Gå til innhold

Trollhest

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trollhest

  1. Jeg kan ikke fatte hvordan noen kan anbefale en iPhone over andre telefoner hvis det er specs det går på. Selvfølgelig, hvis en bare liker iPhone for slik den er er det jo en annen ting.

     

    Jeg føler det ikke engang er verdt å nevne hvor mye bedre S5 og Z2 er enn iPhone. Det eneste jeg kan si er at blir disse for store for deg, så gå for Z1 Compact.

     

    iPhone 5S har kanskje alle kvalitetene du er ute etter, mens Z2 og S5 har også disse bare i mye større grad.

  2. Ang. den ekstra plastbeskyttelsen på skjermen ( som jeg har fjernet fra alle Sony-tlf.jeg har hatt, også Z )

    så reagerte jeg etter kun kort tid at skjermen hadde mye større friksjon enn tlf.skjermen uten plastikk.

    Samt at det virker som den trakk til seg alt av støv & flass fra meg og omgivelsene.

    Så etter kun 1 time var det frem med stanley-kniven, etter noget problematisk lirking i ene hjørnet, kom jeg under plastfilmen og trakk den av forsiktig. Det ble klar skjerm uten antydning til limrester.

    Så nu har jeg skjermen slik jeg ønsker og er vant til.

     

     

    Har du testet om skjermen fortsatt avstår vann på samme måte, eller om det blir som en vanlig tlf er når skjermen er våt, altså at den ikke kan brukes?

  3. Venter heller til Sony sin egen kommer på lager her i Norge selv om den er ganske dyr.

     

    Forresten noen her som har fjernet skjermbeskytteren? Var jo mye snakk om dette ang. Xperia Z så lurte på om det samme gjaldt Tablet Z.

  4. Hei dette er sikkert et dumt spørsmål, og det er sikkert blitt besvart tidligere i denne tråden, men med tanke på at det er over 700 sider driter jeg i det.

     

    Jeg lurer på om noen vet hva forskjellen er på SG SII med frontlogo vedsiden av frontkameraet, og de telefonene uten? Jeg kjøpte min SG SII på NetOnNet rett etter den kom ut, men alle de andre jeg ser med SG SII har frontlogo på sin telefon? Er dette fordi min er eldre og er det ingen forskjell utenom på de?

     

    Takker for svar

  5. Hei, jeg har et par CV 12F høyttalere og jeg har fått et problem med de. Den ene høyttaleren går av og på heletiden. Når jeg justerer volumet kommer det en svært grumsete lyd, ved ikke hvordan jeg skal beskrive den skikkelig. Under en sang kan høyttaleren gå av og på, det virker helt tilfeldig. Men jeg lurer på om det er høyttaleren eller forsterkeren det er noe galt med. De er kjøpt på HI-FI klubben og jeg lurer på om jeg burde levere de inn igjen. Forsterkeren min er en gammel NAD forsterker.

  6. Er det ingen som vet hvordan jeg skrur på Launcherpro? Jeg skrudde det av tidligere idag og nå finner jeg ikke ut hvor jeg skrur det på

    Gå til innstillinger --> Programmer --> Administrer programmer --> Alle. Finn den launcheren du bruker(TouchWiz heter TWlauncher). Gå inn på den, og trykk "tøm standarder". Når du trykker på hjemknappen får du nå opp valget mellom alle launcherene dine. :)

    konge takk ska du ha!

×
×
  • Opprett ny...