i denne typen spill uansett, da det finnes mange spill som er designet fullt og helt med multiplayer i tankene. Så, all honnør til at de innser at de ikke skal konkurrere på multiplayermarkedet og heller gjør det de er flinke til.

  12. For å kaste meg inn i diskusjonen om TSW vs GW2. Jeg har brukt tid på begge spillene, og begge spillene er svært gode på hver sine områder. I det store og det hele kommer det an på hva man setter pris på i spill. Det er faktisk ganske lite overlapp i de to spillene.

     

    The Secret World har mer strategisk dybde gjennom valg av egenskaper og synergier. Men jeg synes kamp er stivt og uresponsivt. Guild Wars 2 har mindre dybde gjennom egenskaper, men har til gjengjeld morsommere kamper.

     

    Jeg synes humoren sitter bedre og mer naturlig i Guild Wars 2 enn i The Secret World, jeg synes rett og slett det blir litt for påtatt og åpenbart til tider i Funcoms nye spill.

     

    The Secret World er derimot et ganske mye smartere spill enn Guild Wars 2. Det er mange oppdrag som krever solid resonnement og detektivarbeid for å fullføre. I Guild Wars 2 er det lite som krever en mental innsats. Slik er det i alle fall i de tidlige områdene.

     

    Det er svært mye stilig å finne rundt om i verden i begge spillene, men jeg synes det er hakket mer interessant å vandre ut av allfarvei i Guild Wars 2.

     

    Jeg har ikke prøvd PvP i noen av spillene så langt, så dette er observasjoner fra PvE perspektivet.

     

    Jeg kommer sannsynligvis til å bruke tid i begge spillene. Det koster meg ingenting å ha Guild Wars 2 på siden. Det gjenstår å se hvor jeg kommer til å bruke mest tid. Begge spillene har mye verdi.

    • Liker 1
  13. Utstyret som dropper i hell er for dårlig til å bruke på inferno. Hoppet i DPS på våpnene går feks fra 200-400 til 500-1500 dps fra hell til inferno. Det sier vel litt tenker jeg.Du kan ikke farme i det uendelig på D3, nok engang fordi alt one shotter deg. Uansett hvilken class. Hadde du spilt på inferno så hadde du visst det. Og dessuten har du shared stash så du kan ikke samle på alle gøye ting du finner.

     

    Dette er reinspikka sprøyt. Bra level 60 gear har sjans til å droppe i hele hell. Ok, jeg går med på at det beste gearet dropper relativt sjeldent, men det er jo det som gjør det kult å finne det. Det finnes mer enn bra nok gear i hell til å starte på inferno.

     

    Hvis det var umulig å spille på inferno, hvordan forklarer du at folk allerede har knekt diablo i Inferno? Drøyt en uke etter at spillet kom ut. Sist jeg sjekket har til og med act 2 i Inferno blitt knekt på Hardcore. Det vil si at noen har spilt gjennom to akter i Inferno uten å dø en eneste gang. Kom ikke å si at det er umulig. At du ikke har evnene som trengs for å spille gjennom Inferno betyr ikke at spillet har en feil. Da kan du kose deg i Hell, som du kanskje får til. Det råeste inferno gearet trenger du ikke da. Det er plenty av greier å få i Hell.

     

    Shared stash, ja. Det stopper deg ikke fra å samle på ting. Må du samle på ALT crap du finner? Eller noen av de kuleste legendariene? Jeg er ikke i nærheten av å fylle den ene bagen enda. Og det er 3 bagger, med 5x14 plasser å sette ting i.

     

    Tilgjengelighet. Hva er vitsen med å grinde i 5 timer når du kan kjøpe de på AH på 5minutter?

     

    Det handler om hva du synes er kult. Du klager over at du har en mulighet til å gjøre spillet lettere for deg selv. "Denne muligheten eksisterer, derfor MÅ jeg bruke den, og derfor suger spillet." Argumentet ditt har ingen verdi. Det er tåpelig.

     

×
×
  • Opprett ny...