Gå til innhold

Bofur

Medlemmer
  • Innlegg

    746
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bofur

  1. Fikk E52 på jobben 1 uke i desember 09.

     

    Etter 3 uker datt 2 av knappene av. Fra dag 1 fikk jeg høre av samtlige av de jeg snakket med i telefonen, at telefonen kuttet ut i 3-5 sekunder med jevne mellomrom, ca hver minutt. Så fant jeg ut at den overskrev kontakter om de hadde samme fornavn om jeg lagret et mottatt visittkort via sms..

     

    Knappene på E52 er store men de er helt flate, mindre taster som er konkave er mye bedre synes jeg!

     

    Leverte den inn, og tok i bruk den gamle 6300,som jeg synes er mer responsiv og mye bedre byggekvalitet. Men den har standby tid på 4 timer i jobb bruk så den står konstant i ladern :( Googla litt og ser at mange sliter med ekko ved samtale og at dette skal være et hardware problem ikke software,

     

    Ble veldig overasket når jeg leser omtalen til Amobil må jeg si. Selv har jeg ikke hatt annet en negative erfaringer med denne. Mulig jeg fikk en falty one. Blir samme saken om en prøver en ny bil og dørhåndtaket detter av bilen i butikken, da gidder en ikke å dra tilbake om noen dager selv om selgeren sier det var en produksjonsfeil.

  2. Enig med AtW. Jeg er også veldig fornøyd med mine produkter fra MS. Dette gjelder bla ett multidmedia keyboard, 4stk sidewinder mus ++

     

    Har god erfaring med det meste jeg og bortsett fra Blutrack musene deres. kutter helt ut når avstand >2m, en må også ha free line og sigth. mellom mottager og musa.

     

    Eneste gleden jeg fikk var å få den levert som leirdue på skytebanen her om dan :D

  3. Den har ikke kommet på markede enda, men gleder meg sykt! Har skikkelig lyst på den! og ja, ipod har dårlig lydkvalitet, kan ikke måle seg med sony sine! Bare hold litt utkikk, siden den har ingen reviews enda...

     

    EDIT: skriveleif.

     

    Heisan ser ut til at ETA for NWZ-X butikk er juni .09. ellers så har jeg funnet en liten snutt fra CES 09.

    :dribble:
  4. Trenger ikke noe kredittkort registrert i USA - jeg bruker mitt norske VISA-kort. Som adresse brukte jeg adressen til et hotell jeg har bodd på i New York :-)

    Tror det er mange som kjenner seg igjen der. Mange europeere som bor på postadressene til Microsoft, Apple og Sony også, veit jeg... ;)

    Epp det funker, Selv bor jeg vist på et 5stjernes spa hotell i Tampa :!: Big up for yellow pages!

     

    Har nå lastet ned 25 låter og er storfornøyd. Får se om jeg ikke kjøper en RB1 US utg. og legger til de sporene fra den skiva og!

  5. Har hatt denne musa siden desember, min erfaring er at den kutter ut så avstanden blir mer enn 2 meter. Den har en tendens til å kutte ut helt om en får en hindring ala sofapute mellom seg og usb mottager. Prøvde og sette mottager i usb bak HTPC men det var bare å gi opp.

     

    Så til strømforbruk, må lades hver dag om en bruker den 3 timer.

     

    Bluetrack (led) teknologien føles ikke mer presis enn Logitech sine VX serie. Nei styr unna denne om du skal kose deg i sofaen med HTPC.

     

    Eneste positive må være ergonomien som er super, ellers er det kun negative fortegn ved denne desverre.

  6. Måtte dessverre sende inn tastaturet da "T" tasten sluttet og virke. Får håpe at dette kun var unntaket, da jeg ikke kan tenke meg noe annet tastatur til min HTPC.

     

    Oppdatering 3/3-09:

     

    Etter å ha fått bytte ut tastaturet er det nå tasten "w" som trenger en ekstra push for å registrere. Enkelte ganger henger +vol seg og :cry:

     

    Noen som har merket slitasje skader ala de jeg opplever?

  7. Creative Zen spillern min fikk akkutt hjerneblødning, og etter 1 time på opperasjonsbordet ble den ærklært død kl 18:02 :cry:

     

    Har googlet og snust rundt på forum etter andres erfaringer og sett at Creative sin spillere kan være født med dårlig hjerte. I-Pod Touch virker jo smekker men sittter med følelsen av at den er litt dårlig på lyd om en sammenligner andre spillere i samme prisklasse.

     

    Men så tenkte jeg på min gammle Sony Walk-M (gul stygg sak som var større en olapakka på statoil) Dette fikk meg til å tenke at Sony burde etter 20 års dvale klare å komme med noe nytt? etter litt googling fant jeg denne NWZ-X1000 Noen som har ETA for denne eller enda bedre any reviews???

  8. Hei, tipper du har kjøpt Rockband 2 fra USA slik som meg?

    I såfall må du bruke den amerikanske playstation store for å kjøpe nye sanger. Når du har opprettet en US - bruker, logger du inn på butikken enten fra XMB eller direkte fra spillet. Begge deler funker. Etter at de nye sangene er lastet ned og installert, kan du logge over på EUR-kontoen din og starte spillet som normalt med de nye sangene :-)

     

    Epp stemmer det, gadd ikke å vente på release for Norge.

     

    Ok takk for tipset, skal prøve det. Men det betyr at jeg kan slette track packen jeg kjøpte på Playstation shop :thumbdown:

  9. Har Rock band 2 til PS3

     

    Etter å ha lastet ned noen nye spor via Sony sin side, finner jeg ikke de nye sporene når jeg går inn i spillet.

     

    Jeg kommer heller ikke inn på serveren til Harmonix via spillet da jeg tenkte jeg skulle prøve å laste ned noen spor derfra. Får da feilmelding om at jeg ikke får kontakt med serveren da det kan være foreldrekontrollen som hindrer dette.

     

    Men jeg har dobbeltsjekket og forsikret meg at dette er slått av.

     

    Er det noen porter jeg burde åpne, og sette fast IP på konsollen?

     

    til Info har jeg installert nyeste bios til konsollen

     

    Tar gjerne i mot forslag eller tips fra noe der ute som har lastet ned nye spor til Rock Band 2.

     

    Må bare få Mötley Crüe – CrueFest til å funke :dribble:

     

    edit: stygg feil, skammer meg :blush:

  10. Prisen går ikke opp 40 % over natten men vil stige for hver dag som går i takt med NOK/EUR

     

    I skrivende stund ligger NOK/EUR på 9.7617 som er opp 36 % siden august i år. Se på pris statistikken i prisguiden til hw.no så ser man at en god del elektronikk har steget i takt med at NOK blir mindre verdt kontra EUR og USD. En annen ting er også at elektronikk er generelt noe billigere om sommeren. Men det er snak om marginale forskjeller. Største påvirkingen er lagerbeholding til produsentene da spesielt på typiske brød og melk varer som harddisk skjermkort CD/DVD drev osv

     

    Så du vil garantert ikke gjøre noe scoop ved å vente til over nyttår. Men du vil heller ikke gå på den store smellen heller. Men på en ny pc tenker jeg nok du må ut med 1000 flis mer i januar enn hva du må betale nå.

     

    Lykke til :)

  11. Denne vil nokk passe bra ja! Om du spørr om noen har noen og "anbefale" kommer du nokk til og få masse tips... Og ender med og være usikker mellom en 4-5 stk hvertfall!

     

    Epp sant nok! Det står litt mellom Acern og denne HP Compaq 6710 Som har raskere prosessor men med mindre skjerm.

     

    Må vurdere om en kanskje er glad i å ligge i sofaen med pcen på magen :cool: da blir det kanskje litt mye med en 17" Og så har kanskje Compaq’n noe mer kvalitetsfølelse enn Acer Extencsa?

  12. Raptor 74 GB siste revisjon (WD740GD-00FLC0) Gir samme ytelse som 150GB versj. Faktisk har 74 GB versj lavere accsess tid WD1500ADFD_access_SATA.png

     

    Kjøp 2. stk raptor 74GB og sett de i raid 0. WD Sin rapptor serie er vel også classifisert etter en høyere standard for hva som er tillat av feilrate og levetid mener jeg å ha lest en gang. Hatt mine 2 WD Rapptorer 37GB i raid 0 siden 2003. Går så det suser!!

  13. DRM er et ypperlig verktøy i den pågående formatkrigen (HD-DVD Blue-Ray) Klarer man å få til en bedre kopibeskyttelse på sitt produkt ville dette påvirke bransjen i valg av format. Dessuten så er det big business å utvikle og selge lisensiert kopibeskyttelse.

     

    M$ og andre aktører ønsker å tjene gode penger i dette segmentet. Verste som kan skje er vel faktisk at man lager en kopisperre som ikke kan knekkes. Da vil en ikke kunne selge nye kopibeskyttelser.

  14. Hmm. Jeg trenger vel ikke HDMI 1.3 så lenge dataen klarer å spille av DDHD eller DTSHD. Om de fleste X264filer støtter annet enn "vanlig" DD/DTS er selvsagt noe annet.

     

    Vel, takk for info. Var igrunn det jeg trengte å vite.

     

    Men, siden oppløsningen er såpass lav på dataen, har den fortsatt mulighet for å sende ut 1920*1080 til f.eks en FullHD TV?

    9292251[/snapback]

     

    tven vi kobla opp til var en vanlig 720p samsung 26" LCD og den fikk vi 1280x720 på i alle fall.

     

    Ser ingen grunn til at den ikke skal kunne klare 1920x1080 på ekstern skjerm. Da den leveres med HD DVD drev i USA. Synd at den ikke kommer med det her til lands :cry: Men det går å oppgradere/bytte drev regner jeg med

     

    Uppdate: Jo da den støtter Nvidi Pure Video og full HD 1080p og lyd via Hdmi med HDCP

    8600 M series spec

     

    Acer Gemstone

  15. Kanskje teit å spørre siden HDMI også skal støtte lyd, men det går vel også an å sende lyd over HDMI?

    Hvilken versjon er HDMI'en? 1.3?

     

    Ser ut som om dette kunne vært en flott kanditat til å spille av X264 filer, for så å koble til anlegget/TV'en.

    9291787[/snapback]

     

    Antagelig så er det 1.2 versj. Har ikke sjekket dette. så sant du ikke skal ha 7.1 anlegg på hybelen så må man jo ikke ha 1.3.

     

    Den spiller av 720p x264 døn strøkent i alle fall. Har ikke testa 1080p

×
×
  • Opprett ny...