Gå til innhold

JohnHolvik

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JohnHolvik

  1. Ser etter en chromebook som hovedsaklig skal brukes til tekstbehandling, surfing og film.  Går meg litt vill når jeg leser spesifikasjonene rundt omkring - blir rett og slett litt gresk.... Tenker minimum 128 gb disk og gjerne med MicroSD. Jobber til havs, så er ikke alltid en kan streame på dårlig wifi så må kunne forhåndsnedlaste en del film og serier. Lyssterk skjem er også foretrukket.

     

    Noen tips?

  2. Iki skrev (8 timer siden):

    Høres nesten ut som noe er feil med telefonen din da.

    Finner mange forskjellige klager rundt om på nettet, men problemer med touch ser jeg lite til.

     

    Har du slått på modusen for å øke sensitiviteten på skjermen?

    "Settings - display - screen protector mode"

     

    Ellers kan man vel også prøve å oppdatere telefonen.

    "Settings - about phone - Android version - Google play systems update."

    Har kommet en del oppdateringer der som krever omstart av telefonen 4-5 ganger.

    Fant denne da jeg googlet. Tydeligvis ikke alene https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/175xoft/pixel_8_pro_fingerprint_sensor_fcking_sht/&ved=2ahUKEwiivpvs4J-CAxVf_rsIHb-YClQQjjh6BAgbEAE&usg=AOvVaw1wbUn2QbZqxqLPavEu1C0m

    Har lagt inn fingeravtrykk på nytt. Fjerde gang nå, men etter råd derfra i forholdsvis mørke omgivelser og høyre tommel x2. Mulig det funker bedre nå, men ikke testet veldig mye.

     

  3. Fikk min pixel 8 pro i går og virker som en super telefon, men har en sak jeg sliter med allerede. Sveip opp funksjonen virker ikke alltid, så kommer meg ikke ut av appen uten å slukke skjermen og på igjen. Noen som opplever det samme?

    Rettelse: Virker rett og slett som skjermen er lite responsiv eller at telefonen låser seg litt. Har ikke så mye peiling på dette, men ganske irriterende.

     

  4. Fikk Weber igrill mini til jul. Steketermometeret har kanskje vært brukt 3-4 ganger og ikke vært utsatt for noen traumer såvidt jeg vet. Da jeg skulle bruke det lørdag viste det rundt 300 grader C. Både når det var inni grillen og utenfor. I dag har jeg hatt batteriet ute i 1 minutt, resatt termometeret og og koblet det til appen på nytt. Samme skjedde. 

    Noen tips? Skjermbilde fra appen vedlagt. 

    Screenshot_2023-04-09-10-08-18-33_5117ae618260dfab67460094447d32f3.jpg

  5. Vi planlegger utekjøkken. Har til det sett på Ikea Grillskär sin kullgrill. Rustfritt stål, men er det noen som har hatt den og har noen formening om den klarer seg ute over tid? Grillen ser ut til å være rimelig solid, ihvertfall til prisen. 

  6. Jeg ville sendt inn med samme feil på nytt og påpekt at dette ikke ble fikset første gangen. Får du den tilbake med samme melding og opplever nok en gang problemer, får du gå tilbake å be om å heve kjøpet.

     

    Du kan henvise til følgende i Forbukerkjøpsloven:

    https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2002-06-21-34/KAPITTEL_6#%C2%A730

     

     

    Min utheving.

    Nå har jeg fått den i retur for andre gang. Første gang gjorde de ingenting fordi de ikke fant noe. Andre gang byttet de mikrofon, men dagen etter den kom i retur var problemet tilbake. Krever da ny telefon eller heve kjøpet, men får beskjed om at den må sendes inn på ny siden de ikke fant noe første gang... Telenor og jeg leser lovteksten forskjellig, men ikke forstår jeg hvordan de kan la være å ikke telle inn første retur. Når de ikke finner noe er det like fullt er forsøk. Tar heller en laaang klagesak enn å gi meg på dette tøvet.

  7. Irriterende problem med Huawei P20 Pro. Veldig ofte når jeg åpner et program eller app så lukker den raskt ned igjen. Må periodevis åpne appene to eller tre ganger for at de skal bli værende åpne. Har tatt factory reset som ny telefon uten mine egne apper. Men samme problem uansett. Kundeservice hos Huawei stiller kun mange spørsmål, men er ikke istand til å si noe spesifikt om dette problemet. Er det andre som opplever dette og kanskje har en fiks :)

    Jeg opplever det samme. Enda mer frustrerende er det at mikrofonen ofte ikke virker på telefonfunksjonen. Er inne i Telenors serviceverksted for andre gang nå. De fant ingenting i første forsøk. Finner de ikke noe nå forlanger jeg ny.

  8. Håper noen har en erfaring med dette.

    Jeg fikk min Hauawei P20 pro i april/mai. I juni måtte jeg sende den inn til serviceverksted for mikrofonen sluttet å virke. Dvs den sluttet å virke når jeg brukte telefonen til å ringe med. Bruker jeg feks fb messenger fungerer den. Restarter jeg mobilen, virker ringefunksjonen en kort stund før den forsvinner igjen.

    Fikk den i retur fra telenor sitt serviceverksted med beskjed om at de ikke kunne finne noe galt. Noe galt er det selvfølgelig med telefonen når en ikke kan snakke i telefonen og bli hørt i andre enden. Før jeg sendte den inn hadde jeg gått tilbake til fabrikkinnstillinger.

    Dagen etter jeg fikk den tilbake var problemet tilbake. Googlet litt igjen, og fant i et android forum at flere hadde opplevd samme. Jeg fjernet noen tillatelser til mikrofonen for enkelte program blant annet noen google tjenester. Da virket den noen dager før problemet gjenoppsto. 

    Var i spania, og snakket med en spanjol som hadde samme problem. Ser på nett det er flere med samme problem. Ergo - Huawei har et problem. 

    Nå vil jeg sende den inn igjen, men regner med jeg får samme svar. Noen tips å få her inne?

  9. Har P20 pro og har fått problemer med mikrofonen. Blir ikke hørt når jeg ringer noen. Tar omstart så funker det en liten stund før den faller ut igjen. Gikk tilbake til fabrikkinnstillinger, da holdt detni et par dager før det er på an igjen. Sender den inn igjen nå, men lurer jo på om andre har opplevd samme problem. Kan legge til at mikrofonen funker i fb messenger men ikke vanlig telefon

  10. Kona bruker ios sin kalender på iphone og pad'en. Når hun nå skulle bla bakover i tid og skrive kjøreliste for siste halvår er alle avtalene borte. Hun har ikke fysisk slettet noen. De eneste som står igjen er regelmessige avtaler. Det jeg mistenker er problemet er at hun hadde en måned på synkroniseringsinnstillinger, men blir de virkelig slettet da? Trodde bare de ble skjult. Greia er, vet noen om det går an å få frem igjen gamle avtaler?

  11. For første gang har jeg brukt opp datatrafikk kvoten på 1 gb. Årsak er at wifi'en ikke funker. Har googlet litt og ser at det er et problem på Galaxy tab'en hos flere enn meg. Den logger seg på nettverket, men sekunder etterpå logger den seg av og det står skanner. Slik holder den på i det uendelige. Kan ikke ha det slik. Har også forstått at dette er noe Samsung er klar over, men ikke kommet med fiks enda. Noen som har det samme eller vet om noe skjer?

×
×
  • Opprett ny...