Gå til innhold

JohnHolvik

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

JohnHolvik sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ikke her heller. Blir nærmere 60 dager enn 30 ser jeg
  2. Ser etter en chromebook som hovedsaklig skal brukes til tekstbehandling, surfing og film. Går meg litt vill når jeg leser spesifikasjonene rundt omkring - blir rett og slett litt gresk.... Tenker minimum 128 gb disk og gjerne med MicroSD. Jobber til havs, så er ikke alltid en kan streame på dårlig wifi så må kunne forhåndsnedlaste en del film og serier. Lyssterk skjem er også foretrukket. Noen tips?
  3. Fant denne da jeg googlet. Tydeligvis ikke alene https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/175xoft/pixel_8_pro_fingerprint_sensor_fcking_sht/&ved=2ahUKEwiivpvs4J-CAxVf_rsIHb-YClQQjjh6BAgbEAE&usg=AOvVaw1wbUn2QbZqxqLPavEu1C0m Har lagt inn fingeravtrykk på nytt. Fjerde gang nå, men etter råd derfra i forholdsvis mørke omgivelser og høyre tommel x2. Mulig det funker bedre nå, men ikke testet veldig mye.
  4. Nope, ren skjerm rene og tørre fingre
  5. ...og sliter med fingeravtrykk innlogging. Legger det inn etter alle kunstens regler. Noen ganger logges jeg lett inn,men svært ofte bruker jeg opp sjansene mine og må legge inn koden. Noen andre?
  6. https://reward-promos.com/launch2023
  7. Det var en liten sikkerhetsoppdatering, så kan ha vært den som trøbler det til
  8. Fikk min pixel 8 pro i går og virker som en super telefon, men har en sak jeg sliter med allerede. Sveip opp funksjonen virker ikke alltid, så kommer meg ikke ut av appen uten å slukke skjermen og på igjen. Noen som opplever det samme? Rettelse: Virker rett og slett som skjermen er lite responsiv eller at telefonen låser seg litt. Har ikke så mye peiling på dette, men ganske irriterende.
  9. Fikk Weber igrill mini til jul. Steketermometeret har kanskje vært brukt 3-4 ganger og ikke vært utsatt for noen traumer såvidt jeg vet. Da jeg skulle bruke det lørdag viste det rundt 300 grader C. Både når det var inni grillen og utenfor. I dag har jeg hatt batteriet ute i 1 minutt, resatt termometeret og og koblet det til appen på nytt. Samme skjedde. Noen tips? Skjermbilde fra appen vedlagt.
  10. Vi planlegger utekjøkken. Har til det sett på Ikea Grillskär sin kullgrill. Rustfritt stål, men er det noen som har hatt den og har noen formening om den klarer seg ute over tid? Grillen ser ut til å være rimelig solid, ihvertfall til prisen.
  11. Gir batterieksperten et forsøk. Takk. Hadde glemt ut hvor mye hjelpsomme folk det var på dette forumet👍
  12. Har vært på ebay og amazon, men får melding om at Unfortunately, this seller will not ship this item to my adress.
  13. Jeg har en HEOS 1 som jeg ikke finner strømkabelen til, så håper noen her inne kan gi meg et lite råd. Hifi klubben skulle søke og lete litt men har ikke fått svar. Må det være orginal kabel eller kan jeg finne noe kjapt trygt og billig på nettet?
×
×
  • Opprett ny...